Răspunsuri

 • LIDER
  Vineri 08.04.16 Dumnezeu RASPLATESTE pe cei care asculta si implineste Cuvantul Lui.

  Daca veti urma legile Mele, daca veti pazi poruncile Mele si le veti implini, va voi trimite ploi la vreme, pamantul isi va da roadele, si pomii de pe camp isi vor da roadele. Abia veti treiera graul, si veti incepe culesul viei, si culesul viei va tine pana la semanatura; veti avea paine din belsug, veti manca si va veti satura si veti locui fara frica in tara voastra.
  Voi da pace in tara, si nimeni nu va va tulbura somnul; voi face sa piara din tara fiarele salbatice, si sabia nu va trece prin tara voastra. Veti urmari pe vrajmasii vostri, si ei vor cadea ucisi de sabie inaintea voastra. Cinci din voi vor urmari o suta, si o suta din voi vor urmari zece mii, si vrajmasii vostri vor cadea ucisi de sabie inaintea voastra.
  Eu Ma voi intoarce spre voi, va voi face sa cresteti, va voi inmulti, si Imi voi tine legamantul Meu cu voi. Veti manca din roadele cele vechi, si veti scoate afara pe cele vechi, ca sa faceti loc celor noi. Imi voi aseza locasul Meu in mijlocul vostru, si sufletul Meu nu va va uri. Voi umbla in mijlocul vostru; Eu voi fi Dumnezeul vostru, si voi veti fi poporul Meu. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru, care v-am scos din tara Egiptului, care v-am scos din robie; Eu am rupt legaturile jugului vostru, si v-am facut sa mergeti cu capul ridicat. (Levitic 26:3-13)

  Zic dar: umblati carmuiti de Duhul, si nu implizit poftele firii pamantesti. (Galateni ‪5:16‬) Amin!
 • LIDER
  Marti 04.04.16 Un loc plin de comori duhofnicesti.

  Despre: Judecata dreapta, homosexualitate, tatuaje, ghicire, respect fata de cei batrani, smd...

  1Domnul a vorbit lui Moise, si a zis: 2Vorbeste intregii adunari a copiilor lui Israel, si spune-le: Fiti sfinti, caci Eu sunt sfant, Eu, Domnul, Dumnezeul vostru.
  3Fiecare din voi sa cinsteasca pe mama sa si pe tatal sau, si sa pazeasca Sabatele Mele. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru.
  4Sa nu va intoarceti spre idoli, si sa nu va faceti dumnezei turnati. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru.
  5Cand veti aduce Domnului o jertfa de multumire, s-o aduceti asa ca sa fie primita. 6Jertfa sa fie mancata in ziua cand o veti jertfi, sau a doua zi; ce va mai ramane pana a treia zi, sa se arda in foc. 7Daca va manca cineva din ea a treia zi, faptul acesta va fi un lucru urat: jertfa nu va fi primita. 8Cine va manca din ea, isi va purta vina pacatului sau, caci necinsteste ce a fost inchinat Domnului: omul acela va fi nimicit din poporul lui.
  9Cand veti secera holdele tarii, sa lasi nesecerat un colt din campul tau, si sa nu strangi spicele ramase pe urma seceratorilor. 10Nici sa nu culegi strugurii ramasi dupa cules in via ta, si sa nu strangi boabele care vor cadea din ei. Sa le lasi saracului si strainului. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru.
  11Sa nu furati, si sa nu mintiti, nici sa nu va inselati unii pe altii.
  12Sa nu jurati stramb pe Numele Meu, caci ai necinsti astfel Numele Dumnezeului tau. Eu sunt Domnul.
  13Sa nu asupresti pe aproapele tau, si sa nu storci nimic de la el prin sila. Sa nu opresti pana a doua zi plata celui tocmit cu ziua.
  14Sa nu vorbesti de rau pe un surd, si sa nu pui inaintea unui orb nimic care sa-l poata face sa cada; ci sa te temi de Dumnezeul tau. Eu sunt Domnul.
  15Sa nu faceti nedreptate la judecata: sa nu cauti la fata saracului, si sa nu partinesti pe nimeni din cei mari, ci sa judeci pe aproapele tau dupa dreptate.
  16Sa nu umbli cu barfe in poporul tau. Sa nu te ridici impotriva vietii aproapelui tau. Eu sunt Domnul.
  17Sa nu urasti pe fratele tau in inima ta; sa mustri pe aproapele tau, dar sa nu te incarci cu un pacat din pricina lui.
  18Sa nu te razbuni, si sa nu tii necaz pe copiii poporului tau. Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti. Eu sunt Domnul.
  19Sa paziti legile Mele. Sa nu impreuni vite de doua soiuri deosebite; sa nu semeni in ogorul tau doua feluri de seminte; si sa nu porti o haina tesuta din doua feluri de fire.
  20Cand un om se va culca cu o femeie, roaba logodita cu un alt barbat, si ea n-a fost rascumparata de tot sau slobozita, sa fie pedepsiti amandoi, dar nu pedepsiti cu moartea, pentru ca ea nu era sloboda. 21El sa aduca Domnului pentru vina lui, la usa cortului intalnirii, un berbec ca jertfa pentru vina. 22Preotul sa faca ispasire pentru el inaintea Domnului, pentru pacatul pe care l-a facut, cu berbecul adus ca jertfa pentru vina; si pacatul pe care l-a facut, ii va fi iertat.
  23Cand veti intra in tara, si veti sadi tot felul de pomi roditori, roadele lor sa le priviti ca netaiate imprejur; timp de trei ani sa fie netaiate imprejur pentru voi; sa nu mancati din ele. 24In al patrulea an, toate roadele sa fie inchinate Domnului, spre lauda Lui. 25In al cincilea an, sa mancati roadele, ca ele sa vi se inmulteasca din ce in ce mai mult: Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru.
  26Sa nu mancati nimic cu sange. Sa nu ghiciti dupa varcolaci, nici dupa nori.
  27Sa nu va taiati rotund colturile parului, si sa nu-ti razi colturile barbii.
  28Sa nu va faceti taieturi in carne pentru un mort, si sa nu va faceti slove sapate pe voi. Eu sunt Domnul.
  29Sa nu-ti necinstesti fata, dand-o sa fie curva, pentru ca nu cumva tara sa ajunga un loc de curvie, si sa se umple de faradelegi.
  30Sa paziti Sabatele Mele, si sa cinstiti locasul Meu cel sfant. Eu sunt Domnul.
  31Sa nu va duceti la cei ce cheama duhurile mortilor, nici la vrajitori: sa nu-i intrebati, ca sa nu va spurcati cu ei. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru.
  32Sa te scoli inaintea perilor albi, si sa cinstesti pe batran. Sa te temi de Dumnezeul tau. Eu sunt Domnul.
  33Daca un strain vine sa locuiasca impreuna cu voi in tara voastra, sa nu-l asupriti. 34Sa va purtati cu strainul care locuieste intre voi ca si cu un bastinas din mijlocul vostru; sa-l iubiti ca pe voi insiva, caci si voi ati fost straini in tara Egiptului. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru.
  35Sa nu faceti nedreptate la judecata, nici in masurile de lungime, nici in greutati, nici in masurile de incapere. 36Sa aveti cumpene drepte, greutati drepte, efe drepte, si hine drepte. Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru, care v-am scos din tara Egiptului.
  37Sa paziti toate legile Mele si toate poruncile Mele, si sa le impliniti. Eu sunt Domnul. (Levitic 19)

  Zic dar: umblati carmuiti de Duhul, si nu implizit poftele firii pamantesti. (Galateni ‪5:16‬) Amin!
 • LIDER
  Upss...
 • LIDER
  Luni 04.04.16 Am impresia ca nici cei maturi nu stiu...

  Ieri am avut o scurta discutie cu niste copilasi, in care le spuneam ca nu au voie sa spune fratelui sau sorei, PROSTULE! sau Nebunule! Cand le-am spus ca despre asta sta scris in Biblie, nu au crezut. Acesti copilasi mi-au fost foarte dragi pentru ca AU VRUT sa stie exact in ce loc sta scris... :-))

  Pe copii care mai scapa asemenea expresii îi pot intelege, dar pe cei mari care fregventeaza saptamanal Biserica, ba chiar si citesc Biblia zilnic, NU-I pot intelege cum le mai scapa asemenea expresii!

  Dar Eu va spun ca oricine se manie pe fratele sau, va cadea sub pedeapsa judecatii; si oricine va zice fratelui sau: Prostule! va cadea sub pedeapsa Soborului; iar oricine-i va zice: Nebunule, va cadea sub pedeapsa focului gheenei. (Matei 5:22)

  Zic dar: umblati carmuiti de Duhul, si nu implizit poftele firii pamantesti. (Galateni ‪5:16‬) Amin!
 • LIDER
  Vineri 01.04.16 O lauda ingaduita!

  A te lauda cu Dumnezeu inseamna a marturisi despre credinta in El. A vorbi oamenilor despre ce poate sa faca... Dumnezeu.
  Asa ca, sa ne laudam in FIECARE ZI cu Domnul Isus Dumnezeu.

  Eu ma voi lauda cu Dumnezeu, cu Cuvantul Lui, da, ma voi lauda cu Domnul, cu Cuvantul Lui. (Psalm 56:10)

  Zic dar: umblati carmuiti de Duhul, si nu implizit poftele firii pamantesti. (Galateni ‪5:16‬) Amin!
 • LIDER
  Cuvantul lui Dumnezeu NU se contrazice niciodata! Cuvantul nu spune: Nu va iubiti parintii, ci: NU va iubiti parintii MAI MULT...
 • LIDER
  Miercuri 30.03.16 Din NEATENTIE poti sa faci mare zarva pentru nimic!

  M-a sunat ieri un frate drag si scump sa-mi spuna cat de suparat este din cauza unei afirmatii facute de cineva in legatura cu el. Acest frate era strapuns pana in adancul inimii. Inainte sa ma sune acest frate, citisem si eu acea afirmatie... Problema fratelui suparat a fost ca NU A FOST ATENT la detalii. Pur si simplu i-a scapat UN MIC DETALIU care a dat o cu totul alta forma acelei afirmatii.
  Fratele cu pricine fiind bland, rabdator si intelept, nu a facut deloc zarva. El m-a sunat ca poate poate as putea sa-i dau explicatii... Explicatia a fost foarte simpla si scurta: Citeste inca odata cu ATENTIE.

  Pana voi veni, ia seama bine la citire, la indemnare, si la invatatura pe care o dai altora. (1 Timotei 4:13)

  Zic dar: umblati carmuiti de Duhul, si nu implizit poftele firii pamantesti. (Galateni ‪5:16‬) Amin!
 • A d m i n

  Amin ! Slavit sa fie Dumnezeu !

 • LIDER
  Marti 29.03.16 NIMIC sa nu ne fie mai scump decat cerul (mantuirea sufletului)

  Versetele de mai jos ne arata ca ABSOLUT NIMIC nu ar trebui sa fie mai important... Ca si prioritate in viata de zi cu zi sa fie voia lui Dumnezeu (Cuvantul).

  Iata ce vreau sa spun, fratilor: de acum vremea s-a scurtat. Spun lucrul acesta, pentru ca cei ce au neveste, sa fie ca si cum n-ar avea; cei ce plang, ca si cum n-ar plange; cei ce se bucura ca si cum nu s-ar bucura; cei ce cumpara, ca si cum n-ar stapani; cei ce se folosesc de lumea aceasta, ca si cum nu s-ar folosi de ea; caci chipul lumii acesteia trece. (1 Corinteni 7:29-31)

  Zic dar: umblati carmuiti de Duhul, si nu implizit poftele firii pamantesti. (Galateni ‪5:16‬) Amin!
 • LIDER
  Vineri 25.03.16 Cand privesc la cruce, invat sa IUBESC si sa IERT!

  Cu totul ca oamenii erau rai cu Domnul Isus, in durerile lui pe cruce, El privea cu mila catre oameni.

  Isus zicea: Tata, iarta-i, caci nu stiu ce fac! (Luca 23:34)

  Nu te lasa biruit de rau, ci biruieste raul prin bine. (Romani 12:21)

  Zic dar: umblati carmuiti de Duhul, si nu implizit poftele firii pamantesti. (Galateni 5:16) Amin!
Acest răspuns a fost șters.

Forum Categories

 

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter