In acest grup sunt invitati doar cei care doresc sa participe la organizarea grupului de rugaciune Crestin 3D si care sunt gata sa se uneasca in rugaciune pentru cauzele care vor fi aduse la cunostinta.

46 Membri
Alăturați-ne!

Organizare

In acest grup vom discuta  despre felul cum am putea face ca grupul de rugaciune crestin 3D sa devina ceea ce de fapt are ca scop. Observ o stagnare si probabil prea putina incredere in acest grup de rugaciune.

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Comentarii

 • Da, sunt interesata  . oamenii rugaciunii se roaga

 • LIDER
  Pace
  Vreau sa stiu care persoane din acest grup mai sunt active. Va rog sa scrieti aici.
 • Pace voua.  Doresc sa ma sprijiniti in rugaciune pentru fiul meu Rafael. Sunt intr-o situatie disperata. E foarte legat de patima bauturii. Nu putem convietuii cu el. Cel rau il face tot mai distantat fata de noi , sa nu putem sa ne ocupam de el.

   Va multumesc mult. Domnul sw va rasplateasca. ( Exista o anumita ora cand va rugati ?)

 • LIDER
  Amin, haleluia!
 • A d m i n

  Slava Domnului avem un Dumnezeu bun care lucreaza cu semne si minuni ,El mai vindeca astazi bolnavii glorie Domnului .Sa-i multumim Domnului pentru toate lucrurile si incercarile care vin peste noi .Dumnezeu nu ne lasa cand santem la greu ci ne iubeste asa de mult deci sa ne incredem in EL si sa il slujim cu adevarat .Dumnezeul nostru scump si drag sa ne binecuvanteze cu binecuvantariceresti Amin !

 • LIDER
  In Numele Domnului Isus AMIN.

  Frate Marian, esti un scump aL Domnului!
 • A d m i n

  Dragi mei frati si surori am o cerere de rugaciune pentru sotia mea scumpa Dorina  care acum este in suferinta si se simte foarte rau ,a calcat cu piciorul un cui ,a luat acel titanic de la medic dar tot rau se simte .Dumnezeu sa se atinga de sotia mea si sa-i de vindecare Amin . 

 • A d m i n

  Uneori nu primim ceea ce cerem dar oare ne intrebam de ce ? Inainte de a cere ceva ar fi bine sa ne cercetam daca pazirea poruncilor si ramanerea in El au prioritate in viata noastra. In Ioan 15:7 -(Daca ramaneti in Mine ,si daca raman in voi cuvintele Mele ,cereti orice veti vrea ,si vi se va da .)  

 • A d m i n

  "Celui ce crede toate lucrurile sunt cu putinta"

 • A d m i n

  Rugaciunea este cheia diminetii si zavorul serii!

Acest răspuns a fost șters.
Trimiteți-mi un e-mail când oamenii își lasă comentariile –
LIDER

Rugaciune pentru mine

Pentru ca scopul acestui grup SPECIAL este si pentru a ne sprijini noi care suntem membri aici intr-un mod deosebit in rugaciune, profit de lucrul acesta rugandu-va sa va rugati pentru mine. Pe langa rugaciunile mele, simt ca am nevoie si de rugaciunile voastre. Va rog rugativa ca Domnul sa-mi dea intelepciune MULTA, sa-mi rezolve TOATE problemele, sa-mi dea MULTA putere sufleteasca, si biruinta in tot ce fac. In special am nevoie de PUTERE din Duhul Sfant. Va multumesc anticipat :-)

Citeste mai mult…
6 Răspunsuri

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter