Incredibil mamy

Vizualizări: 1029
Obțineți codul de încorporare

Trebuie să fii membru al Crestin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Crestin3D

Comentarii

 • Slava Domnului ca suntem cum suntem!!! sa stim sa multumim ptr tot,si sa nu ne mai plingem k viata e grea!!! sa ne uitam la astfel de oameni si sa tragem concluzii!!! sa ne umplem de putere si opti,ism si credinta de la ei!!
 • sa nu uitam sa multumim DOMNULUI pt ca suntem sanatosi. daca ai fi stiut ce insemneaza > nu jertfe. ..... sa intindem maini de pace, si sa ridicam maini curate spre cer.
 • E uimitor. Sunt profund impresionata. Sper ca niciodata sa nu ma plang cu privire la niciun "defect" de-al meu. Dumnezeu face lucruri uimitoare prin persoanele de la care te astepti poate cel mai putin. Ma intreb cate ar putea face prin noi, daca doar L-am lasa...
 • e imposibil dar adevarat la inceput nu iti vine sa crezi ce face aceasta mama cu copilul ei...
  dar daca te uiti vezi ca ea face doar cu picioarele ceea ce noi putem face cu mainile...
  e o minune de la DOMNUL ca poate sa ajute copilul ei asa cum este.....
  putem face mult mai mult noi,dar nu facem ca suntem lenesi cateodata cu ce primim de la DUMNEZEU si nu ne folosim asa cum trebuie.....putem, sa zicem ca DOMNUL SA NE BINECUVANTEZE PE TOTI ASDA CUM SUNTEM.....AMIN AMIN!!!
 • Domnul sa va binecuvinteze pe toti care ati vizualizat acest videoclip, care ati comentat sau nu, dar in inima carora modul ei de viata, sau al altora ca, de exemplu, Nick Vujicic (http://lifewithoutlimbs.org/) v-au incurajat, motivat sa fiti multumitori cu ceea ce Domnul v-a daruit. Trupul nostru este Templul Duhului Sfant! Fiti binecuvantati.
 • un lucru minunat ...SA NU TE INGRIJOREZI SI SA POTI TOTUL IN HRISTOS....,un exemplu incredibil pentru noi cei fara "probeleme"fizice cat si pentru cei nemultumiti....DOMNUL SA TE BINECUVINTEZE....multumesc pt clip...
 • spunem cu totii e incredibil...asa..e...dar sa ne punem intrebarea, noi avem totu si miini, si picioare, putere,...ce facem noi?cum luptam cu viata cind suntem asa de binecuvintati si inzestrati...ingropam darurile, sau le ascundem,...sau lenevim ...sau lupta o lasam in mina domnului ceea ce e de datoria noastra...
  Daca ati sti cit m-am plins si eu si cit de nemultumita eram...dar acest videoclip mi-a dat o lectie de viata...vrei sa slupti infrunta viata indiferent de greutatile ei...DOMNU E MEREU LINGA NOI, CIND OBOSIM EL NE SPRIJINA, CIND NE RIDICAM EL NE CONDUCE, CIND PLINGEM EL NE ADUCE LA O VIATA PLINA DE BUCURIE....TREBUIE SA PRIMESTI DUREREA LA URMA VINE INVINGEREA....SA CREDEM DRAGI PRIETENI, FRATI SURORI, VIATA NU E NUMAI UN ZIMBET, SA NU DAM INAPOI.
 • incredibil....imi vine sa zic ,, nu imi vine sa cred!!,,....insa orice e posibil daca crezi ca poti face acel ceva ,,imposibil,, ....Mila Domnului se arata asupra noastra de atatea ori ...ce norocosi suntem ca il avem pe Domnul!!!!
 • ce exemplu minunat!! e foarte bine daca in orice imprejurare din viata putem vedea intotdeauna jumatatea plina a paharului!!! o mamica ce stie cu siguranta ca viata nu inseamna neparat sa ai tot ce iti doresti, ci sa-ti doresti intotdeauna ce ai, ca nu e important in viata ce aduni, ci ceea ce aduna viata in tine, sa fi intodeauna multumit/a cu ceea ce ai, dar sa nu fi niciodata multumit/a cu ceea ce esti, sa doresti mai mult, mai frumos, mai bine!!!
 • Am ramas mut. Am mai vazut un film despre un tanar din America fara maini si picioare care inota in apa si facea o multime de lucruri singur. Nu stiu cum se numeste dar este crestin. Este uimitor cum se descurca astfel de oameni si pot invinge greutatile creeate de handicapul lor.Va multumesc pentru postare.
Acest răspuns a fost șters.
Trimiteți-mi un e-mail când oamenii își lasă comentariile –

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter