1 Timotei 2:1-4...Suntem responsabili pentru tara noastra... Sa facem un obicei din a ne ruga si pentru Romania! "Cel neprihanit va trai prin credinta"!
74 Membri

Trebuie să fii membru al Crestin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Crestin3D

Comentarii

 • A d m i n
  Cu acest gand  sa nu incetam si sa ne rugam pentru Romania.
 • la sfarsitul lunii februarie 2011 am participat la o conferinta unde am aflat ca mii de romani se roaga pt tara noastra la o ora fixa, si anume la ora 12:00. eu am decis sa ma unesc cu ei si va invit si pe voi sa o faceti. am fost provocati sa ne rugam in special pt: 1) schimbarea Romaniei; 2) revigorarea Bisericii; 3) marturia noastra crestina (sa ne rugam fiecare personal ca sa avem o buna marturie. roadele Duhului Sfant sa se vada clar in viata noastra)
 • Dumnezeu sa binecuvanteze ROMANIA?
 • Amin...asa este sunt de acord...de acea trebuie sa ne rugam ca Dumnezeu sa se indure...sa ne rugam pentru Romania mai ales acum cad se intampla si inundatiile..sora monica daca ai si vrei poti sa mi dai si mie id mi ar face placere sa vorbim:)...Domnul Isus sa fie cu noi toti:)
 • Sora monica_pop nu stiu daca am inteles eu gresit,dar daca am inteles bine,de ce este atat de greu de inteles?Chiar nu va dati seama mie mi se frange inima mai ales cand vad ce se intampla in Romania,acum.Lumea a uitat complet de Dumnezeu si macar asa ne vom aminti de Dumnezeu caci numai la necaz avem nevoie de El dar cad merge totul bine suntem tari si mari si numai avem nevoie de El.Ohh,noi nu suntem nimic decat o mana de tarana de care Dumnezeu sa indurat si se indura si acum.Fratele prin visul lui vrea sa ne spuna ce este adevarat se vede atat de bine dar noi ne am orbit si nu ne mai dam seama mai bine spus nu vrem chiar nu incercam sa vedem adevarul.Fara Dumnezeu nu suntem nimic,doar prin Duhul Sfant putem merge inainte daca cititi Apocalipsa si o intelegi(https://www.youtube.com/watch?v=1DBJtbn_iTQ acesta este un site care ne spune cine ceste fiara si daca veti reusi sa intelegi va veti da seama caci timpul e fff scurt,trebuie dat ecranul pe mare caci au fost scimbate culorile)va veti da seama caci noi traim acele vremuri.Biserica Domnului a ajuns intr o stare fff rea.Poate vom reusi sa ne dam seama de adevar.Stie Dumnezeu de ce se intampla toate astea.Sper cu toata inima sa ne dam seama si sa ne daruim Domnului cu toata inima.Domnul Isus sa fie cu dumneavostra si sa ne ajute pe toti sa ne dam seama de adevar. --God loves us:) --
 • În 27 iunie a.c. am avut și eu un vis asemănător, se făcea că ne adăpostim tot timpul în timpul unui război devastator într-o casă fără uși și geamuri puse ( parcă era mai veche, dar i s-au scos ușile și geamurile, doar avea niște pereți despărțitori foarte interesanți). În afara casei era o garnizoană de armată cu mitraliere performante, care aștepta pe cei care aparțineau acestei case.
  Am scos doar capul și m-am cutremurat de ce am văzut, niște soldați mari, puternici, care vroiau să prăpădească pe cei din casă.
  Zgomotul făcut de un om mai în vârstă, cu cămașa roșie, care se refugiase în această casă, i-a atras pe soldați, care au venit cu căpitanul lor, și în loc să-i mulțumească bătrânelului că le-a arătat unde este refugiul, imkediat l-au împușcat. Eu, împreună cu Cei care erau cu mine, ne-am rugat în Duhul, și neânțeles, soldații au dispărut, și eu am rămas cu semnul întrebării:
  -ne-au împușcat și eram în Paradis, nu am simțit nimic pentru că eram în Duhul?
  - Duhul lui Dumnezeu a orbit soldații, și nu ne-au văzut?
  Oricum ar fi, singurul răspuns este să luăm de mână fetița de 7 ani, adică Duhul lui Dumnezeu, care ne arată încotro s-o luăm. Credeți-mă, altă cale nu avem. Și aceasta, dacă nu veghem destul, poate fi un pericol de moarte.Nu contează ce am făcut, facem, sau vom face, doar Duhul și Dumnezeu contează.
  Domnul să ne ajute.
  -
  case.Am
 • Domnul sa reverse Duhul Sau Sfant cu ocazia acestor Sarbatori de Paste, sa ne dea Pacea si Fericirea in familii, aceea care intrece orice pricepere, caci numai legati strans de El, putem inainta pe Cale.
 • "VOI BINECUVANTA PE DOMNUL IN ORICE VREME;LAUDA LUI VA FI TOTDEAUNA IN GURA MEA..."PS34-1 DOMNUL SA BINECUVINTEZE POPORUL CE STRIGA SI MIJLOCESTE PENTRU ROMANIA! SI FIE CA DUHUL SAU SA ADUCA TREZIRE PENTRU INTREAGA TARA!DORIM ELIBERARE PENTRU ROMANIA-CACI ISUS HRISTOS E DOMNUL SI BINECUVANTAREA LUI SA VINA PESTE ROMANIA!
 • Sa ne rugam pentru ROMANIA SA NU NE LASAM

Acest răspuns a fost șters.
Trimiteți-mi un e-mail când oamenii își lasă comentariile –

HAIDE SĂ NE RUGĂM DOMNULUI DUMNEZEU ȘI DOMNULUI ISUS,PENTRU GLOBUL PĂMÎNTESC!!!

K DOMNUL DUMNEZEU ȘI DOMNUL ISUS HRISTOS SĂ LASE BINECUVÎNTĂRILE LOR NESPUSE DE MARI ȘI SCUMPE,PENTRU ACOLO UNDE SUNT NECAZURI,BOLI,FOAMETE, CIUMI,RĂZBOAE, KALAMITĂȚI NATURALE,SUFERINȚE,ETC.K EI SĂ INTERVINĂ ACOLO UNDE TREBUIE,K OAMENI SĂ SE ÎNTOARCĂ CU ADEVĂRAT LA EI,LA DOMNUL DUMNEZEU ȘI LA DOMNUL DUMNEZEU;PENTRUCĂ SPUNE BIBLIA,FIINCĂ*ATÎT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA,CĂ LA DAT PE SINGURULUI FIU,PENTRUK ORI CINE CREDE ÎN EL,SĂ NU PIARĂ,CI SĂ AIBĂ VIAȚA VEȘNICĂ,IOAN 3-16...

Citeste mai mult…
0 Răspunsuri

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter