In intampinarea nevoilor tale sau, altfel spus, ce mai am eu prin garaj.

131 Membri
Alăturați-ne!

Descriere

Un grup in care sa aducem laolalta si sa corelam necesitatile si disponibilitatile celor de pe site. Cu siguranta, multi dintre noi avem lucruri in plus sau servicii, pe care le-am putea oferi la un pret mai mic decat cel al pietei, sau chiar in dar. De asemenea sunt destui care probabil ar avea nevoie, exact de acel lucru/serviciu. Vrem ca in acest grup, sa facem legatura intre necesitati si disponibilitati. Dorim ca totul sa se desfasoare in mod civilizat, fara a abuza unii de altii, nu vrem sa transformam acest loc intr-un zid al plangerii, pentru asta exista grupul de rugaciune.

Activitatea in acest grup se desfasoara in felul urmator:

Daca ai ceva de vanzare/daruit, cauta in topicul discutiilor de mai jos, de la forum, daca gasesti categoria in care s-ar putea incadra  si daca da, intra la acea discutie si posteaza comentul tau, cat mai clar si decent, cu datele necesare. Nu uita sa mentionezi si orasul de unde esti, daca e cazul. Daca nu gasesti categoria din care face parte tranzactia ta, intra la discutia DIVERSE si posteaza acolo.

De asemenea, rog "cumparatorii" sa nu faca comentarii nepotrivite despre pret sau calitate, pot intreba, dar sa tinem minte cu totii un lucru ce e valabil in orice tranzactie: "marfa e a mea, banii sunt ai tai" sau invers, deci nimeni nu obliga. Se impune respectul si decenta pt. buna functionare.

Echipa Crestin 3D nu are nici un profit  din  acest servici pe care il oferim aici. Aceasta sectiune este formata pentru a fi de folos  membrilor acestui site. De asemenea va rugam, nu va promovati afaceeriledv. sau ale altota, respectati termenii si conditiile site-ului. Scopul acestui grup este de a ajuta. Chiar daca se vand lucruri sau servicii, se fac la preturi de oferta, gen second-hand, cum am spus si in titlu, e vanzarea din garaj, sau talcioc, cum se zice pe la noi, mai mult sau mai putin literar. Faceti totul in dragoste, nu ca business.


Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Trimiteți-mi un e-mail când oamenii își lasă comentariile –

Cine este interesat

Am mai multe  DVD-R /120 min VIDEO/4,7GB DATA Walter Veith-Razboiul total nr.1:-1- Pe unde a umblat Isus-2- Doar un simplu om-3- Un aparator pentru timpul nostru-4- Negurile vremurilor-5- Omul din spatele mastiiWalter Veith- Razboiul total 2-6- Descoperirea lui Isus Hristos-7- Sapte biserici-8-Sapte peceti-9-Cand trambitele suna-10- Fiara din adancWalter Veith- Razboiul total 3-11- Decretele din spatele societatilor secrete-12- Agende secrete- 13-Batalia bibliilor-14-Schimband cuvantul 1si…

Citeste mai mult…
0 Răspunsuri

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter