PROMISIUNILE BIRUITORILOR

Am postat citeva din promisiunile biruitorilor.

2 Corinteni 1:20: "În adevar, fagaduintele lui Dumnezeu, oricâte ar fi ele, toate în El sunt „da”; de aceea si „Amin”, pe care-l spunem noi, prin El, este spre slava lui Dumnezeu."

Ioan 14:1-3: "Sa nu vi se tulbure inima. Aveti credinta în Dumnezeu si aveti credinta în Mine. În casa Tatalui Meu sunt multe locasuri. Daca n-ar fi asa, v-as fi spus. Eu Ma duc sa va pregatesc un loc. Si dupa ce Ma voi duce si va voi pregati un loc, Ma voi întoarce si va voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, sa fiti si voi."

Apocalipsa 1:3: "Ferice de cine citeste si de cei ce asculta cuvintele acestei prorocii si pazesc lucrurile scrise în ea! Caci vremea este aproape!"Apoc 2.15;

Apocalipsa 2:7: "Cine are urechi sa asculte ce zice bisericilor Duhul: „Celui ce va birui îi voi da sa manânce din pomul vietii, care este în raiul lui Dumnezeu.”

Apocalipsa 2:11: "Cine are urechi sa asculte ce zice bisericilor Duhul: „Cel ce va birui nicidecum nu va fi vatamat de a doua moarte.”

Apocalipsa 2:17: "Cine are urechi sa asculte ce zice bisericilor Duhul: „Celui ce va birui îi voi da sa manânce din mana ascunsa si-i voi da o piatra alba; si pe piatra aceasta este scris un nume nou pe care nu-l stie nimeni decât acela care-l primeste.”

Apocalipsa 2:25-29: "Numai tineti cu tarie ce aveti, pâna voi veni!
Celui ce va birui si celui ce va pazi pâna la sfârsit lucrarile Mele îi voi da stapânire peste neamuri. Le va cârmui cu un toiag de fier si le va zdrobi ca pe niste vase de lut, cum am primit si Eu putere de la Tatal Meu. Si-i voi da luceafarul de dimineata.” Cine are urechi sa asculte ce zice bisericilor Duhul.”

Apocalipsa 3:5: "Cel ce va birui va fi îmbracat astfel în haine albe. Nu-i voi sterge nicidecum numele din Cartea vietii si voi marturisi numele lui înaintea Tatalui Meu si înaintea îngerilor Lui.”

Apocalipsa3:10-12: "Fiindca ai pazit cuvântul rabdarii Mele, te voi pazi si Eu de ceasul încercarii, care are sa vina peste lumea întreaga ca sa încerce pe locuitorii pamântului. Eu vin curând. Pastreaza ce ai, ca nimeni sa nu-ti ia cununa. Pe cel ce va birui îl voi face un stâlp în Templul Dumnezeului Meu, si nu va mai iesi afara din el. Voi scrie pe el Numele Dumnezeului Meu si numele cetatii Dumnezeului Meu, Noul Ierusalim, care are sa se coboare din cer de la Dumnezeul Meu, si Numele Meu cel nou.”

Apocalipsa 3:21: "Celui ce va birui îi voi da sa sada cu Mine pe scaunul Meu de domnie, dupa cum si Eu am biruit si am sezut cu Tatal Meu pe scaunul Lui de domnie.”

Apocalipsa 19:7-9; "Sa ne bucuram, sa ne înveselim si sa-I dam slava! Caci a venit nunta Mielului; sotia Lui s-a pregatit si i s-a dat sa se îmbrace cu in subtire, stralucitor si curat.” (Inul subtire sunt faptele neprihanite ale sfintilor.) Apoi mi-a zis: „Scrie: Ferice de cei chemati la ospatul nuntii Mielului!” Apoi mi-a zis: „Acestea sunt adevaratele cuvinte ale lui Dumnezeu!”

Apocalipsa 20:6: "Fericiti si sfinti sunt cei ce au parte de întâia înviere! Asupra lor a doua moarte n-are nicio putere; ci vor fi preoti ai lui Dumnezeu si ai lui Hristos si vor împarati cu El o mie de ani."

Apocalipsa 21:6-7: "Apoi mi-a zis: „S-a ispravit! Eu sunt Alfa si Omega, Începutul si Sfârsitul. Celui ce îi este sete îi voi da sa bea fara plata din izvorul apei vietii. Cel ce va birui va mosteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui, si el va fi fiul Meu."

Apocalipsa 22:7: "Si iata, Eu vin curând! – Ferice de cel ce pazeste cuvintele prorociei din cartea aceasta!”

Apocalipsa 22:12-14: "Iata, Eu vin curând; si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui. Si Duhul si Mireasa zic: „Vino!”, si cine aude sa zica: „Vino!”, si celui ce îi este sete sa vina; cine vrea sa ia apa vietii fara plata!

Apocalipsa 22:17 : "Si Duhul si Mireasa zic: „Vino!”, si cine aude sa zica: „Vino!”, si celui ce îi este sete sa vina; cine vrea sa ia apa vietii fara plata!"Cel ce adevereste aceste lucruri zice: „Da, Eu vin curând.” Amin! Vino, Doamne Isuse!

Apocalipsa 22:21: "Harul Domnului Isus Hristos sa fie cu voi cu toti! Amin."

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Trimiteți-mi un e-mail când oamenii răspund –

Răspunsuri

  • promisiuni de care se agata si invatatorii mincinosi dar li se va spune "pleca-ti ca nu v-am cunoscut niciodata " , mai ales cand legatura ta cu Dumnezeu e credinta in interpretarea facuta de un om ca dumnezeul tau branham

Acest răspuns a fost șters.

Forum Categories

 

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter