sandu a postat o stare
Mar 9
Ezechiel 47:12 Dar, lângă râul acesta, pe malurile lui, de amândouă părţile, vor crește tot felul de pomi roditori. Frunza lor nu se va veșteji și roadele lor nu se vor sfârși; în fiecare lună vor face roade noi, pentru că apele vor ieși din Sfântul Locaș. Roadele lor vor sluji ca hrană și frunzele lor, ca leac.

Trebuie să fii membru al Crestin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Crestin3D

Comentarii

  • Pe malurile râului de pe ambele părți, vor crește tot felul de pomi fructiferi. Frunzele lor nu se vor veșteji; și fructele lor nu se vor termina – pentru că vor crește la fiecare lună nouă. Și se va întâmpla așa pentru că apa râului iese din sanctuar. Fructele lor vor fi pentru mâncare, iar frunzele lor vor fi folosite pentru vindecare(a diferitelor afecțiuni ale omului).(versiunea actualizata 2018)

    Și lângă râu, pe malul lui, de o parte și de cealaltă parte, vor crește tot felul de pomi pentru hrană, a căror frunză nu se veștejește, nici rodul lor nu va fi mistuit; el va aduce rod nou conform cu lunile lui, pentru că apele lui(versiunea Fidela)

    Pe malurile râului, de ambele părţi, vor creşte tot felul de pomi fructiferi. Frunzele lor nu se vor veşteji şi roadele lor nu se vor sfârşi căci vor rodi la fiecare lună nouă ( Numeri 28:11-15) şi aceasta pentru că apa râului iese din Lăcaş. Roadele lor vor fi pentru mâncare, iar frunzele lor pentru vindecare.(versiunea NTLR)

    Lângă râu, pe malurile lui, de o parte și de alta, vor crește tot felul de pomi pentru hrană. Frunza lor nu se va veșteji și rodul lor nu se va termina; vor da rod în fiecare lună, pentru că apele lui ies din sanctuar: rodul lui va fi pentru hrană și frunzele lui, pentru vindecare (versiunea romano-catolica)

    La râu va crește fiece pom roditor, chiar pe malul lui dintr'o parte și din cealaltă; nimic în ei nu se va învechi, iar roadele lor nu se vor sfârși; pârga și-o vor da din propria lor înnoire, fiindcă apele lor vin din locașul cel sfânt; roadele lor vor fi spre mâncare, iar frunzișul lor spre sănătate (versiunea ortodoxa Anania)

Acest răspuns a fost șters.

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter