pentru ziua de azi reflectez la :

   "Un preot si un dascal stateau pe marginea soselei cu o pancarda in mana pe care scria : "Sfarsitul e aproape ! Caiti-va ! "

 Pe langa ei treceau masini, si imediat dupa fiecare masina se auzea o bufnitura ,si o explozie

 Dupa o vreme , dascalul intreaba : - Parinte , nu ar fi mai bine ca pe pancarda sa scriem : "Podul din fata este rupt " ?"

---- din nefericire ne multumim prea des doar a atentiona , a sfatui , fara sa tinem cont de ansamblul vietii a fiecarei persoane,  e usor sa folosim doar lozinci, dar fara sa si enuntam o aplicatie practica , desi fiecare zi din viata isi are propriul istoric, neglijam ca pentru fiecare actiune este necesara o anume aplicare , iar asta nu ar trebui sa fie asa , ni se cere ca zi si noapte sa cugetam la Cuvantul Domnului, si gandurile trebuiesc impartasite si cu altii, cam asta as vrea sa fac prin acest topic , respectiv sa impartasesc in scris la ce reflectez din cand in cand , prin comentariu mai jos

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Trimiteți-mi un e-mail când oamenii răspund –

Răspunsuri

 • Luca 3:16-17 "Ioan, drept răspuns, a zis tuturor: <Cât despre mine, eu vă botez cu apă; dar vine Acela care este mai puternic decât mine şi căruia eu nu sunt vrednic să-I dezleg cureaua încălţămintei. El vă va boteza cu Duhul Sfânt şi cu foc. Acela are lopata în mână; Îşi va curăţa aria cu desăvârşire şi Îşi va strânge grâul în grânar, iar pleava o va arde într-un foc care nu se stinge..>"
 • Luca 2:52 "Şi Isus creştea în înţelepciune, în statură, şi era tot mai plăcut înaintea lui Dumnezeu şi înaintea oamenilor. "
 • Luca 1:31-33 "Şi iată că vei rămâne însărcinată şi vei naşte un Fiu, căruia Îi vei pune numele Isus.El va fi mare şi va fi chemat Fiul Celui Preaînalt; şi Domnul Dumnezeu Îi va da scaunul de domnie al tatălui Său David. Va împărăţi peste casa lui Iacov în veci, şi Împărăţia Lui nu va avea sfârşit.”
 • 2Corinteni 3:4 "Avem încrederea aceasta tare în Dumnezeu, prin Hristos." (versiunea D.Cornilescu)
  "Prin Cristos, noi avem o fermă încredere în Dumnezeu, că aceasta este realitatea" (versiunea actualizata 2018)
 • 2Corinteni 1:19-21 "Căci Fiul lui Dumnezeu, Isus Hristos, care a fost propovăduit de noi în mijlocul vostru, prin mine, prin Silvan și prin Timotei, n-a fost „Da” și „Nu”, ci în El nu este decât „Da”. În adevăr, făgăduinţele lui Dumnezeu, oricâte ar fi ele, toate în El sunt „Da”; de aceea și „Amin” pe care-l spunem noi, prin El, este spre slava lui Dumnezeu. Și Cel ce ne întărește împreună cu voi, în Hristos, și care ne-a uns este Dumnezeu" (versiunea D.Cornilescu)
  "Avem ca model pe Fiul lui Dumnezeu – Isus Cristos – despre care v-am predicat împreună cu Silvan și cu Timotei. El nu spune „Da” și apoi revine zicând „Nu”; ci tot ce promite, rămâne „Da”. În Cristos sunt respectate toate promisiunile făcute de Dumnezeu. Acest fapt ne determină ca prin El să glorificăm pe Dumnezeu, spunând „Amin!” El face ca atât noi cât și voi să stăm fermi în Cristos; și tot El este Cel care „ne-a uns”, instalându-ne în funcția pe care ne-a dat-o" (versiunea actualizata 2018)
  "căci Fiul lui Dumnezeu, Iisus Hristos, Cel propovăduit vouă prin noi – prin mine, prin Silvan și prin Timotei – n'a fost Da-și-Nu, ci'ntru El a fost numai Da ; căci toate făgăduințele lui Dumnezeu sunt Da întru El; de aceea prin El este din parte-ne Amin-ul, spre slavă lui Dumnezeu Iar Cel ce'n Hristos ne întărește pe noi împreună cu voi și ne-a uns este Dumnezeu" (versiunea ortodoxa Anania)
 • 2Corinteni 1:2-4 "Har și pace vouă de la Dumnezeu, Tatăl nostru, și de la Domnul Isus Hristos ! Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Hristos, Părintele îndurărilor și Dumnezeul oricărei mângâieri, care ne mângâie în toate necazurile noastre, pentru ca, prin mângâierea cu care noi înșine suntem mângâiaţi de Dumnezeu, să putem mângâia pe cei ce se află în vreun necaz ! " (versiunea D.Cornilescu )
  "Vă urăm să beneficiați de har și de pace (care provin) de la Dumnezeu – Tatăl nostru – și de la Stăpânul Isus Cristos. Să fie glorificat Dumnezeu – Tatăl Stăpânului nostru Isus Cristos – care este Părintele compasiunii și Dumnezeul oricărei încurajări. 4El este Cel care ne susține în toate necazurile noastre; pentru ca astfel, în urma încurajării primite de la Dumnezeu, să îi putem încuraja și noi pe alții care sunt afectați de diferite necazuri" (versiunea actualizata 2018)
 • 1Corinteni 15:57-58 "Dar mulţumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne dă biruinţa prin Domnul nostru Isus Hristos! De aceea, preaiubiţii mei fraţi, fiţi tari, neclintiţi, sporiţi totdeauna în lucrul Domnului, căci știţi că osteneala voastră în Domnul nu este zadarnică "
 • 1Corinteni 15:22-28 "Și după cum toţi mor în Adam, tot așa, toţi vor învia în Hristos, dar fiecare la rândul cetei lui. Hristos este cel dintâi rod, apoi, la venirea Lui, cei ce sunt ai lui Hristos. În urmă, va veni sfârșitul, când El va da Împărăţia în mâinile lui Dumnezeu Tatăl, după ce va fi nimicit orice domnie, orice stăpânire și orice putere.Căci trebuie ca El să împărăţească până va pune pe toţi vrăjmașii sub picioarele Sale. Vrăjmașul cel din urmă care va fi nimicit va fi moartea.Dumnezeu, în adevăr, „a pus totul sub picioarele Lui”. Dar când zice că totul I-a fost supus, se înţelege că afară de Cel ce I-a supus totul. Și când toate lucrurile Îi vor fi supuse, atunci chiar și Fiul Se va supune Celui ce I-a supus toate lucrurile, pentru ca Dumnezeu să fie totul în toţi. "
 • "Dar vreau să știţi că Hristos este Capul oricărui bărbat; că bărbatul este capul femeii și că Dumnezeu este capul lui Hristos" (1Corinteni 11:3)
 • "Am fost răstignit împreună cu Hristos și trăiesc…, dar nu mai trăiesc eu, ci Hristos trăiește în mine. Și viaţa pe care o trăiesc acum în trup o trăiesc în credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit și S-a dat pe Sine Însuși pentru mine." (Galateni 2:20 , versiunea D.Cornilescu)
  "Am fost crucificat împreună cu Cristos; și (acum) trăiesc. Dar ce trăiesc acum nu mă mai reprezintă, ci Cristos este Cel care trăiește această viață în mine. Astfel, eu îmi trăiesc viața pe pământ prin credința în Fiul lui Dumnezeu care m-a iubit. El S-a oferit pe Sine Însuși (ca Sacrificiu) pentru mine" (versiunea actualizata 2018)
  "19......Am fost răstignit împreună cu Cristos 20 şi nu mai trăiesc eu, ci Cristos trăieşte în mine, iar viaţa pe care o trăiesc acum în trup o trăiesc prin credinţa în Fiul lui Dumnezeu, Care m-a iubit şi S-a dat pe Sine Însuşi pentru mine." (versiunea NTLR)
  "m'am răstignit împreună cu Hristos; și nu eu sunt cel ce mai trăiesc, ci Hristos este Cel ce trăiește în mine; ceea ce trăiesc eu acum în trup, trăiesc întru credința în Fiul lui Dumnezeu, Cel ce m'a iubit și pe Sine Însuși S'a dat pentru mine" (versiunea ortodoxa Anania)
  "Aşadar, nu mai trăiesc eu, ci Cristos trăieşte în mine. Şi ceea ce trăiesc acum în trup, trăiesc prin credinţa în Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit şi s-a dat pentru mine" (versiunea romano-catolica)
  "Si sunt tintuit pe stalp cu Cristos. Nu mai sunt eu cel care traieste , ci Cristos traieste in unitate cu mine. Intr-adevar, viata pe care o traiesc acum in carne o traiesc prin credinta in Fiul lui Dumnezeu, care m-a iubit si s-a dat pe sine pentru mine." (versiunea iehovista)
Acest răspuns a fost șters.

Forum Categories

 

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter