Locul de intalnire a celor necasatoriti

838 Membri
Alăturați-ne!

Termenii si conditiile acestui grup.

Bine ai venit in grupul nostru. Ne-am gandit sa infiintam acest grup special pt. cei necasatoriti cu scopul si dorinta de a ajuta cu sfaturi, indemnuri si consiliere, persoanele fara un partener si pe cei care simt ca le lipseste un adevarat prieten/a si frate /sora in Domnul. Dorim ca in acest grup sa dezbatem din perspectiva Bibliei,  diferite subiecte din viata de zi cu zi. Ai nevoie de un sfat, o incurajare, simti ca esti singur/a, te simti marginalizat/a, sau in viata ta ai avut parte de intamplari frumoase sau mai putin frumoase, te invitam daca vrei, sa fii alaturi de noi in acest grup. Nu promitem ca odata intrat/a in acest grup viata ta va deveni ’’roz’’, dar cu ajutorul Domnului speram si credem totodata ca viata ta va lua un alt curs, nu vei mai fi singur/a, vei avea pe cineva cu care sa conversezi atunci cand esti fericit sau trist. Prietenia înseamnă un suflet în două trupuri; o inimă în două suflete. Esenţa prieteniei stă în integritate, generozitate şi încredere deplină. Ea nu poate bănui sau încuraja infirmitatea. Singurul fel de a avea prieteni este de a fi prieten.

 IMPORTANT!!  ACEST GRUP A FOST INFIINTAT DOAR PENTRU PERSOANELE NECASATORITE, RUGAM PE CEI CARE NU AU LA PROFIL DEFINITA STAREA CIVILA SA O FACA, DACA VOR SA FIE MEMBRI AI ACESTUI GRUP.

Termeni si conditii:

1.Fiind un grup dedicat in totalitate celor ’’NECASATORITI’’, nu au dreptul sa se inscrie decat cei care sunt in aceasta categorie, si anume persoanele necasatorite (in caz ca vreun membru care este casatorit face cerere de acceptare in grup si se afla ca este casatorit, automat va fi sters din grup).

2.Fiind un site crestin  dorim ca si discutile si temele postate in acest grup sa fie demne de numele pe care il poarta site-ul, si anume, sa fim educati, sa dam dovada de caracterul unor crestini atat in scris cat si in purtare.

3.Indiferent din ce cult faci parte poti sa fii membru al acestui grup, conditia fiind sa nu fii casatorit.

4.Nu se accepta barfe, judecati sau insulte la adresa membrilor sau la ceea ce se discuta in acest grup.

5.Daca membrii care sunt inscrisi in grup nu respecta termenii si conditiile vor fi stersi din acest grup.

  6.Tot ce se discuta in acest grup este privat (nimeni nu se va  folosi de ceea ce se discuta aici) doar membrii care sunt inclusi in acest grup pot vedea discutiile si tot continutul.

7 In caz ca sunt intrebari sau neplaceri va rugam sa contactati intr-un email sau mesaj privat administratorii.

Dorim sa conversam in partasie frateasca cu intelegere, armonie si toate in limita bunului simt si mai presus de toate in frica de Dumnezeu, sa fim in toate ‘’sare’’.

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Comentarii

 • Pace sunt Mihaela 46 ani din Cluj crestina penticostala necasatorita studii superioare asistenta medicala caut crestin pocait in vederea unei relatii de casatorie sa fie necasatorit varsta intre 37-52 ani email vmaranata@yahoo.ro
 • Ma numesc Ioan Melinte , sunt un barbat de 43 ani , necasatorit , burlac , par saten , ochii caprui , inaltime 1.70 , greutate 130 kg , orientare sexuala normala ( adica nu sunt homo , bisexual sau altceva ) . Locuiesc singur in Resita Caras-Severin , in garsoniera proprietate personala . Am avut relatii cu multe femei , dar nu am fost niciodata casatorit . Sunt dotat cu calitati de tip paranormal , cam in numar de 4-5 ... probabil unul dintre cei mai puternici din acest punct de vedere , pe plan mondial . Azi , 21 mai 2021 .
 • caut suflet perece doresc sa fie fata crestina cu credere an domnu sa fie tanara si sa nu poarte ambracaminte din lume ( pantaloni sau cum are femeile capu dezcoperit)
 • Salut, am 27 de ani si sunt din Craiova. Lucrez în domeniul Online. Whatsapul meu este 0743076650
  Dacă ești între 18 și 32 de ani, putem comunica.
 • Acest răspuns a fost șters.
  • Masina si casa iti sunt neveste?!
 • Pace tuturor! Un Paste binecuvantat va doresc!
  • Multumim Saywin! La fel iti doresc!Fii binecuvantata!
  • Multumesc si eu! Bucurii si binecuvantari ceresti si pamantesti!
 • Buna sunt și eu sunt acceptat în acest grup de astăzi.

 • Eu imi doresc mult sa gasesc o fata, dar ma intereseaza in primul rand sa aiba numele real si poza cu ea

Acest răspuns a fost șters.
Trimiteți-mi un e-mail când oamenii își lasă comentariile –

Caut o fata pocaita (credincioasa Domnului)...

Sunt un baiat, putin timid, (29 ani), linistit, serios, credincios Domnului!Caut cu ajutorul si voia Domnului, si a acestui site crestin, sa cunosc o fata pana in 31-33 ani, pocaita, credincioasa Domnului, in vederea casatoriei... sa ma inteleg cu ea, sa tinem unu la altu, sa ne iubim, sa il slujim pe Domnul impreuna, si cu ajutorul Domnului, sa ajungem sa ne si casatorim!Fiti binecuvantati/binecuvantate!

Citeste mai mult…
1 Răspunde · Răspundeți cu Jezal Aprilie 30

Cele 4 semne ale unei relații nepotrivite, pentru creștinii orbiți de romantism..

Ești într-o relație nepotrivită dacă…… între voi există abuzuri.Să nu mă înțelegeți greșit în ceea ce privește modul în care trebuie să ne înțelegem. A ierta este perfect sănătos, dar nu este indicată să renunțăm la înțelepciune. Ceea ce vreau să spun este: dacă neînțelegerile din lumea voastră amoroasă implică loviri, împingeri, bruscări, jigniri, țipete, manipulare sau orice altă duritate care se repetă cu regularitate, atunci, desigur, e bine să te îndepărtezi. E simplu. În cazul vostru, a…

Citeste mai mult…
2 Răspunsuri

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter