Despre cruciadele si crimele care le-au facut crestinii s-au scris foarte multe si este bine stiut, dar oare Petru,cine era in realitate?

-A avut unele controverse ideologice cu Apostolul Pavel. A fost de parere ca numai evreii pot fi convertiti la crestinism.
-Piatra de potignire pentru Isus. -Dar Isus S-a întors si i-a zis lui Petru:... tu nu te gândesti la lucrurile lui Dumnezeu, ci la lucrurile oamenilor!
-Cand este arestat Isus, Petru scoate sabia si este gata de lupta. El taie urechea lui Malhu, robul marelui preot.
Oare pentru ce purta Petru sabie si de cate ori a mai folosit-o.
-Se leapada de Isus mintind cu juramant ca nici macar nu-l cunoaste.
Galateni cap.2 Pavel înfrunta pe Petru. Dar, când a venit Chifa în Antiohia, i-am stat împotriva, în fata, caci era de osândit.
... el mânca împreuna cu Neamurile; dar, când au venit ei, s-a ferit si a stat deoparte...
... Împreuna cu el au început sa se prefaca si ceilalti iudei...
... Când i-am vazut eu ca nu umbla drept dupa adevarul Evangheliei, am spus lui Chifa în fata tuturor: „Daca tu, care esti iudeu, traiesti ca Neamurile, si nu ca iudeii, cum silesti pe Neamuri sa traiasca în felul iudeilor?”
-Fapte cap.5 Petru i-a zis: „Anania, pentru ce ti-a umplut Satana inima ca sa minti pe Duhul Sfânt...
...Anania, când a auzit cuvintele acestea, a cazut jos si si-a dat sufletul...?????
...Flacaii s-au sculat, l-au învelit, l-au scos afara si l-au îngropat.
...Cam dupa trei ceasuri, a intrat si nevasta sa, fara sa stie ce se întâmplase.
Atunci Petru i-a zis: „Cum de v-ati înteles între voi sa ispititi pe Duhul Domnului? Iata picioarele celor ce au îngropat pe barbatul tau sunt la usa si te vor lua si pe tine.”
...Ea a cazut îndata la picioarele lui si si-a dat sufletul. ?????   Când au intrat flacaii, au gasit-o moarta; au scos-o afara si au îngropat-o lânga barbatul ei.
Oare cum de nu i-a traznit Dumnezeu in momentul in care au mintit sau cand au hotarat sa minta, ci doar atunci cand Petru ramane singur cu ei? Oare Petru avea cu el sabia in acel moment sau ce alta metoda a folosit Dumnezeu sa-i omoare?

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Trimiteți-mi un e-mail când oamenii răspund –

Răspunsuri

 • Pai stimabile...spui ca altii nu cerceteaza si faci acelasi lucru si tu? Pai se poate?

  Răspunsul lui andrei h:

  Mai cercetati si voi ..ca de dat cu presupusu ...nevoie mare.

  Ia uite aici

  • Aceste lucruri li s-au intamplat ca sa ne slujeasca drept pilde si au fost scrise pentru invatatura noastra, peste care au venit sfarsiturile veacurilor. (1Cor.10:11)

  Lucrurile s-au intamplat sau nu? Ce spune Cuvantul? "Aceste lucruri li s-au intamplat...1 Cor.10,11 p.p."

  Si aceste lucruri care s-au intamplat ...slujesc drept pilda (exemplu) pentru noi.

  Grea 'matematica' pentru unii...

  Discuţiile lui andrei h
  Discuţiile lui andrei h | NIHIL SINE DEO ! Din El prin El și pentru El sunt toate lucrurile!
 • Nu a avut nici o sabie Petru cand Anania si Safira au cazut jos si au murit ci s-a facut dupa cuvantul lui. Aici este raspunsul: "Isus a luat din nou cuvantul si i-a zis: "Ferice de tine, Simone, fiul lui Iona; fiindca nu carnea si sangele ti-a descoperit lucrul acesta, ci Tatal Meu care este in ceruri. Si Eu iti spun: tu esti Petru, si pe aceasta piatra voi zidi Biserica Mea, si portile Locuintei mortilor nu o vor birui. Iti voi da cheile Imparatiei cerurilor, si orice vei lega pe pamant va fi legat in ceruri, si orice vei dezlega pe pamant va fi dezlegat in ceruri. (Matei 16:17-19)"

 • andrei h, gresesti. Nu a fost o pilda ce s-a intamplat cu Anania si Safira ! Acele lucruri sau intamplat cu adevarat. Tu crezi ca tot ce scrie in Fapte capitolul 4 de la versetul 33 in jos pana la sfarsit si in Fapte capitolul 5 sunt pilde ? Nu crezi ca aceste lucruri sau intamplat cu adevarat ? Crezi ca minte Biblia ? Fa-ma sa inteleg,! Chiar ca mi-am schimbat impresia despre tine. Am crezut ca tu crezi biblia si ai intelepciune de sus. Ma mir mult de tot cum poti gandi asa !!!

 • Despre Pavel nu te-ai intrebat? Ca el e campion la persecutat crestini. Sau Matei? Hot ca el mai rar. Specia lui  de vames a fost cea mai urata de poporul evreu.

  Dar de Domnul Isus nu zici nimic? El a luat biciul si a pleznit pe cine a nimerit in Templu. Dar de Dumnezeul tau nici un cuvant? Te uiti in jur in lumea asta si numai suferinta, durere si necaz!

 •  Daca ti ai face timp sa citesti , in mod sigur ai gasi singur, raspunsul la intrebarile acestea .

Acest răspuns a fost șters.

Forum Categories

 

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter