LIDER

Creștinul și matrimonialele

Cu siguranță, cei mai mulți creștini s-ar simți penibil să apeleze pentru o consoartă la anunțuri matrimoniale. Totuși, unora procedura li se pare cât se poate de normală.

Deduc faptul că bărbatul din exemplul de mai jos nu are internet, pentru că este păcat, dar folosește ziarul. Hmmm ... Păi, dacă alții folosesc internetul pentru asta, el de ce nu ziarul?

Dincolo de exemplul plin de toată comedia, pe care-l aveți mai jos, ce părere aveți de o astfel de metodă?

8337608487?profile=original

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Trimiteți-mi un e-mail când oamenii răspund –

Răspunsuri

 • Topicul acesta nu a fost postat pentru amuzament, dragă Geo.... Este un loc unde poți să îți exprimi în mod civilizat opinia ta... pro sau contra, în legătură cu acest subiect. Te-am invitat să îti expui părerea aici, deoarece pe Chatul comun te întrebai aproape disperat dacă sigur nu ești pe un site de matrimoniale.... Lorena admin chat ți-a explicat foarte frumos specificul acestui "cite" .... dar se pare că pentru tine nu a fost suficient de credibilă explicația ei.  Mulțumim pentru postare, noi respectăm opiniile tuturor, chiar dacă nu corespunde cu opinia noastră. Fii binecuvântat!

 • 1) mesajul este lansat la disperare.. Bietul om are o nevoie acuta de o consoarta. 

  2) este lansat cu sinceritate

  3) este un gest nacut cu naturalete ceea ce arata ca este un om dezinhibat de conceptii si preconceptii.

  4) provine din mediu rural si aceastas ail determina sa pepeleze la un mijloc de informare specific vietii de la sat acolo unde ziarul este inca un mijloc de informare uzual

  Nu gasesc nimic" comic " ci dimpotriva gasesc pragmatism si viziune pt o perioada cu termen lung pt ca omul cere  sa fie: pocaita, sa aiba o varsta buna de casatorie, sa faca copii. Aceasta arata ca omul are o minte organizata si pragmatica  specifica omului care nu prea le are cu internetul (lumea imaginara )ci pentru el exista doar ce se poate atinge..faptul ca crestinii apeleaza tot mai des la diferite site-uri de matrimoniale se datoreaza si faptuui ca acum omul munceste dublu pentru o jumate de paine si logic timpul de socializare  face to face nu mai exista .daca internetul este pacat dece se transmit slujbe on line din biserica ???sCred ca persoana care a postat spre amuzament acest articol este departe de a fi o persoana coerenta si realista ....aceasta este parerea mea .. Pt ca Lili mi-a cerut-o in chat public o postez aici !   

 • Pentru unii căutarea unui partener de viață prin diverse metode pare o acțiune disperată, Totuși, depopularea accentuată a țării noastre, fenomenul emigrației, natalitatea din ce în ce mai scăzută, dezechilibrul între numărul femeilor și cel al băbaților adăugând numărul tot mai crescut al tulburărilor de personalitate ale populației.... toate acestea, pot să justifice oarecum metoda matrimonialelor. Credincioșii pocăiți au început să apeleze și ei la metode mai moderne pentru dating. Că e ziarul sau poate un site creștin de matrimoniale, uite așa, nevoia de a ține pasul cu moda și tehnologia, i-a afectat și pe pocăiți în domeniul acesta.

  Deși cred că ține de domeniul penibilului, "dincolo mde exemplul plin de toată comedia", în lipsa unui portal de matrimoniale "curat", lipsit de erotism sau alte ispite, ziarul pare totuși o metodă mai "pretabilă" pentru creștini. :)))

 • Emile, despre PALOSI MARTON era vorba , cind ti-am pomenit despre infiintarea acelui grup.CRED CA E OMUL CEL MAI POTRIVIT.Am o impresie FOARTE BUNA despre el.Daca intri la pagina lui, gasesti peste 1000 fotografii cu text biblic.Pina vinzi C3D, invita-l in echipa!Cred ca este un crestin SERIOS dom' contabil sef.

  • A d m i n

    Si eu apreciez membrul  Palosi Marton . mai ales fotografiile dansului,calitate superioara, a depus munca ...nu gluma, eu le-am vizitat pe toate.

   Discuţiile lui Paloşi Marton
   Discuţiile lui Paloşi Marton | NIHIL SINE DEO ! Din El prin El și pentru El sunt toate lucrurile!
  • LIDER

   Fratele Marton mi-a ramas bine in memorie din timpul cand era foarte activ. Domnul sa-l binecuvinteze. Cine doreste sa ajute... are acum posibilitatea sa ni se ofere.  Orcum ar fi, administratia crestin 3D ar mai avea nevoie de inca minim 10 persoane capabile... care sa ajute...

   • Emile, 10 sau chiar vreo 20 de admini ar mai trebui, că se postează multe poze cu text biblic și sunt dificil de numărat toate.

    Și mie mi-a rămas Palosi Marton în memorie de când explica foarte creștinește că nu știu care membru c3d a murit pentru că merita pedepsit de Domnul fiindcă divorțase. Dar după asta a mai postat vo 500 de poze cu text biblic și s-a uitat.

    • O scurta clarificare: Iata textul la care se refera "Sile":8339919453?profile=originalIntamplator, l-am cunoscut foarte bine pe acel "Sava Ioan", fost membru al Crestin3D si tot ce am afirmat despre el in comentariu este bazat pe observatii obiective. Daca un om, care face legamantul pocaintei cu Dumnezeu, iar mai apoi nesocoteste orice principii crestine pentru a-si atinge scopurile personale, este "varsat din gura Domnului" (Apocalipsa 3:16). Sa-ti parasesti familia cu 4 copii mici, dupa care sa te mai recasatoresti inca de 3 ori, te face o uraciune in ochii lui Dumnezeu, iar consecintele pot fi din cele mai regretabile. E mai corect sa crezi ca Dumnezeu pedepseste neascultarea, decat sa te amagesti cu ideea ca El iarta la nesfarsit.

    • LIDER

     Este aproape imposibil sa stii exact daca ceea ce a fost ieri, mai este si azi valabil. 

    • LIDER

     TOTI suntem oameni! Toti gresim... Eu personal mi-am facut un principiu de viata sa nu arunc nici cea mai mica pietricica posibila asupra celui ce a gresit...

Acest răspuns a fost șters.

Forum Categories

 

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter