A d m i n

Cuvantul - tema zilei

M-am gandit ca ar fi o idee buna sa alegem o tema si sa dezbatem versete pe acea tema.

Puteti sa comentati cu alte teme si alte versete.

#Cuvântul- 3.12.2020


"Sfinţește-i prin adevărul Tău: Cuvântul Tău este adevărul." Ioan 17:17

"Și a zis iudeilor care crezuseră în El: „Dacă rămâneţi în cuvântul Meu, sunteţi în adevăr ucenicii Mei; veţi cunoaște adevărul , și adevărul vă va face slobozi." Ioan 8:31‭-‬32

"Drept răspuns, Isus i-a zis: „Este scris: ‘Omul nu trăiește numai cu pâine, ci cu orice cuvânt care iese din gura lui Dumnezeu.’ " Matei 4:4

"De aceea, pe oricine aude aceste cuvinte ale Mele și le face, îl voi asemăna cu un om cu judecată, care și-a zidit casa pe stâncă." Matei 7:24

"Drept răspuns, Isus le-a zis: „Vă rătăciţi! Pentru că nu cunoașteţi nici Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu." Matei 22:29

"Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu și de folos ca să înveţe, să mustre, să îndrepte, să dea înţelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună." 2 Timotei 3:16‭-‬17

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Trimiteți-mi un e-mail când oamenii răspund –

Răspunsuri

 • Existand atatea interpretari gresite date de oameni la Cuvantul lui Dumnezeu, de unde stim care este interpretarea corecta ? Cum si prin cine ne interpreteaza Dumnezeu - Cuvantul Sau ? Vreau raspuns biblic !
  • A d m i n
   In. 14:16 · Și Eu voi ruga pe Tatăl, și El vă va da un alt Mângâietor, care să rămână cu voi în veac;

   In. 14:26 · Dar Mângâietorul, adică Duhul Sfânt, pe care-L va trimite Tatăl în Numele Meu, vă va învăța toate lucrurile și vă va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu.

   In. 15:26 · Când va veni Mângâietorul, pe care-L voi trimite de la Tatăl, adică Duhul adevărului, care purcede de la Tatăl, El va mărturisi despre Mine.

   In. 16:7-8 · Totuși vă spun adevărul: Vă este de folos să Mă duc, căci, dacă nu Mă duc Eu, Mângâietorul nu va veni la voi, dar, dacă Mă duc, vi-L voi trimite.
   8Și când va veni El, va dovedi lumea vinovată în ce privește păcatul, neprihănirea și judecata.

   In. 16:13 · Când va veni Mângâietorul, Duhul adevărului, are să vă călăuzească în tot adevărul, căci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit și vă va descoperi lucrurile viitoare.

   In. 16:14 · El Mă va proslăvi pentru că va lua din ce este al Meu și vă va descoperi.

   In. 16:15 · Tot ce are Tatăl este al Meu, de aceea am zis că va lua din ce este al Meu și vă va descoperi.

   Fapt. 1:8 · Ci voi veți primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, și-Mi veți fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria și până la marginile pământului.”

   Rom. 8:16 · Însuși Duhul adeverește împreună cu duhul nostru că suntem copii ai lui Dumnezeu.

   Rom. 8:26 · Și tot astfel și Duhul ne ajută în slăbiciunea noastră, căci nu știm cum trebuie să ne rugăm. Dar Însuși Duhul mijlocește pentru noi cu suspine negrăite.

   Apoc. 22:17 · Și Duhul și Mireasa zic: „Vino!” Și cine aude să zică: „Vino!” Și celui ce îi este sete să vină; cine vrea, să ia apa vieții fără plată!
  • Și răspunsul biblic e bazat pe încrederea că scriptura este scrisă de Dumnezeu și nu de oameni care te-au mințit. Țineți minte, pe viitor când judecați un ateu, el de fapt nu are încredere în oameni pentru că de-a lungul istoriei e extrem de cunoscută capacitatea umană de a manipula.
Acest răspuns a fost șters.

Forum Categories

 

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter