Oficial

Crestin 3D este un site de socializare pentru crestinii romani de pretutindeni.

De ce Crestin 3D ?

a) deoarece este un site dedicat crestinilor, unde dorim sa se creeze o atmosfera crestineasca, un loc de partasie pentru toti crestinii, indiferent de confesiunea religioasa – cei care cred in Dumnezeirea Trinitara, prin Dumnezeu Tatal, Fiul lui Dumnezeu si  Duhul Sfant = "Crestin 3D"

b) In zilele noastre, oriunde intorci capul, pe panourile publicitare, oriunde asculti ceva, in media, in comunicatii, peste tot ne este prezentata lumea "3D". Stim cu toti ca exista ochelari "3D", sau TV  "3D", stim ca ce vedem prin metoda "3D",  vom vedea cat mai aproape de realitate. Chiar daca "3D" este un termen tehnic, noi ca si crestini, trebuie sa privim crestinismul din toate unghiurile posibile si astfel sa-l aprofundam cat mai amanuntit.

- ne dorim sa fim un site de crestini, dar nu unul care  sa poarte doar numele de "crestin", nu reprezentam doar o singura confesiune sau organizatie crestina. Cristos nu este Capul unei confesiuni, ci este Capul Bisericii, iar trupul cu toate madularele, suntem noi, cei care ne-am pus nadejdea in El, cei care ii asteptam cu nerabdare Revenirea Lui.

Toate confesiunile, toate organizatiile, au ceva comun in credinta lor, dar avem si diferente de interpretare a Adevarului. Fiecare "invatam in parte"  diferite lucruri pentru imbogatirea cunostintelor si pentru apropierea noastra de Adevar, dar si pentru ca sa ne impartasim credinta unii altora, iar cei sinceri care se pot elibera de influentele doctrinare, chiar vor putea sa se corecteze in traire si in gandire privind crestinismul din toate unghiurile, din perspectiva "3D" si prin trairea nostra, in continua schimbare spre sfintenie, cei din jur sa vada in noi ceea ce se asteapta de la un adevarat crestin.

 Scopul Crestin 3D :

 - acest site nu doreste sa-L coboare pe Cristos la nivelul oamenilor, ci doreste ca oamenii sa fie ridicati la nivelul lui Cristos.

- in cadrul acestui site, Dumnezeu va fi inaltat, nu oamenii. Lui Dumnezeu i se va aduce inchinarea si nu oamenilor, dorim sa ridicam standardele de lauda, inchinare, propovaduire, la cel mai inalt nivel, pentru a deveni cu adevarat niste crestini care se inchina in duh si in adevar lui Dumnezeu, alcatuind un singur trup, Cristos avand un singur popor, nu mai multe.

- bazati pe Galateni 3:26-28, eliminam orice bariera de a-L marturisi pe Cristos, deci nu se tine cont de denominatiune, de starea sociala, nici de sex, "fiindca toti suntem una in Cristos Isus", fiecare avand posibilitatea sa contribuie la ridicarea nivelului crestinilor.

- in cadrul acestui site oamenii sunt iubiti pentru ceea ce sunt in Isus Cristos. Pacatul va fi descoperit si condamnat, in acelasi timp, siteul va fi ca o cruce cu bratele larg deschise pentru toti oamenii, iar  dumnezeii straini din vietile noastre vor fi rastigniti si-L vom lauda pe singurul Dumnezeu adevarat.

- site-ul doreste pregatirea fiecarui membru pentru a fi o adevarata lumina pentru cei din intuneric, prin cunoastere, prin exercitiu, prin comunicare.

- siteul este sustinut de mai multi administratori  si dorim a mentiona ca site-ul Crestin 3D isi asuma responsabilitatea doar pentru postarile care sunt publicate prin contul Crestin 3D si nu si a postarilor cu contul personal al administratorilor, tot ce se publica cu contul personal fie administrator fie oricare membru, sunt raspunzatori cei ce posteaza, precizam acest lucru deoarece unii membrii sunt foarte activi pe site si conform programului tehnic, este afisat numele lor in "top membri" dar ce posteaza acestia e responsabilitatea fiecaruia si nu a siteului Crestin 3D, astfel ca, dorim sa nu se interpreteze gresit acest lucru.

- siteul permite membrilor sa detina bloguri personale unde isi pot exprima meditatiile, gandurile -   care sunt sub directa responsabilitate a membrului si nu a siteului Crestin 3D – fiecare se poate exprima liber, dar in conformitate cu regulamentul site-ului.

- Datorita faptului ca site-ul permite tuturor crestinilor sa-si exprime opinia personala, tinem sa precizam totusi, ca noi nu promovam credinta celor care transmit interpretarile unor oameni cum ar fi interpretarile lui Ellen Gould Whitenici a lui William M. Branham, E . Frank sau a lui Russel, nici a altor oameni care sustin ca sunt trimisi de Dumnezeu ca sa "explice Biblia". Cei ce transmit acele interpretari o fac pe propria lor raspundere si nu reprezinta crezul site-ului Crestin 3D.

   Principiile de baza a credintei Crestin 3D:

-Noi credem ca Biblia este Cuvantul lui Dumnezeu infailibil (2 Timotei 3:16)

-Noi credem ca Dumnezeu este infinit , perfect si etern in Trei Persoane : Dumnezeu Tatal, Fiul lui Dumnezeu si Duhul Sfant (Geneza 1:1 , Matei 19:26 , Ieremia 32:24 , 1 Ioan 3:20 , Psalmul 90:2 )

-Noi credem ca Satan si demonii lui sunt dusmanii lui Dumnezeu si a speciei umane (1 Petru 5:8)

-Noi credem ca suntem mantuiti prin har si prin credinta in Isus Cristos (Efeseni 2:1-9)

-Noi credem in efectuarea Botezului in apa prin scufundare (Fapte 2:38), si prin formula poruncita de Domnul Isus , "in Numele Tatalui, al Fiului si al Sfantului Duh (Matei 28:19)

- Noi credem in Botezul cu Duhul Sfant (Matei 3:11, Fapte 1:5 )

- Noi credem in Darurile Duhului Sfant (1 Corinteni 12:8-10)

- Noi credem ca vindecarea bolnavilor este un semn ce ii insoteste pe credinciosi (Marcu 16:17)

- Noi credem in Biserica locala ca si componenta a Bisericii universale (1 Corinteni 12:12-14 , Evrei 10:25 )

- Noi punem accent pe ingaduinta crestina (Romani 14:1-12)

- Noi credem in : rapire, a doua venire a lui Cristos, in invierea mortilor, (1 Tesaloniceni 4 :16-17)

- Noi credem ca iadul este vesnic in sens literar (Apocalipsa 20:10-15)

- Noi credem ca acest pamant va pieri si vom fi vesnic pe un pamant nou (Apocalipsa 21:1, Apocalipsa 20:11)

Noi credem ca ziua de odihna a crestinilor este duminica (Dies Dominus = duminica)

Suntem atenti cu privire la 1 Timotei 4:1-8

- nu promovam nici o credinta bazata pe interpretarea Bibliei de un om chiar pretins a fi trimis de Dumnezeu ca sa o desluseasca omenirii, chiar daca astfel de oameni sunt urmati de anumite confesiuni, organizatii independente, etc

- nu promovam nici o credinta care lupta impotriva principiilor de baza adoptate de majoritatea crestinilor

- totusi si confesiunilor, organizatiilor care nu ne impartasesc credinta,  le oferim posibilitatea sa-si expuna doctrinele sau OPINIA personala, dar pe raspunderea lor si nu a siteului Crestin 3D

- punem accent si pe: Filipeni 3:15-16, Filipeni 2:1-11

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Răspunsurile sunt închise pentru această discuție.

Forum Categories

 

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter