Muzica de strada pentru cei din strada.
72 Membri

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Comentarii

 • 29 Noiembrie 2008, de la orele 18:00 la Centrul Crestin Salem, Dunamis vor lansa al doilea album intitulat "Tot Noi". Dunamis - Un Nume Curat intr-o Industrie Murdara.
 • super tare frate:-)
  :x
 • Salut din Serbia!
  Dumnezeu sa va Binecuvinteze pt ...
 • stiti de vre-un eveniment hip hope? ceva concerte ... lansări de album?
 • ms mult pentru parere si sfat si da sunt de acord cu ceea ce spui...intradevar nu ii putem schimba dar Domnu poate.:)
 • Am uitat sa spun inca o data... IUBESC HIP-HOP-UL crestin.
 • @Claudia, daca ai citit deja pe forum, ai vazut ca sunt foarte multi crestini mai ales care nu accepta acest gen de muzica, ca fiind unul bun sau daca vrei tu ... ziditor. Asa ca am ajuns la parerea ca nu-i poti convinge tu sau eu sau altii care iubesc hip-hop-ul pe aceia care nu au nici in clin nici in maneca cu asta. Cat despre crestinii care ar fi in stare sa arunce cu ceva dupa tine ptr ca asculti hip-hop in detrimentul muzicii lente, calme care dupa cum spun ei te apropie de D-zeu, ei bine, eu cred ca acestia sunt doar niste bagatori de seama, care nu au altceva de facut decat sa aduca frustrare peste altii si care devin doar niste acuzatopri si critici. Pe acesti tu nu-i poti convinge, dar Dumnezeu da. Asa ca deja stii raspunsul.
 • as vrea sa stiu parerea voastra...multa lume judeca muzica hip-hop sau rock crestin.Cum credeti ca am putea sa ii lamurim pe cei din jurul noustru ca nu este nimik rau in faptul sa asculti muzica crestina hip hop sau rock crestin. pe fiecare il zideste un stil de muzica il apropie mai mult de Domnu...parerea mea eu una ma simt mai aproape de el prin muzica...dar altii nu sunt deacord cu asta. Cum am putea sa ii putem lamurii mai ales pe cei care sunt mai in varsta ca nu e un lucru rau sa asculti sau sa canti muzica crestina de acest gen.Aceasta problema e in foarte multe familii de crestini si in biserici.Astept parerile voastre:)
 • Foarte tare Eugene mama. Daca pe altii nu-i intereseaza, pe mine poti sa ma informezi ori de cate ori ai ocazia despre hip-hop crestin.
 • A vazut si sotia mea videoclipul si ai admira pe cei de la Dunamis ptr ceea ce fac si ptr curajul lor de a da Evanghelia pe ritm de hip-hop chiar daca unii sau altii sint impotriva. Dunamis la fel ca si alte trupe de hip-hop crestin sunt pe aceeasi lungime de unda cu tinerii din generatia aceasta. Inca o data, felicitari !!!

  P.S. Multumim si lui Eugen si celorlati care au contribuit la videoclip. Tinerii de la CCBv iubesc hip-hop-ul !!!
Acest răspuns a fost șters.
Trimiteți-mi un e-mail când oamenii își lasă comentariile –

Pocaitii - Inima de titan

Mai e o luna si 25 de zile pana la lansarea noului album Pocaitii, intitulat INIMA DE TITAN.Am avut onoarea sa vorbesc cu Poca ("solistul" principal si intemeietorul trupei) ...care m-a intrebat : Ce parere ai avea daca am alege pentru lansarea noului album ca local un club din bucuresti !?*eu i-am spus personal parerea mea. Dati-va si voi cu parerea.www.pocaitii.ro

Citeste mai mult…
3 Răspunsuri

:)

a da sa ma aflu si eon tereaba un pic...nu credk este hip hop crestin sau nu...tot acoloi k versuriles cum is ii alta pov ....hip hop din cate sthiu eo si din cate ascult si eo..ii genu carei:X:X:X....dar dak cineva o vrut s asculte hip hop si nu io placut versurile...bin o facut k io pus versuri crestine dar asta nunseamna k o schimbat hip hopu ....so i like hip hop;))

Citeste mai mult…
1 Răspunde

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter