Aici puteti lasa motivele de rugaciune pentru care ne putem ruga impreuna.

647 Membri
Alăturați-ne!

Rugaciune

Rugăciunea este un fel de răsuflare a sufletului şi un fel de lucrare fundamentală peste care se clădeşte apoi tot edificiul lucrării creştine. Pavel ştie că are nevoie nu numai să se roage pentru alţii, dar şi ca alţii să se roage pentru el: „Fraţilor, rugaţi-vă pentru noi". 1 Tesaloniceni 5 :25

Privind la lumea în care trăim, este imposibil să nu vedem că în jurul nostru sunt multe persoane care au nevoie de sprijin in rugaciune. 

Din această cauză dorim să promovam acest grup de rugaciune care are ca scop principal ajutorarea acelor persoane şi oferirea posibilităţii ca acest lucru să fie făcut de persoanele care doresc. 

Acest Grup este un loc unde oamenii se întâlnesc pentru a-şi oferi sprijinul unii altora;  cel care suferă  trebuie să ştie că aici va găsi sprijin, iar cel care are în inimă dorinţa de a a se ruga pentru cineva să ştie că acesta este locul în care dorinţa inimii poate deveni cu adevărat o faptă bună. Sprijinul oferit poate lua forma unei rugăciuni, a unor cuvinte de încurajare sau tot ceea ce poate influenţa în mod pozitiv pe cei aflaţi în nevoie.

Acest Grup este strict dedicat pentru rugaciune, din acest motiv va rugam sa nu postati aic,i nimic inafara unei cereri de rugaciune.

Daca cererea ta a fost ascultata in urma rugaciunilor facute prin acest intermediu, te rog sa scrii acest lucru ca si marturie sub cererea postata, pentru ca sa fie ca si o mai mare motivatie pentru cei ce se roaga. 

Daca doresti sa experimentezi cat de mare putere si influenta are rugaciunea in unitate asupra problemelor tale, ai chiar acum ocazia sa apelezi la surori si frati pentru sprijin.

Ps.34:8 Gustati si vedeti ce bun este Domnul! Ferice de omul care se increde in El!

Pentru a adauga o cerere de rugaciune da klik aici.

Administratorul Grupului: Emil

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Comentarii

 • Dumnezeu sa va binecuvanteze! Va rog si eu sa va rugati pentru fratele meu, paul sa treaca cu bine de bac... si pentru socrii mei k sa fie mantuiti si ei...va multumesc mult...

 • Rugati-va pentru  Anita ,pentru mantuire si vindecare trupeasca si sufleteasca!Domnul sa se atinga de ea si familia ei,sa reverse har ,pace si indurare peste aceasta familie!

 • Pace fratilor shi surorilor,Rugati-va va rog pentru mine,pentru Mintuirea deplina,ca singura nu pot sa fac nimic.va multumesc din toata inima,DOMNUL SA VA BINECUVINTEZE SHI SA VA FIE MEREU ALATURI!     AMIN!
 • RUGATI-VA PENTRU MANTUIREA FETELOR NOASTRE REKA SI KINGA,PENTRU MANTUIREA DEPLINA IN FAMILIILE FRATILOR SI SURORILOR DIN ADUNAREA NOASTRA!DOMNUL SA VA ASCULTE UGACIUNILE SI SA VA BINECUVANTEZE!
 • Ioana eu o sa ma rog pentru tine si doresc ca Domnul sa te binecuvanteze si sa fie El cu tine la examene.
 • eu as vrea sa va rugati pt mine ca sunt cu bacul si ca Domnul sa ma ierte ca st cam pacatos:(
  Va multumesc:)
  Domnul sa va binecuvinteze:)
 • i really need your prayers...

  Let the Lord to put reasons on your hearts to pray for me ....

 • as dori sa va rugati pt.sotul meu care a facut legamant cu Domnul d-ar nu se vede schimbarea in el si rugati-va impreuna cu mine pt el ca Domnul sa intervina in vita lui si sa iapocainta in serios.multumesc Domnul sa ne intareasca pe toti.amin
 • LIDER

  Dumnezeule bun, te rog in Numele Fiului Tau Isus, ia aminte la toate cererile amintite aici, da eliberare, vindecare, pace si rezolvarea tuturor problemelor. AMIN! Doamne Isuse, din cauza ca de multe ori suntem putin credinciosi, ne este frica, si ni se pare ca pierim, DAR te rog pe Tine Doamne Isuse, ridicate, cearta vanturile si marea, ca sa se faca liniste in  in viata celor ce au apelat la tine prin acest intermediu.

  Si toti sa zica AMIN!

 • Ptr istvan,daca este ceea ce cred eu atunci ai nevoie de o pauza!Boala ta este probabil pe baza de stres(neimpliniri,extenuare si activitate intensa)daca iti continui ritmul va aparea si boala,ia-ti zile libere si redu-ti din activitati,in timpul asta roagate si citeste biblia,nu te mai gandi la probleme!
Acest răspuns a fost șters.
Trimiteți-mi un e-mail când oamenii își lasă comentariile –

Rugaciune pentru ca Domnul sa protejeze bisericile locale

avand in vedere cele petrecute in Romania, Arad cu biserica locala (Biserica Penticostala "Betel" , Arad) , va indemn la rugaciune ,pentru membrii bisericii , care cu siguranta sunt ingrijoratipentru toti credinciosii care se vor putea simti in nesiguranta in cladirile de cultpentru constructorii electricieni, care sunt primii “sub lupa anchetatorilor” , care pot fi acuzati de lucrari nesigurepentru cei care se ocupa cu partea tehnica in timpul slujbelor religioase , care si ei sunt sub…

Citeste mai mult…
1 Răspunde
LIDER

† Apel la rugăciune pentru pastorul Nicu Grămesc!

† Apel la rugăciune pentru pastorul Nicu Grămesc! Dragi frați și surori, După cum probabil ați auzit, Nicu a fost operat în această dimineață. Tumoarea fiind foarte mare, doctorii au fost nevoiți să îi înlăture rinichiul complet. Deși operația s-a efectuat cu succes, au descoperit metastaze la ficat și plămâni.  Momentan este în recuperare, dar va trebui operat din nou pentru a înlătura restul de tumoare care s-a răspândit.  Vă rugăm să vă rugați pentru noi și vă mulțumim pentru suportul pe…

Citeste mai mult…
7 Răspunsuri

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter