LIDER

Creștinul și matrimonialele

Cu siguranță, cei mai mulți creștini s-ar simți penibil să apeleze pentru o consoartă la anunțuri matrimoniale. Totuși, unora procedura li se pare cât se poate de normală.

Deduc faptul că bărbatul din exemplul de mai jos nu are internet, pentru că este păcat, dar folosește ziarul. Hmmm ... Păi, dacă alții folosesc internetul pentru asta, el de ce nu ziarul?

Dincolo de exemplul plin de toată comedia, pe care-l aveți mai jos, ce părere aveți de o astfel de metodă?

8337608487?profile=original

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Trimiteți-mi un e-mail când oamenii răspund –

Răspunsuri

 • Sarmanul, nu prea stie a se exprima, dar curaj are, la sigur :))))
 • A d m i n

  De ce se axeaza aceste persoane cand se casatoresc doar pe "Penticostale" ma mir. Adevarul este ca si Baptiste, si alte culte au fete crestine cinstite . Oare numai la penticostali sunt "fete sfinte" sau "fete virgine" pentru ca  gandesc aceasta este cauza principala, mai putini se axeaza pe "caracter"si "pocainta fetei" 

 • A d m i n

  Aia mai lipse Desiree  :-) , oricum banii de tigari nu donam si pe tema prooroci = nu ma incred in ei , am facut-o odata si m-am "ars" asa ca se retinem , exista si din aia mincinosi .

  Prooroci = Nu -mersi !!

  Eu am ales fata dupa "caracter" nu dupa preziceri si alte laude de vecini.

  • LIDER

    Desiree a scris în Ianuarie 11, 2018 pe 10:09pm 

   Daca nu ti-a cerut bani de tigari sau sa mergeti la proroc sa vada daca e pacat sa fumeze, nu e suficient de grav. :))

   Care este punctul comun între țigări și darul prorociei ?  Care este scopul asocierii lor și postării lor în aceiași frază ? 

   Tipicul ăstă de asociere îl regăsesc foarte des în programele de știri ale televiziunilor (ca formă murdară de manipulare și dezinformare) și de aceea mă întreb scopul asocierii tale ?

   Un exemplu de știre Tv (ca să fiu mai clar) : știre: Pomohaci are 30 apartamente în Cluj ! Răspunsul sugerat : Ce rezultă de aici : E pedofil !

    ♪ Claudius ♪ a scris cu 11 ore în urmă
   Aia mai lipse Desiree :-) , oricum banii de tigari nu donam si pe tema prooroci = nu ma incred in ei , am facut-o odata si m-am "ars" asa ca se retinem , exista si din aia mincinosi .
   Prooroci = Nu -mersi !!
   Eu am ales fata dupa "caracter" nu dupa preziceri si alte laude de vecini.

   Deja unul care a prins ideea lui Desiree  și nu-și donează banii de țigări iar darul prorociei e o șarlatanie / minciună 

   Discuţiile lui Desiree
   Discuţiile lui Desiree | NIHIL SINE DEO ! Din El prin El și pentru El sunt toate lucrurile!
   • A d m i n

    Abell , si Biblia ne avertizeaza ca in zilele din urma vor veni multi proroci mincinosi ,si ca sa nu crezi ca este o interpretare de a mea uite versetul mai jos

    • Preaiubitilor, sa nu dati crezare oricarui duh; ci sa cercetati duhurile, daca sunt de la Dumnezeu; caci in lume au iesit multi proroci mincinosi. (1Ioan.4:1)
    • Nu oricine , si cum spuneai nici un sarlatan /mincinos nu va primi acest DAR de care spui, probabil se amagesc singuri ca au acest dar.

    Si apropo tema Pomohaci: Acele dovezi audio dovedesc totul precum si acei martori, eu nu am fost martor la pacatele lui si nici nu ma intereseaza faptele lui chiar daca sunt bune, chiar daca e "poponar" , Dumnezeu judeca dupa faptele fiecaruia.

    • LIDER

      ♪ Claudius ♪ a scris cu 15 ore în urmă

     Abell , si Biblia ne avertizeaza ca in zilele din urma vor veni multi proroci mincinosi ,si ca sa nu crezi ca este o interpretare de a mea uite versetul mai jos ....

     Eu nu am afirmat că nu există proroci mincinoși, s-au că toți sunt minciunoși , chiar simpla existență a celor mincinoși e o dovadă tacită a existenței celor reali, autentici (de ce ai falsifica ceva ce nu există?)

     Menționarea ta în postarea mea a  fost pentru că te-ai identificat imediat cu postarea făcută de  Desiree care a făcut o asociere manipulativă / denigratoare asemănătoare celei din exemplul meuși anume  țigări vs proproci iar tu imediat te-ai și identificat cu ea.

      ♪ Claudius ♪ a scris cu 15 ore în urmă

     Si apropo tema Pomohaci: Acele dovezi audio dovedesc totul  ....

     Exemplul cu Pomohaci nu a fost dat pentru a demonstra/ sugera nevinovăția s-au vinovăția lui ci doar ca exemplu de asociere nefirească a : apartamente vs pedofilia care nu au nici o legătură între ele dar au rolul de aduce în mintea ascultătorului  un plus de vină inexistent și care nu are nimic a face cu cazul în sine. Aș putea vorbi mult despre asta... dar deja subiectul e mult off-topic. 

     Discuţiile lui ™Claudius
     Discuţiile lui ™Claudius | NIHIL SINE DEO ! Din El prin El și pentru El sunt toate lucrurile!
 • Caut soție antiecumenistă, postitoare... și de manele deloc ascultătoare..... iar în loc de Log in apeși pe Doamne miluiește-mă pe mine ca să te loghezi pe unul din site-urile ortodocse de dating. Ai milă, Doamne!

 • Normal  ca nu e rusinos  sa iti cauti  perechea pe un site. Inca daca cauti pe site poti  afla mai detaii despre persoana care o cauti inainte de-a incepe relatia, pe cand daca  nu este de pe internet aflii despre  acea persoana doar dupa ce incepi relatia

  • LIDER

   Ufaa! Cand o sa afle domnusoara ca ai spionat-o inainte, sa vezi tu... :-))

Acest răspuns a fost șters.

Forum Categories

 

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter