pentru ziua de azi reflectez la :

   "Un preot si un dascal stateau pe marginea soselei cu o pancarda in mana pe care scria : "Sfarsitul e aproape ! Caiti-va ! "

 Pe langa ei treceau masini, si imediat dupa fiecare masina se auzea o bufnitura ,si o explozie

 Dupa o vreme , dascalul intreaba : - Parinte , nu ar fi mai bine ca pe pancarda sa scriem : "Podul din fata este rupt " ?"

---- din nefericire ne multumim prea des doar a atentiona , a sfatui , fara sa tinem cont de ansamblul vietii a fiecarei persoane,  e usor sa folosim doar lozinci, dar fara sa si enuntam o aplicatie practica , desi fiecare zi din viata isi are propriul istoric, neglijam ca pentru fiecare actiune este necesara o anume aplicare , iar asta nu ar trebui sa fie asa , ni se cere ca zi si noapte sa cugetam la Cuvantul Domnului, si gandurile trebuiesc impartasite si cu altii, cam asta as vrea sa fac prin acest topic , respectiv sa impartasesc in scris la ce reflectez din cand in cand , prin comentariu mai jos

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Trimiteți-mi un e-mail când oamenii răspund –

Răspunsuri

 • Luca 9:1-2 " Isus a chemat pe cei doisprezece ucenici ai Săi, le-a dat putere şi stăpânire peste toţi dracii şi să vindece bolile.Apoi i-a trimis să propovăduiască Împărăţia lui Dumnezeu şi să tămăduiască pe cei bolnavi "
 • Luca 6:12 " În zilele acelea, Isus S-a dus pe munte să Se roage şi a petrecut toată noaptea în rugăciune către Dumnezeu."
 • Luca 4:43 " Dar El (Isus) le-a zis : <Trebuie să vestesc Evanghelia Împărăţiei lui Dumnezeu şi în alte cetăţi; fiindcă pentru aceasta am fost trimis.> "
 • Luca 4:41 "Din mulţi ieşeau şi draci care strigau şi ziceau: <Tu eşti Hristosul, Fiul lui Dumnezeu.> Dar El îi mustra şi nu-i lăsa să vorbească, pentru că ştiau că El este Hristosul."
 • Luca 4:33-34 "În sinagogă se afla un om care avea un duh de drac necurat şi care a strigat cu glas tare: <Ah ! Ce avem noi a face cu Tine, Isuse din Nazaret ? Ai venit să ne prăpădeşti ? Te ştiu cine eşti: Sfântul lui Dumnezeu.> "
 • Luca 3:21-22 "După ce a fost botezat tot norodul, a fost botezat şi Isus; şi pe când Se ruga, s-a deschis cerul,şi Duhul Sfânt S-a coborât peste El în chip trupesc, ca un porumbel. Şi din cer s-a auzit un glas care zicea: <Tu eşti Fiul Meu preaiubit: în Tine Îmi găsesc toată plăcerea Mea! > "
 • Luca 3:16-17 "Ioan, drept răspuns, a zis tuturor: <Cât despre mine, eu vă botez cu apă; dar vine Acela care este mai puternic decât mine şi căruia eu nu sunt vrednic să-I dezleg cureaua încălţămintei. El vă va boteza cu Duhul Sfânt şi cu foc. Acela are lopata în mână; Îşi va curăţa aria cu desăvârşire şi Îşi va strânge grâul în grânar, iar pleava o va arde într-un foc care nu se stinge..>"
 • Luca 2:52 "Şi Isus creştea în înţelepciune, în statură, şi era tot mai plăcut înaintea lui Dumnezeu şi înaintea oamenilor. "
 • Luca 1:31-33 "Şi iată că vei rămâne însărcinată şi vei naşte un Fiu, căruia Îi vei pune numele Isus.El va fi mare şi va fi chemat Fiul Celui Preaînalt; şi Domnul Dumnezeu Îi va da scaunul de domnie al tatălui Său David. Va împărăţi peste casa lui Iacov în veci, şi Împărăţia Lui nu va avea sfârşit.”
 • 2Corinteni 3:4 "Avem încrederea aceasta tare în Dumnezeu, prin Hristos." (versiunea D.Cornilescu)
  "Prin Cristos, noi avem o fermă încredere în Dumnezeu, că aceasta este realitatea" (versiunea actualizata 2018)
Acest răspuns a fost șters.

Forum Categories

 

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter