Vă invit să mărturisiţi cum aţi călăuzit oameni la Hristos, doresc să aflu sfaturi de la cei care au întors oameni la Hristos şi cred că e bine să vedem cum se face conceret, cât timp ia unui om până ce Duhul Sfânt cercetează un om care apoi e gata să Îl primească pe Hristos

Trebuie să fii membru al Crestin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Crestin3D

Trimiteți-mi un e-mail când oamenii răspund –

Răspunsuri

 • Sfaturi practice... Fiecare persoana este, a fost si va fi unica, deci unica va fi si intoarcerea ei la Domnul, se poate intampla intr-o clipa, sau pot dura ani intregi de lupta in rugaciune pana ce aceasta se va intoarce. Am vazut cazuri in care a fost usor si deasemenea cazuri in care a fost greu. Ce este mai important din partea noastra este ca trebuie sa traim in fiecare zi precum ar trai si Isus, pentru ca intr-adevar El locuieste in noi. Sa nu spunem nimic din ce EL nu ar spune, sa nu facem nimic din ce El nu ar face... si cel mai important sa ne iubim unii pe altii, cu atat mai mult pe cei care ne vor raul si ne prigonesc.

  • Este un raspuns VALENTINA scurt si cuprinzator........Domnul sa ne ajute sa il putem pune in practica vietii....FII BINECUVINTATA !!!!!!

 •  Citeva sfaturi pentru a calauzi oamenii spre Hristos !!!!!!El iubeste cu toata inima pe cineva pe care nu l-a vazut niciodata;- el vorbeste in fiecare zi cu cineva pe care nu il poate vedea; - el se asteapta sa ajunga in cer prin fapta altuia;- el se goleste de sine pentru a fii umplut; - el isi recunoaste nedreptatea pentru a fi indreptatit; - el se umileste pentru a fi inaltat; - el este cel mai puternic atunci cand este cel mai slab, cel mai bogat cand isi da toata averea saracilor; - el moare ca sa poata trai, renunta ca sa poata avea, da altora pentru a putea pastra, vede ce nu se poate vedea, aude ce nu se poate auzi si cunoaste ce intrece orice pricepere.

  Cine se mai mira atunci ca nu ne potrivim lumii acesteia?

  • Amin

   Eu sincer mă aşteptam să văd metode şi sfaturi de a face cunoscut Cuvântul lui Dumnezeu; dar şi aşa se poate răspândi cuvântul, e tot o predică dar una trăită nu spusă de la amvon sau din casă în casă ( cu ocazia seriilor de evanghelizare).

   Ms mult pt sfat şi mai aştept schimburi de experienţă.  Eu am început să citesc cărţi de consiliere şi nu mumai ex de Max Lucardo- "Fiecare zi merită o sansă" şi "El încă dă pietre la o parte" prima abia am citit-o pe am cumpărat-o azi pt că am rămas surprins de optimismul cărţii ( în zilele noastre parcă autocompătimirea şi pesimismul se ridică la rangul de artă şi sincer Domnul Isus ne avertizează să nu purtăm grija zilei de mâine şi aici doream să ajung " trebuie să fim optimişti şi gata să trăim altfel decât trăieşte lumea, să citim Biblia chiar şi în tren, literatură creştină în loc de  tv unde vedem numai ştiri cu crime, violuri; certuri între politiceni; filme şi emisiuni ce incită la sex, violenţă şi consum de alcool...etc stop hai să fim noi pilde vii pt cei pierduţi să trăim ne trăim credinţa în lumină nu închişi într-o carapace")

 • da, trebuie sa stim cum sa fim luminile calauzitoare , si eu astept sa vad astfel de sfaturi , dar...

Acest răspuns a fost șters.

Forum Categories

 

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter