Important! Sugerăm membrilor Creștin 3D care nu au suficiente cunoștințe teologice în ceea ce privește lucrurile spirituale (Biblia) să nu se alăture grupului de discuții interconfesionale (doctrinare), deoarece este posibil, datorită puținei cunoștințe despre lucrurile spirituale, să vă aducă tulburare sufletească și să nu mai înțelegeți nimic!

Creștin 3D este un site de socializare, menit să găzduiască orice persoană, din oricare denominațiune religioasă; oferind în acest fel posibilitatea unei opinii personale la diferitele teme aduse în discuție, referitoare la doctrine sau pasaje biblice. Însă, din experiența de până acum (din pacate), prin aceste comentarii s-au creat multe dispute, care de cele mai multe ori au degenerat în ceartă sau în discușii pro si contra, care nu au dus la zidire sufletească, ci dimpotrivă! Din acest motiv, grupul de administrare Creștin 3D a decis deschiderea unui GRUP DE DISCUȚII INTERCOFESIONAL.

Scopul:

- dreptul fiecărui membru de a deschide și trata subiecte de discuții pe teme doctrinare cum ar fi Sabatul, botezul cu Duhul Sfânt, interpretarea Bibliei făcută de Ellen G. White, Martorii Lui Jehova, William M. Braham, Tezele lui Russel, precum și temele doctrinare în raport cu viziunea catolică sau ortodoxă

- evitarea unor neînțelegeri pe baza temelor amintite (și nu numai)

- o mai bună colaborare între membri, indiferent de confesiunea din care fac parte ...

Termeni și condiții:    

- se va acorda respectul cuvenit fiecărui membru

- se interzic atacurile la adresa cultelor, bisericilor, organizațiilor religioase  

- discutiile (dezbaterile) vor avea loc într-un mod civilizat, iar părerile bine argumentate

Sunt interzise atacurile la persoană, hărțuirea, amenințarea, desconsiderarea, jignirea, disprețul, umilirea celorlalți utilizatori (fie în public pe forum, fie prin mesaje private)

Mențiuni speciale:    

Moderatorii își rezervă dreptul de a șterge, edita, muta, închide ori de câte ori este nevoie topicurile sau comentariile neadecvate, ca urmare a nerespectării celor mai sus menționate; precum și cel de a aplica sancțiuni userilor (avertismente, excluderi din grup) atunci când nu se respectă una din aceste reguli.

8337686276?profile=original

Trimiteți-mi un e-mail când oamenii își lasă comentariile –

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Comentarii

  • Exista revelati care vin mereu sa implineasca cuvantul , la infinit . Vorbim despre prezent , adica despre viata . Ceea ce a fost , ramane mort si foloseste doar ca pilda , adevar . Adevarul are radacini , are viata ( prezent ) si speranta ( viitor ) . Din propriile ratiuni , Ioan Melinte .
    • Isus Hristos este adevarul dar impreuna cu cele 10 porunci,deoarece biblia asa zice ca poruncile lui Dumnezeu sunt Adevarul .Psalmul 119-151 Dar Tu eşti aproape, Doamne, şi toate poruncile Tale sunt adevărul.
      152 De multă vreme ştiu din învăţăturile Tale
      că le-ai aşezat pentru totdeauna. multi zic ca poruncile lui Dumnezeu nu mai sunt valabile,dar scriptura e ferma ,zice ca poruncile sunt pentru totdeauna ,nu doar o parte de timp,de ca si cum eri nu puteai fura,minti,preacurvi ,etc din cele 10 ,iar de azi poti sa le calci. Ioan 14-6 merg impreuna cu psalmul 119- 151,152.
Acest răspuns a fost șters.

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter