Intrebari & raspunsuri legislative”menit să informeze şi să ofere răspunsuri de specialitate la întrebările voastre.

87 Membri
Alăturați-ne!

Descriere Grup

Echipa Creştin 3D anunţă înfiinţarea grupului “Intrebari & raspunsuri legislative ”menit să informeze şi să ofere răspunsuri de specialitate la întrebările voastre privind:

-         probleme legate de relaţiile cu angajatorii şi drepturile voastre la muncă

-         probleme legate de administraţia locală (primării)

-         probleme legate de drepturi şi obligaţii sociale (protecţie socială)

-         înfiinţări firme (inclusiv modificări, menţiuni)

-         legislaţie fiscală

-         drept constituţional

-         drept civil

-         drept penal

-         probleme legate de codul familiei

-         probleme legate de codul rutier

-         etc.

Răspunsurile prin site-ul Creştin 3D sunt gratuite şi corespund în totalitate cu ideea care a stat la baza înfiinţării grupului de a informa şi a da răspunsuri adecvate la întrebările voastre. Dorim  sa se alature acestui grup cat mai multe persoane specializate in domeniul de legislatie : Avocat,asistent social,functionar public……,….,……,…… pentru  a reusi  in a da raspuns la toate intrebarile legate de legislatie. Toti care doresc sa ajute in administrarea acestui grup sunt rugati sa ia legatura  cu Gyuricza Stefan Ioan. (De asemenea aşteptăm contribuţia tuturor celor ce ne pot ajuta în consiliere)

Toate raspunsurile la intrebarile voastre aici in acest grup sunt gratuite.

Datorita faptului ca domnu Gyuricza Stefan Ioan sa oferit sa fie de folos in acest domeniu investind timp pentru a da respunsuri in acest domeniu, am gasit de cuvinta  sa daruim ca semn de multumire, posibilitatea de a-si promova firma aici.

În cazul în care cei interesaţi vor solicita implicare directă, firma “”SC Măreţul Har SRL Bucureşti “” se poate  ocupa de rezolvarea solicitărilor, contra unui preţ destul de favorabil.

(Crearea acestui grup nu are ca scop promovarea unei afaceri,ci este cu scopul de-a ajuta pe cei care au nevoie de ajutor,de aflarea unor raspunsuri sau poate chiar de consiliere pe diferite domeni

Gyuricza Stefan Ioan este liderul acestui grup.

Stoica Ramona Angela

Asteptam sa apara si numele tau aici :-)

Ai o intrebare ?ADAUGA DISCUTIE AICI

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Trimiteți-mi un e-mail când oamenii își lasă comentariile –
A d m i n

Legitima aparare

Pe timpul lui Ceausescu exista aceasta , dar in timpul democratiei se vede ca a cam disparut acest termen numit  apararea proprie impotriva infractorilor, hotilor ,atacatorilor periculosi. Sunt foarte multe cazuri in care persoane au fost atacate si pur si simplu au stat cu mainile in buzunar ne avand nimic cu ce sa se apere la indemana , cazurile avansand pana la atacuri de autocare, soferi si calatori.Am auzit ca politia gandeste in zilele noastre(in zona olteniei) ceva cam de genul: ""Nu…

Citeste mai mult…
3 Răspunsuri

Librarie

Pentru deschiderea unei librarii unde sa se vanda carti  CD , DVDsi casete etc trebuie aprobari mai multe decat un CAN de comert daca stie cineva sa imi scrie. Pentru muzica sunt taxe anuale sau la inceput ceva drepturi de autor ?

Citeste mai mult…
0 Răspunsuri

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter