LIDER

Am deschis acest topic expres doar pentru a-mi arăta disprețul față de opinia colisteanului Dorin, care își exprimă speranța la ACEST topic de a nu mai vedea pe site-ul Creștin3D topicuri împotriva legiferării sodomiei și care ține morală altora pentru lipsa caracterului creștin la cei care i-au ca reper Biblia pentru morala lor creștină.

Iată comentariul domniei sale la topicul de mai sus, pe care îl veți putea găsi cu un click AICI și bineînțeles și postat mai jos, în rândurile ce imediat urmează:

Dorin a zis: Sa zici ca homosexualii nu au dreptul la casatorie, e ca si cum ai zice ca bolnavii psihici nu [notă autor] au dreptul la viata. Daca puscariasilor, celor criminali in serie, li se da pedeapsa pe viata cu dreptul sa aibe un acoperis si o masa calda. De ce ar fi homosexualii privati de un act prin care se fie evidentiat faptul ca sunt " castoriti " . Ce durere provoaca cuiva actul lor social, cine nu poate dormi din cauza ca doi homosexuali au un certificat de casatorie? Suntem in 2020 iar drepturile omului pur si simplu au evoluat la fel cum si tiganii au drepturi, la fel cum si negrii au si la fel cum femeile au drepturi, De-a lungul istoriei mereu au fost unii care s-au opus si altii ce au realizat ca nu se merita sa faci discrimiare. Sper sa nu mai vad poastari de genu pe un site crestin. Lumea ar trebui sa priveasaca mersul treburilor si din alt unghi, nu doar prisma bibliei. Va multumesc.

În primul rând d-le Dorin iată că ați sperat în van. Topicul de față este încă unul împotriva legiferării sodomiei.

În al doilea rând să știți că țiganii, negrii și femeile sunt absolut normali/-le dacă sunt țigani, negri sau femei și este foarte bine dacă cineva a luptat pentru încetarea discriminării lor. Cu toate acestea, membrii comunității LGBT sunt absolut anormali, pentru că relațiile lor sexuale sunt deviate de la normalitatea caracteristică naturii lor biologice.

În al treilea rând, nu-i discriminează nimeni pe cei din LGBT, ci ei ne discriminează pe noi atunci când ne impun să acceptăm că sunt normali, încercând să redefinească normalitatea biologică care ne caracterizează și pe noi. Înțelegeți oare? Ei de fapt prin această redefinire ne redefinesc și pe noi, nu doar pe ei. Ei încearcă să ne spună nouă că în natura noastră este normal să existe ceea ce există și în ei. Eu personal aș fi de acord cu căsătoria lor civilă dacă: 1) statul ar recunoaște față de cetățeni că este o căsătorie anormală, 2) dacă ar consulta opinia poporului la nivel național pentru o astfel de legiferare și 3) dacă pe actul lor civil ar scrie Certificat de căsătorie anormală. Altfel nu. Nu consider că în ceea ce am scris am o atitudine neaparat creștină. Nici măcar religioasă. Este o atitudine pur civică sănătoasă, de orientare conservatoare. 

În al patrulea rând, abordarea mea la topicul celălalt nu a fost doar una creștină, ci și una laică. Mai ales în ACEL răspuns pe care i l-am dat lui Ella. Dar pentru că faceți caz de abordarea mea creștină, vă rog să constatați faptul că la acest topic v-am abordat până aici absolut laic, fără Biblie, doar din perspectivă civică.

În al cincilea rând, nu înțeleg cum de nu ați găsit în răspunsurile mele de la celălalt topic ce supărare provoacă cuiva legiferarea căsătoriei homosexualilor. În acest sens vă indic ACEST răspuns, amintit și mai sus, pe care i l-am scris lui Ella. Dacă după lectură rămâneți tot nelămurit, vă rog să solicitați detalii, pentru că vi le voi oferi cu prisosință.

În al șaselea rând, vă informez sincer că nu am reușit să îmi dau seama cum se poate construi o învățătură despre morala creștină fără Biblie. În acest răspuns (asta dacă veți decide să mi-l dați), vă rog să faceți abstracție de tema acestor două topicuri, mă refer la împotrivirea față de legiferarea sodomiei. Vă rog să îmi răspundeți simplu cum se poate susține morala creștină fără Biblie?

Și în sfârșit, în al șaptelea rând, acest site este un site de socializare creștin, cu o doctrină și reguli destul de clar stipulate, pe care toți cei care ajung membri le-au acceptat (cel puțin în teorie). Așadar, «lumea» este afară, iar noi creștinii suntem înăuntru. Și împreună cu noi pot fi și alții, cu mare drag, dacă vor, dar numai după regulile noastre, bineînțeles. Nu invers.

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Trimiteți-mi un e-mail când oamenii răspund –

Răspunsuri

 • cei mai gai barbati sant  aceia care asi bate nevasta cum ie un om an sat la mine gelu paun al recunosti din prima data cum al vezi ca are o mustata desgustatuare care produce un ranjet libidinos

 • Din  pravila lui Vasile Lupu despre sodomie: „Poate muiarea să ceae voe de la besearică să se desparţă de bărbat, cându-l va învăţa diavolul meşterşugul lui cel spurcat şi urât tuturor, ce se dzice să nu se împreune cu fămeia-şi cumu-i fierea, ci prespre fire, pentru că atunce besearica-i împarte până în puţină vreame, până doară s-ar pocăi bărbatul de acest păcat spurcat, ce se dzice sodomia”.


 • LIDER

  Dorin a spus:

  Faptul ca inteleg motivele existentei homosexualilor, inteleg de ce sunt asa din punct de vedere biologic, nu am de ce sa sa fiu contra. Dumezeu nu uraste doar homosexualii, uraste si hotii, si alcoolistii, drogatii si orice alt mod de comportament. La fel cum se nasc oameni cu predispozitii la anumite boli, asa se nasc si oameni cu predispozitie la homosexualism. Daca tu si alti oameni faceti diferente si nu iubiti toti oamenii in mod egal indiferent de ce dizabilitate are, e problema voastra.

  Dvs nu înțelegeți nimic, domnule Dorin. Doar mimați că înțelegi. Dvs doar preluați lozinci menite să câștige simpatia față de LGBT a celor neștiutori. Homosexualitatea nu este o boală și nu trebuie tratată ca o boală. Așa ceva nu s-a dovedit niciodată. Iar predispoziția la o orientare sexuală anormală nu este o justificare pentru liberalizarea și legiferarea homosexualității. Nu contează spre ce ești predispus, când finalitatea sunt niște acte sexuale împotriva firii, ci contează ceea ce ești educat să alegi și apoi ceea ce alegi să practici. La asta se mai poate adăuga că orientarea sexuală anormală poate fi reorientată spre normalitate, indiferent de cauzalitate. Acestea sunt lucrurile care contează.

  Discuţiile lui Dorin
  Discuţiile lui Dorin | NIHIL SINE DEO ! Din El prin El și pentru El sunt toate lucrurile!
 • Imi pare rau, Claudiu, nu eu am deschis acest subiect, eu doar am oferit o parere. NU  e logica mea ci e logica lucrurilor. Faptul ca inteleg motivele existentei homosexualilor, inteleg de ce sunt asa din punct de vedere biologic, nu am de ce sa sa fiu contra. Dumezeu nu uraste doar homosexualii, uraste si hotii, si alcoolistii, drogatii si orice alt mod de comportament. La fel cum se nasc oameni cu predispozitii la anumite boli, asa se nasc si oameni cu predispozitie la homosexualism. Daca tu si alti oameni faceti diferente si nu iubiti toti oamenii in mod egal indiferent de ce dizabilitate are, e problema voastra. 

  ™Claudius a spus :

  Dorin ,dupa cum se vede ai deschis iarasi un subiect dupa logica ta, dar oare sa fie si logica Lui Dumnezeu ca a ta? Omenesc este bine sa ne iubim aproapele chiar si pacatosii dar cred ca exista o limita a iubirii ,chiar si Dumnezeu are o limita a iubiri ,acea limita este cand pacatul ajunge prea departe sau mai bine zis depaseste limita normalului ca cel al homo si lesbi. In zilele noastre probabil cei care fac aceste fapte scarboase  vor primi mai mare osanda ca a celor din Sodoma si Gomora , avand in vedere ca totii au ajuns sa cunoasca cerintele lui Dumnezeu , dar cum spuneai si tu alegerea fiecaruia ii apartine.

  Dorin vrea pentru site-ul Creștin3D un caracter "creștin" prosodomit și fără Biblie
  Am deschis acest topic expres doar pentru a-mi arăta disprețul față de opinia colisteanului Dorin, care își exprimă speranța la ACEST topic de a nu m…
 • Tine copilul departe de activitatile scolare iar cand o sa faca 18 ani va recupera, o sa faca alte prostii si atunci nu mai ai ce sa faci. Pe un copil nu trebuie sa il izolezi, trebuie sa ii dai libertate dar sa ii explici inainte riscurile ce implica libertatea. Prin asta iti faci datoria de parinte in mod corect. O alta solutie ar fi sa il dai la o eventuala scoala crestina in care nu au loc practici gen halowin sau altele ce contravin invataturilor scrise in biblie.

  calin constantin a spus :

  BA il poti tine deoparte..cand tine dracia numita Halloween il tin acasa .nu mere la gradinIta. ..intotdeauna exista solutie 

  Dorin vrea pentru site-ul Creștin3D un caracter "creștin" prosodomit și fără Biblie
  Am deschis acest topic expres doar pentru a-mi arăta disprețul față de opinia colisteanului Dorin, care își exprimă speranța la ACEST topic de a nu m…
 • A d m i n

  Dorin ,dupa cum se vede ai deschis iarasi un subiect dupa logica ta, dar oare sa fie si logica Lui Dumnezeu ca a ta? Omenesc este bine sa ne iubim aproapele chiar si pacatosii dar cred ca exista o limita a iubirii ,chiar si Dumnezeu are o limita a iubiri ,acea limita este cand pacatul ajunge prea departe sau mai bine zis depaseste limita normalului ca cel al homo si lesbi. In zilele noastre probabil cei care fac aceste fapte scarboase  vor primi mai mare osanda ca a celor din Sodoma si Gomora , avand in vedere ca totii au ajuns sa cunoasca cerintele lui Dumnezeu , dar cum spuneai si tu alegerea fiecaruia ii apartine.

 • Asteapta sa ai si tu copii, Caline, apoi discutam. Nu vei putea sa il tii departe de asa zisele practici satanice cum nici in trecut nu se puteau opune. NU e nimic de pierdut ori de castigat. Fiecare are dreptul sa aleaga. NU interzice nimeni ce anume sa citesti o ce anume sa asculti. Pana atunci lectura placuta.

  calin constantin a spus :

  Poporul asta e pierdut ...accepta sa li se indoctrineze copiii si sa sarbatoreasca  copiii lor la gradinita sarbatori satanice 

  Dorin vrea pentru site-ul Creștin3D un caracter "creștin" prosodomit și fără Biblie
  Am deschis ace
 • NU inteleg asta: "Eu lucrez în sistemul de învățământ. Du-te dă lecții de psihologie a copilului în altă parte. Tu nu ai făcut religie în grădiniță și nici în clasele primare, dar legile pro-LGBT din România prevăd îndoctrinarea pro-LGBT a copiilor la toate nivelele de învățământ."

  Ce intelegeti dumneaoastra prin indoctrianare? Cum se poate in ziua de azi indoctrina un copil, un adult, un grup de oameni? Probabil cei din Coreea de Nord, saracii, ca nu au acces la mediul extern. Dar noi romanii, indoctrinati?

  Albulescu Ioan a spus :

  Nu mă interesează acum ce acceptă sau nu Biblia. Altul era subiectul. Abordarea mea față de Dorin era una absolut laică, fără Biblie. Iar eu nu am spus că am nevoie de vreo hârtie pe care să scrie care căsătorie are binecuvântarea lui Dumnezeu și care nu. Nu știu despre ce vorbești. Pe mine mă interesează ca sodomia și celelalte deviații sexuale de la normal să nu fie legiferate, iar dacă sunt legiferate să fie sub o formă acceptată de majoritatea populației, care este de părere că practicile LGBT nu sunt normale.

  Eu lucrez în sistemul de învățământ. Du-te dă lecții de psihologie a copilului în altă parte. Tu nu ai făcut religie în grădiniță și nici în clasele primare, dar legile pro-LGBT din România prevăd îndoctrinarea pro-LGBT a copiilor la toate nivelele de învățământ.

  Jezal a spus :

  Ioan Albulescu,  Biblia nu acceptă căsătoriile gay fix în egală măsură cum nu acceptă căsătoriile cu femei nevirgine, degeaba scoți o hârtie că nu toate căsătoriile sunt binecuvântate de Dzeu, conform biblie. Copiii nu sunt proști, nu-i poți manipula, de ex eu am fost învățat la școală că ortodoxia e cea mai mișto/adevărată/tradițională religie și că pocăiții au credințe false. 

  Dorin vrea pentru site-ul Creștin3D un caracter "creștin" prosodomit și fără Biblie
  Am deschis acest topic expres doar pentru a-mi arăta disprețul față de opinia colisteanului Dorin, care își exprimă speranța la ACEST topic de a nu m…
 • nu inteleg asta: nici pe dvs nu vă interesează că susțineți o cauză pe care nu o împărtășiți în totalitate. Ce scriu eu si ce se intelege. Nu sustin nici o cauza, si nu stiu la ce te referi cand zici ca nu o impartasesc in totatlitate. Sunt deja multe tari in care celor pe invers li se acorda acelasi respect ca si unui hetero. Orice batjocura asupra lor poate duce usor la pierderea locului de munca a celui care a jicnit ori a facut o gluma pe seama orientarii sexuale. La fel cum se poate pierde locul de munca si daca se ia in deradere o persoana crestina ce face anumite practici in vazul altora. Eu nu inteleg de ce va temeti ca se va preda copiilor despre homosexuali. Oricum vor afla, mai ales in ziua de azi cu era internetului. 

  Albulescu Ioan a spus :

  Faceți abstracție de contextul politicilor pro-LGBT purtate la nivel european. Pentru bețivi și drogați nu luptă nimeni să îndoctrineze populația că faptele lor nu sunt aberante, ci normale, așa cum se face în cazul LGBT-ului. Ideea este că nu noi - eu sau dvs - am început acest răboi, pro sau contra LGBT. Au făcut-o alții înaintea noastră. Dar dacă în timp ce acest război se poartă, dvs veniți să susțineți una din părți, pe cea a prosodomiților, nu mă mai interesează motivațiile dvs personale, chiar dacă sunt diferite de ale lor, după cum nici pe dvs nu vă interesează că susțineți o cauză pe care nu o împărtășiți în totalitate.

  Găsesc la dvs o repudiență față de Biserică, datorită greșelilor ei. Dar principiul dușmanul dușmanului meu îmi este prieten se poate folosi doar atunci când nu există riscul ca dușmanul dușmanului meu să devină și dușmanul meu mai târziu. Mai ales dacă, viitorul posibil dușman este mai puternic decât cel vechi. Spiritul conservator spune oricui ca să aleagă din două lucruri rele pe cel care este mai puțin rău. Așadar, alegeți înțelept între Biserică și LGBT, pentru că mai târziu dacă nu ne trezim se va ajunge la aplicarea acelor legiferări care deja există în România, anume de a ne învăța copii la școală că este absolut normală homosexualitatea, precum este și heterosexualitatea. 

  Dacă sunteți în neștiință despre ce context vorbesc, despre ce legiferări vorbesc, citiți pentru început ACEST răspuns.

  Dorin a spus :

  Una e sa fii de acord cu ce fac homosexualii si una e sa ii accepti ca oameni, parte integranta in societate ce isi desfasoara activitiatile la fel ca si cei heteroseuali. NU imi plac nici betivii sau drogatii, dar asta nu inseamna ca vreau sa fie exclusi din societate ori priviti ca niste rebuturi ale comunitatii. Nu inteleg ce e asa greu de inteles. 

  Dorin vrea pentru site-ul Creștin3D un caracter "creștin" prosodomit și fără Biblie
  Am deschis acest topic expres doar pentru a-mi arăta disprețul față de opinia colisteanului Dorin, care își exprimă speranța la ACEST topic de a nu m…
 • LIDER

  Nu mă interesează acum ce acceptă sau nu Biblia. Altul era subiectul. Abordarea mea față de Dorin era una absolut laică, fără Biblie. Iar eu nu am spus că am nevoie de vreo hârtie pe care să scrie care căsătorie are binecuvântarea lui Dumnezeu și care nu. Nu știu despre ce vorbești. Pe mine mă interesează ca sodomia și celelalte deviații sexuale de la normal să nu fie legiferate, iar dacă sunt legiferate să fie sub o formă acceptată de majoritatea populației, care este de părere că practicile LGBT nu sunt normale.

  Eu lucrez în sistemul de învățământ. Du-te dă lecții de psihologie a copilului în altă parte. Tu nu ai făcut religie în grădiniță și nici în clasele primare, dar legile pro-LGBT din România prevăd îndoctrinarea pro-LGBT a copiilor la toate nivelele de învățământ.

  Jezal a spus :

  Ioan Albulescu,  Biblia nu acceptă căsătoriile gay fix în egală măsură cum nu acceptă căsătoriile cu femei nevirgine, degeaba scoți o hârtie că nu toate căsătoriile sunt binecuvântate de Dzeu, conform biblie. Copiii nu sunt proști, nu-i poți manipula, de ex eu am fost învățat la școală că ortodoxia e cea mai mișto/adevărată/tradițională religie și că pocăiții au credințe false. 

  Dorin vrea pentru site-ul Creștin3D un caracter "creștin" prosodomit și fără Biblie
  Am deschis acest topic expres doar pentru a-mi arăta disprețul față de opinia colisteanului Dorin, care își exprimă speranța la ACEST topic de a nu m…
Acest răspuns a fost șters.

Forum Categories

 

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter