Mesaj pt tineri

Vizualizări: 978
Obțineți codul de încorporare

Trebuie să fii membru al Crestin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Crestin3D

Comentarii

 • 8339247668?profile=originalgod  bless   you   cu  viata   vesnica:"Eu vin curind;si rasplata Mea este cu Mine , ca sa dau fiecaruia dupa faptele lui.Eu sint Alfa si Omega, Cel dintii si Cel de pe urma, Inceputul si Sfirsitul.Ferice de cei ce isi spala hainele , ca sa aiba drept la pomul vietii si sa intre pe porti in cetate.!
  http://lui.Eu/
 • foarte adevarat ;((
 • Doamne te ruog sa ai mila de noi ,si sa ne luminezi mintile sa te intelegem si sa ne deschizi ochii sa te vedem si urechile sa te auzim . si fa Doamne cuvintul tau sa intre in inimile noastre si sa devina mod de viata pentru noi . Nu ne lasa Doamne sa intram in casa tasi sa fim spectatori , fieti mila si de cei ce inca nu te cunosc , adui inapoi pe cei care te cunosc si te-au parasit , iti multumesc ca vei face chiar mai mult de cit stiu eu sa-ti cer . Te laud si te preamaresc tata care esti in ceruri ,si-ti multumesc ca te-ai indurat de mine si m-ai scos din mocirla in care ma scaldam ( si ca unei starpituri in cele din urma mi-teai aratat mie) ,,,,,,,,,,,Amin.
 • DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE!
 • Ohh!!

  Dacă ar fi în noi o adevărată dorinţă de a fi ca şi Isus (ştim că nu vom ajunge ca El dar ne străduim să tot creştem, şi să ne apropriem tot mai mult de felul Lui de trai) ... dacă noi am dori cu adevărat să punem în viaţa noastră priorităţile în ordine corectă ... oh, dacă ne-ar păsa cu adevărat de cei din lume care mor în păcat ... nu am putea tăcea şi le-am spune de Dumnezeu mereu ...

  Vai de noi ... cât de uşoară a ajuns calea pocăinţei (cea de fiecare zi, nu numai duminica, sau din când în când la întâlniri, conferinţe), vai de noi pentru că ajungem ca lumea (avem tot felul de muzică "creştină", concerte "creştine"), căutăm mereu spectacole şi senzaţii, însă Dumnezeu se poate găsi chiar în cămăruţa noastră, pe genunchi .... vai de noi, care petrecem (mai bine zis, pierdem) o grămadă de timp la computer (chat-uri, facebook, jocuri care nu folosesc la nimic, şi altele), şi uităm mereu (mai bine zis, nu avem timp) să ne hrănim spiritual, ne hrănim puţin sau deloc ...

  Oare, dacă ne-am pocăi cu adevărat, nu am renunţa la multe lucruri nefolositoare şi ne-am face mai mult timp pentru a sta în părtăşie cu Dumnezeu, şi cu fraţii ??

  Fie ca Dumnezeu să ne trezească, începând cu mine; da, sunt perfect de acord cu Rellu, trezirea începe de la mine, eu trebuie să mă trezesc dar pentru aceasta trebuie să VREAU cu adevărat !

  Domnul să ne ajute pe fiecare! Amin!

 • DUMNEZEU nu ne cere să traim o viață identică cu a lui CHRISTOS, dar EL ne cere să trăim cum a trăit CHRISTOS (1 IOAN 2:6). iar tu prietene tm biscos te cam rătăcești pt că interpretezi greșit SCRIPTURILE. DOMNUL să se îndure de tine!
 • Da, are dreptate, nu-i de-ajuns doar sa crezi, tre sa faci ceva.... si nu-i mare lucru: tre sa traiesti ca Isus..... daca iti doresti cu adevarat sa il vezi in Cer, sa te intalnesti cu El....nu-i prea greu sa fii ca El!!!!!!!!!!!!
 • sunt de acord cu Vio...Domnul sa te binecuvinteze
 • vicentiu... daca rostesti cuvantul "blasfemie" vino cu dovezi biblice, si arata ce este gresit in ceea ce spune el, eu il respect pe omu asta, pentru ca vorbeste totul din Biblie... daca te uiti la modul in care vede el lucrurile, te rog sa te uiti si la modul in care isi traieste viata.. din cate stiu eu.. el traieste ceea ce spune si nu e nevoie sa te muti intr-o alta lume.. dar e nevoie "sa iti pese" de ceea ce se intampla in jurul tau.. si sa iei atitudine...
 • blasfemie!!!practic daca el ti-ar fi cerut un asemenea sacrificiu, te-ar fi mutat intr-o cu totul alta lume in care nu ar mai fi meritat sa lupti sa aduci la credinta pe cei de langa tine!!practic omul asta si felul lui de a vedea lucrurile iti da de gandit!!
Acest răspuns a fost șters.
Trimiteți-mi un e-mail când oamenii își lasă comentariile –

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter