Lazar Gog: Perspectiva profetica 2014

LIDER
Vizualizări: 898
Obțineți codul de încorporare
Mesajul biblic rostit de pastorul Lazar Gog la inceputul anului 2014: Perspectiva profetica 2014

Trebuie să fii membru al Crestin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Crestin3D

Comentarii

 • si nu miai raspuns la intrebarea mea anterioara..cind sa rugat moise si a postit?de asemenea oricine poate raspunde ,,,domnul cu voi..

 • da frate  tm biscos ,,,,

  Nam inteles,pop.Izrael il vedea pe moise ca dumnezeu,,,? ori tu spui ca biblic Moise era Dumnezeu.imi cer scuze ca nu pot scrie mult nu pot folosi tastura pt ca imi trebuie ochelari sa sti ca pe mine ma coasta timp sa-ti scriu de accea nu scriu mult mi se pierd literile si mi se fac marii,scuzama cati spun asta.fi binecuvintat frate.
 • tm biscos  ai dreptate dar cum sunt mai lenes de a scrie ,,nu am mai mentionat asta,,dar sa sti sti ca nu sunt un invatator fals,,si sa nu te crez,piatra din virful,acestei pagini,  ,,,,am studiat biblia si apocalipsa special  ,,dar numi place sa scriu,,,bine ar fi sa meditez pt un timp la o intrebare;.,,,Deutronom,,9-18---29.ce zici frate,,de vers.astea.cind a postit moise ,,dupa ce a spart,,lespezile,cu poruci,,??si daca a stiut ya ca eru in pacat si postise pt ce a spart lespezile?'la luat prin surprindere??lasa apocalipsa pt altii.

 • LIDER

  Comentariile de la acest clip m-au motivat și am reușit pentru prima dată să mă ambiționez într-atât încât îi ascult lui LG profețiile. Vreau să precizez de la început că fratele Sandu a spus foarte bine două lucruri: 1) profeția este una, iar interpretarea Scripturilor este alta, 2) LG de fapt nu a făcut nici o profeție. În rest, o să aduc o apreciere la ceea ce mi-a plăcut cel mai mult, iar apoi o critică la ceea ce m-a deranjat cel mai mult.

  Din cele trei puncte de bază prezentate, primul a fost cel care m-a captivat cel mai mult. Ca atare, aici voi aduce aprecierile și criticile mele. Probabil are dreptate cu privire la intenția Iranului și naivitatea celorlalte puteri mondiale. Pe de altă parte, cu siguranță are dreptate cu privire la împlinirea din nou a profeției din Ieremia 49, care a fost rostită împotriva Elamului. Din punctul meu de vedere, profețiile vetero-testamentale au întotdeauna o dublă împlinire, una imediat după emitere și alta după un timp mai îndelungat, în perioada sfârșitului. Așadar, mai devreme sau mai târziu, Iranul va fi îngenunchiat. În concluzie, îmi place conexiunea făcută de el într-un stil atât de didactic între evenimentele actuale și acea profeție din Ieremia 49.

  Ce nu mi-a plăcut este modul în care a poziționat cronologic judecata lui Dumnezeu împotriva Israelului. Ca să fiu înțeles, o să ordonez evenimentele așa cum le-am înțeles eu din expunerea lui. Holocaustul nazist a fost sfârșitul pedepsei pe care i-a dat-o Dumnezeu națiunii lui Israel, de aceea orice atentat împotriva lor după această pedeapsă va atrage mânia lui Dumnezeu (a se asculta 0:36:19-0:39:27). Apoi, susține că înainte de revenirea lui Isus pe pământ (pentru Israel), vor avea loc două evenimente militare majore: neutralizarea Iranului printr-un bombardament israelian și apoi o coaliție islamică împotriva Israelului. Totodată, despre răpirea bisericii, spune că aceasta va avea loc între holocaust și cele două evenimente militare amintite.

  Acum, pot reveni la ideea bombardării Iranului. El consideră că păcatul Iranului este acela de a căuta distrugerea Israelului, după ce Dumnezeu și-a sfârșit mânia împotriva evreilor (cu ocazia holocaustului). Cu asta nu sunt de acord. Eu nu pot vorbi sigur despre cronologia acestor evenimente, de aceea nu voi face nici să confirm și nici să infirm părerea lui. Însă consider că am atâta cunoștință despre Isus încât să pot spune că nu există nici o posibilitate de împăcare cu Dumnezeu fără Isus. Așadar, Israel nu și-a ispășit pedeapsa. ci Israel este și va rămâne sub blestem, până când îl va recunoaște pe Isus. A omite așa ceva este o aberație teologică monumentală.

  Biblia spune că războiul împotriva evreilor va fi unul continuu și va ține până la sfârșit (Dan. 9:26). Ultimul eveniment înaintea revenirii lui Isus pentru evrei este coaliția tuturor neamurilor împotriva Ierusalimului (Zah. 14:2). Atunci și doar atunci, Isus va veni în ajutorul unei rămășițe din poporul Său. Și lucrul acesta nu se va face fără ca ei să-l recunoască pe Isus: Atunci voi turna peste casa lui David şi peste locuitorii Ierusalimului, un duh de îndurare şi de rugăciune, şi îşi vor întoarce privirile spre Mine pe care L-au străpuns. Îl vor plânge cum plânge cineva pe singurul lui fiu, şi-L vor plânge amarnic, cum plânge cineva pe un întâi-născut (Zah. 12:10).

  Urăsc modul idiot în care creștinii au atașament față de evrei. Am fost în Israel și am văzut creștini din lumea întreagă rugându-se cu lacrimi pentru biruința evreilor în războaie. Câtă prostie?! Ne putem ruga până ni se usucă gura și gâtul. Mai bine ne-am ruga pentru pocăința lor, pentru ca ei să-l recunoască pe Isus.

 • da intradevar cuvintul domnului ne spune ca iranul va cadea  in razboi kiar in momentul cind va ridica sabia va fi nimicit.

   

   

 • SI MIREASA E DEJA CU ISUS, ,,,NU STITI CA VOI VETI JUDECA LUMEA.?1Cor.----6,2-3.

 • CHIAR DACA NU AM CITIT DIN CARTI,am citit din biblie ca accea venire,, e venirea ca- mare judecator nu se vorbeste acolo de timpul cind el vine dupa Mireasa sa slavit sa fie numele iubitului meu ISUS.

 • am scris cam mult şi nu a ntrat decât în 3 comentarii sr fr Emil dar uneori trebuie să scriem mai mult pt că prea se vorbeşte şi nu se are în vedere textul şi contextul din care se dă un citat ( eu verific trimiteriile şi trimiteriile la trimiteri pt a nu fi în eroare dar şi aşa poate să îmi scape ceva cum a fost  citatul din corinteni)

 •  Şi citatul din apocalipsa 7 Şi unul din bătrâni a luat cuvântul, şi mi-a zis: „Aceştia, care Sunt îmbrăcaţi în haine albe, cine Sunt oare? Şi de unde au venit?”
  14  „Doamne” i-am răspuns eu „Tu ştii”. Şi el mi-a zis: „Aceştia vin din necazul cel mare; ei şi-au spălat hainele, şi le-au albit în sângele Mielului.
  15  Pentru aceasta stau ei înaintea scaunului de domnie al lui Dumnezeu, şi-I slujesc zi şi noapte în Templul Lui. Cel ce şade pe scaunul de domnie, îşi va întinde peste ei cortul Lui.
  16  Nu le va mai fi foame, nu le va mai fi sete; nu-i va mai dogori nici soarele, nici vreo altă arşiţă.
  17  Căci Mielul, care stă în mijlocul scaunului de domnie, va fi Păstorul lor, îi va duce la izvoarele apelor vieţii, şi Dumnezeu va şterge orice lacrimă din ochii lor.”

  Apocalipsa  8:1  Când a rupt Mielul pecetea a şaptea, s-a făcut în cer o tăcere de aproape o jumătate de ceas.
  2  Şi am văzut pe cei şapte îngeri, care stau înaintea lui Dumnezeu; şi li s-au dat şapte trâmbiţe.

  Da cu postul şi rugăciunea e aşa trebuie sunt perfect deacord şi eu mă rog şi postesc pt multe (şi acum pt smerenie postesc mai mult); dar nu văd cum să fiu intoxicat dacă cunosc citesc cărţi creştine (ultima carte carte eu am terminat de citit a fost " perlele Duhului Sfânt de Richard Wurmbrand"  ( chiar aici cred că nimeni nu poate spune despre Wurmbrand că nu a fost un creştin  cu o trăire plăcută Domnului; sau poate dacă minte, fiindcă eu am observat ceva  cartea aceasta "a deschis multe oportunităţi pt a vorbi cu ortodocsi despre pocăinţă şi chiar sâmbătă când eram la ultimele pagini o colegă ce îmi spunea "după ce o termini de citit să îmi dai şi mie cartea că mă ajută înainte să mă spovedesc" Am dat cartea şi acum cred că va căuta nu un preot pt spovedanie ci pe Domnul Isus Hristos. Asta îi spuneam că noi ne spovedim în fiecare zi Domnului Isus Hristos.)

   

 • 1:20  Unde le mâna duhul să meargă, acolo mergeau, încotro voia duhul; şi împreună cu ele se ridicau şi roţile, căci duhul făpturilor vii era în roţi.
  21  Când mergeau făpturile vii, mergeau şi roţile; când se opreau ele, se opreau şi roţile; când se ridicau de pe pământ, se ridicau şi roţile; căci duhul făpturilor vii era în roţi.
  22  Deasupra capetelor făpturilor vii era ceva ca o întindere a cerului, care semăna cu cristalul strălucitor, şi se întindea în aer sus peste capetele lor.
  23  Sub cerul acesta, aripile lor stăteau drepte, întinse una spre alta, şi mai aveau fiecare câte două aripi, care le acopereau trupurile

  24  Când umblau, am auzit vîjiitul aripilor lor ca vîjiitul unor ape mari, şi ca glasul Celui Atotputernic. Când mergeau, era un vuiet gălăgios, ca al unei oştiri; iar când se opreau, îşi lăsau aripile în jos. 

  27  Am mai văzut iarăşi o lucire din aramă lustruită ca nişte foc, înăuntrul căruia era omul acesta, şi care strălucea de jur împrejur; de la chipul rărunchilor lui până sus, şi de la chipul rărunchilor lui până jos, am văzut ca un fel de foc, şi de jur împrejur era înconjurat cu o lumină strălucitoare.
  28  Ca înfăţişarea curcubeului, care sta în nor într-o zi de ploaie, aşa era şi înfăţişarea acestei lumini strălucitoare, care-l înconjura. Astfel era arătarea slavei Domnului. Când am văzut-o, am căzut cu faţa la pământ, şi am auzit glasul Unuia care vorbea.

  3:13  Am auzit şi vîjăitul aripilor făpturilor vii, care se loveau una de alta, uruitul roţilor de lângă ele, şi dîrdăitul unui mare cutremur de pământ.

  10:8  La heruvimi se vedea ceva ca o mână de om sub aripile lor.
  9  M-am uitat, şi iată că lângă heruvimi erau patru roţi; o roată lângă un heruvim şi o roată lângă celălalt heruvim; dar roţile acestea străluceau ca o piatră de hrisolit.
  10  După înfăţişare, toate cele patru roţi aveau acelaşi chip; fiecare roată părea că este în mijlocul altei roţi.
  11  Când mergeau, mergeau de cele patru laturi ale lor, şi nu se învârteau în mers, ci mergeau încotro mergea capul, fără să se învârtească în mersul lor.
  12  Tot trupul heruvimilor, spatele lor, mâinile lor şi aripile lor, erau pline de ochi, ca şi cele patru roţi dimprejur.
  13  Am auzit cu urechile mele că roţile erau chemate: „Roate învârtitoare.”
  14  Fiecare avea patru feţe; faţa celui dintâi era o faţă de heruvim, faţa celui de-al doilea o faţă de om, a celui de-al treilea o faţă de leu, şi a celui de-al patrulea o faţă de vultur.
  15  Şi heruvimii s-au ridicat. Erau făpturile vii pe care le văzusem lângă râul Chebar.
  16  Când mergeau heruvimii, mergeau şi roţile cu ei, şi când îşi întindeau heruvimii aripile ca să se înalţe de la pământ, nici roţile nu se depărtau de ei.
  17  Când se opreau ei, se opreau şi ele, şi când se înălţau ei, se înălţau şi ele cu ei, căci duhul făpturilor vii era în ele.) Ce părere aveţi dacă Ezechiel trăia în prezent mai avea acest limbaj? dar dacă le vorbea despre avioane, duraluminiu, şi despre piloţi ce spuneţi cine îl înţelegea atunci sau nu îl credeau nebun?

   

Acest răspuns a fost șters.
Trimiteți-mi un e-mail când oamenii își lasă comentariile –

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter