sandu a postat o stare
Ian 12
Apocalipsa 3:20 "Iata Eu stau la usa si bat. Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa, voi intra la el, voi cina cu el, si el cu Mine. "

Trebuie să fii membru al Crestin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Crestin3D

Comentarii

 • "Iată, Eu stau la uşă şi bat. Dacă cineva va auzi glasul Meu şi va deschide uşa, Eu voi intra la el şi voi cina împreună cu el şi el cu Mine" (versiunea interconfesionala)

  "Iată, eu stau la ușă și bat; dacă aude cineva vocea mea și deschide ușa, voi intra la el și voi cina cu el și el cu mine" (versiunea Fidela)

  "Iată, stau la uşă şi bat; de va auzi cineva glasul Meu şi va deschide uşa, voi intra la el şi voi cina cu el şi el cu Mine." (versiunea ortodoxa)

  "Iată, eu stau la uşă şi bat! Dacă cineva ascultă glasul meu şi-mi deschide uşa, voi intra la el şi voi sta la masă cu el şi el cu mine." (versiunea Romano-catolica)

  "Iată, Eu stau la ușă și bat; de-Mi va auzi cineva glasul și va deschide ușa, voi intra la el și voi cina cu el și el cu Mine." (versiunea Anania)

  " Iată că stau la ușă și bat. Dacă cineva îmi aude glasul și deschide ușa, voi intra în casa lui și voi cina cu el și el cu mine." (versiunea iehovista)

Acest răspuns a fost șters.

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter