Bine ai venit! Este un loc unde gasesti un gand pentru fiecaze zi, fiecare stare, fiecare moment... 

108 Membri
Alăturați-ne!

Trebuie să fii membru al Crestin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Crestin3D

Comentarii

 • An nou fericit dragi prieteni!
  Bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze cu tot ce are mai bun astazi si cate zile veti mai avea de trait pe planeta Pamant.
  Anul ce l-am lasat in urma a fost un an de pomina pe care multi din noi am vrea daca s-ar putea sa il scoatem din istorie, sa il iingropam si sa nu ne mai amintim nicioadata de el. Unii am pierdut parinti, copii, frati , surori, altii am pierdut slujba sau chiar casa.

  A fost un an din care am invatat ca suntem mai vulnerabili si mai trecatori decat ne imaginam dar in acelasi timp mai puternici decat am crezut vreodata. Suntem mai mult decat biruitori. Prin acela care ne-a iubit.

  Am invatat inca o data ca viata are un mare pret si ca nu noi santem stapani pe ea ci El. Fiul celui Prea Inalt. Cel nascut in ieslea Betleemului.

  Am invatat ca in momentele grele din viata doar familia este cea care trece peste orice obstacole pentru a ne veni in ajutor.

  Cateva luni in urma am primit un telefon de la patru mii de kilometri departare si am crezut ca mi se frange inima de durere. Era mama. La 79 de ani si 8 luni tocmai a fost diagnosticata cu COVID-19. Sanse? La asa o varsta? Si nici macar nu puteam fii langa ea. Am putut doar sa strig la Tata in rugaciune. Ce nu putem noi poate El. Pentru El nu sunt granite, nici restrictii de distanta sociala. Indurarile Lui n-au ajuns la capat. Bunatatea Lui se innoieste in fiecare dimineata pentru fiii oamenilor.

  El, Facatorul nostru, Mantuitorul nostru, a scris viata in dreptul mamei mele, glorie Lui.
  Si-a revenit asa de bine incat a fost dornica sa vina in vizita la Londra ca sa petrecem sarbatorile impreuna.
  Primul Craciun pe care l-am petrecut impreuna dupa 25 de ani de departare.

  In ziua de Craciun, la 80 de ani fara zece zile, am ales o colinda pe care sa o cantam impreuna. De dragul celui nascut in iesle in urma cu doua mii de ani si de dragul celor dragi.
  Fie ca Pruncul Isus care s-a nascut in ieslea din Betleem sa se nasca si in inimile si in casele voastre si sa va aduca multa sanatate, fericire, pace si liniste sufleteasca in acest An Nou si in cei ce vor veni.

  Fiti binecuvantati! Fiti incurajati! Isus, ce s-a nascut in iesle, medicul suprem, asculta rugaciunea si cererile tale nu sunt ascunse de urechea Lui. El vine si nu tace. Aparatorul tau e viu. Cel ce pazeste pe Israel nu va dormita. Raspunsul rugii tale e pe drum.
  Fii tare si cu inima. Imbarbateaza-te. El mai vindeca si astazi. Rana inimii tale si rana trupului tau. Rana casei tale si rana tarii tale.
  Aduceti cererile voastre si cauzele voastre inaintea Sa cu multumiri. Si credeti. Ca ce cereti ati si primit.

  Dati click aici pentru a asculta colinda noastra:

  https://youtu.be/3Khsj6oBf2c/

  Fiti binecuvantati!
 • 8339548274?profile=original

 • 8339505067?profile=original

 • Încercările ne însoţesc la tot pasul, ne poticnim, cădem mereu. Dacă privim doar în jos, ne-ar fi teamă să înaintăm dar, aţintindu-ne privirea spre Luceafărul de zi, primim lumina călăuzitoare, căldura dragostei Lui şi puterea de a birui obstacolele. Doar o rază ne este îndeajuns! Priveşte-o, primeşte-o, slăveşte-o, e binecuvântarea ta!

 • Dintre toate lucrurile de valoare,alege sa pretuiesti Cuvantul Lui Dumnezeu mai mult decat orice,pentru ca in timp ce toate trec,El nu va trece niciodata si toate depind de El! Matei 24:35

 • Programul pentru o saptamâna:
  Duminica: Nu te teme;
  Luni: Caci Eu sunt cu tine;
  Marti: Nu te uita cu îngrijorare;
  Miercuri: Caci Eu sunt Dumnezeul tau;
  Joi: Eu te întaresc;
  Vineri: Tot Eu îti vin în ajutors
  Sâmbata: .”
  Isaia:41,10;8339465472?profile=original

 • Încearcă odată o metodă nouă. Nu te costă nimic şi totuşi e eficientă: zâmbeşte. Această metodă porneşte din inima omului, este vorba de zâmbetul care vine dintr-o pace interioară, din bucuria unei inimi bune. Acest zâmbet îl face frumos pe fiecare om.8328988872?profile=original

 • Azi , știu k problemele tale sunt grele,ingrijorarea ptr ziua de mâine nu te lasa deloc. Știu k iti este greu, dar nu e imposibil sa ai o viața frumoasa. Plină de speranțe,vise care numai Unul singur poate sa ti le aducă in viața! Privește in Sus....ce vezi? Cerul...dar privește q inima dincolo de cer! Ce vezi ? Nu vezi nimic ? Iti spun eu ..Acolo este Tatal Nostru,El iti poate readuce bucuria de altădată. Caută-l ,striga-l ...iti va răspunde,El privește q mila la copii Lui. Cu bunatatea si dragostea Lui te va ajuta sa treci peste orice problema! Pune-ti încrederea in El, si nu ai sa fi dezamăgit nici-o clipa! Spune astfel ..."Pot totul in Hristos Domnul care ma întărește!"

 • Un lung tren ne pare viața, ne trezim în el mergând, Fără să ne dăm noi seama, unde ne-am suit, și când.
  Fericirile sunt halte, unde stăm câte-un minut, Până bine ne dăm seama, sună, pleacă, a trecut.
  Iar durerile sunt stații, lungi, de nu se mai sfârșesc, și în ciuda noastră parcă,
  tot mai multe se ivesc.
  Arzători de nerăbdare înainte tot privim,
  să ajungem mai degrabă ... la vreo țintă ce-o dorim.
  Ne trec zilele și anii, clipe scumpe și dureri, noi trăim hrăniți de visuri și-nsetați după plăceri.
  Mulți copii voioși se urcă, mulți în drum am întâlnit! Iar câte-un bătrân coboară, trist, și frânt, și istovit.
  Vine odată însă vremea
  să ne coborâm și noi;
  ce n-am da, atunci, o clipă să ne-ntoarcem înapoi?
  Dar, pe când, privim în urmă, plângând timpul ce-a trecut, Sună Goarna Veșniciei!
  Am trăit și n-am știut...

Acest răspuns a fost șters.
Trimiteți-mi un e-mail când oamenii își lasă comentariile –

Greutatile au un scop

Căci, după cum avem parte din belşug de suferinţele lui Hristos, tot aşa, prin Hristos, avem parte din belşug şi de mângâiere. – 2 Corinteni 1:5Într-una dintre multele sale călătorii prin Munţii Himalaia, evanghelistul indian Sundhar Singh a descoperit un predicator tibetan pe care oamenii îl tratau cu un respect deosebit. El vorbea despre Hristos fără frică de represalii, chiar dacă alţi predicatori erau persecutaţi cu cruzime. Predicatorul acesta i-a povestit lui Singh experienţa sa.Într-o…

Citeste mai mult…
1 Răspunde

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter