Familia Rebecăi dorea ca ea să mai stea cu ei încă vreo zece zile, însă slujitorul lui Avraam voia să plece imediat, din moment ce Domnul îl condusese la cea care avea să fie soția lui Isaac.

Într-o cultură în care căsătoriile erau aranjate de către alții, este surprinzător faptul că Rebeca a fost întrebată ce dorește. Este de apreciat faptul că a pus pe primul loc chemarea lui Dumnezeu. Aflată între două alegeri, ea a ales calea care evident era cea aleasă de Domnul.

O întrebare similară ni s-ar putea pune și nouă astăzi. Vrei să urmezi calea Domnului? Un răspuns întărziat ar putea să te facă să pierzi binecuvântrea pe care o are Dumnezeu pentru tine. Atunci când ușa se deschide, când invitația potrivită este lansată, când voia lui Dumnezeu este atât de clară - cu toate că vine la tine ca o surpriză - TU ASCULTĂ IMEDIAT!

Trebuie să fii membru al Creștin3D ​​pentru a adăuga comentarii!

Înscrieți-vă Creștin3D

Trimiteți-mi un e-mail când oamenii răspund –

Răspunsuri

  • LIDER

    În teorie arată frumos. În practică este mult mai dificil. De regulă cel mai greu este pentru un tânăr sau o tânără să deosebească voia lui Dumnezeu. Pornim toți de la premiza că în căsătorie trebuie să îți iei un partener creștin. Dar când vrem mai mult decât atât, o alegere a lui Dumnezeu pentru noi, lucrurile se complică mult. Cum deosebește un tânăr o providență divină specială în acest sens?

Acest răspuns a fost șters.

Forum Categories

 

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter