LIDER

Susțin căsătoria dintre un bărbat și o femeie

Dacă simțiți la fel: Preluați și postați această imagine/ folosiți-o ca imagine de copertă pe Facebook s-au oriunde poate fi văzută. Dar cel mai important lucru NU LIPSIȚI LA REFERENDUM ATUNCI CÂND VOTUL VOSTRU VA CONTA !

Citeste mai mult…
Voturi 0
Trimiteți-mi un e-mail când oamenii își lasă comentariile –

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Comentarii

 • Adevarat Abell. Dumnezeu face, dar si  noi trebuie sa ne facem datoria pentru ca Dumnezeu sa faca

 • Pentru Sile: https://www.youtube.com/watch?v=-8Z9mk818Hs

 • LIDER

  Sile ... am un  răspuns ... : sunetul tăcerii : https://www.youtube.com/watch?v=u9Dg-g7t2l4

 • Susțin abstinența sexuală sau măcar renunțarea la nașterea de prunci. Doar așa omenirea poate scăpa din legăturile acestei lumi corupte.

  Dacă nu, nu există nicio îndoială că totul va fi luat de dracu'.

 • LIDER

  ♪ Claudius ♪ exact de atitudine asta îmi este cel mai frică, nu de faptul că există oameni care să creadă și să pledeze pentru normalitate, sunt convins că sunt mulți care cred că căsătoria este între un bărbat și o femeie, dar dacă acești oameni nu vor merge la vot atunci când va fi nevoie , rugăciunile lor și încredințarea lor nu ajută la nimic. Dumnezeu nu votează , omul DA. ... iar folosirea de versete scoase din context ajută și mai puțin , versetul citat de tine începe cu „Fiindcă nu au căutat să păstreze pe Dumnezeu ...” dar eu întreb dar pentru cei care au căutat să păstreze pe Dumnezeu , tot trebuie să se împlinească negreșit ? 

 • Eu sustin, dar cand va fi referendumul?

 • Normal ca parerile (voturile) la referedum conteaza la fel cum conteaza la orice alte alegeri. Bineinteles  ca cine vrea sa pacatuiasaca, tot pacatuieste indiferent de parerea altora; dar  votul conteaza daca sa fie casatoria legala sau nelegala intre persoane de acelasi sex

 • A d m i n

  Credeti ca parerile noastre si referendum-ul conteaza asa de mult? Ceea ce se intampla trebuie sa se implineasca, chiar Dumnezeu ne-a avertizat din inainte ce timpuri au sa vina.

  Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite. (Rom.1:28)

  Ce a fost va mai fi, si ce s-a facut se va mai face; nu este nimic nou sub soare. (Ecl.1:9)

 • LIDER

  Dacă susții e suficient ! Să fii pe fază când va fi Referendum și să mergi la vot .

 • Sustin... dar nu va fi... din pacate:(

Acest răspuns a fost șters.

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter