Fundatia de Binefacere IOZSEF's Comentarii

Panou de comentarii (21 comentarii)

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al Crestin 3D !

Alătură-te reţelei Crestin 3D

La 10:56am în Noiembrie 27, 2017,
AUTORIZAT
Fundatia de Binefacere IOZSEF
a spus...

TOTI cred in Dumnezeu DAR nu poti sa-L duci unde vrei tu …!!
Du-L pe Dumnezeu acolo unde vrea El sa mearga.
Ce a dat Domnul lui Avram…Rut….Pavel…poate sa ne dea si noua! CREDE!
Focul lui Dumnezeu nu poate sa coboare peste Jerfa ta,daca nu are un miros placut…cum zice Domnul. Ce miros are jertfa noastra?
…hotia miroase urat!
…dusmania are un miros urat…
….minciuna miroase urat…
CUM ITI ESTE ASTAZI JERTFA???

La 4:28pm în Noiembrie 25, 2017,
AUTORIZAT
Fundatia de Binefacere IOZSEF
a spus...

La 12:20pm în Noiembrie 22, 2017,
AUTORIZAT
Fundatia de Binefacere IOZSEF
a spus...

PENTRU SANATATEA DUMNEAVOASTRA CONSUMATI ZILNIC CUVANTUL LUI DUMNEZEU CU RUGACIUNE! EVITATI STATUL DEGEABA IN GRADINA LUI SI ALERGATI PE URMELE LUI!

La 3:30pm în Mai 5, 2017,
AUTORIZAT
Fundatia de Binefacere IOZSEF
a spus...

Va rugam sa va rugati pentru misiunea in inchisori si pentru lucratori.
Avem nevoie de sprijn in rugaciune,dar si material sau financiar. Este nevoie mare de haine si incaltaminte,apoi caiete,pixuri si timbre postale mai urgenta.
Daca aveti pe inima sa sprijiniti aceasta lucrare,va rugam sa ne contactati : 0749146465/0742731313
Sau sa ne scrieti pe adresa de email : ucenicii@gmail.com
Cont FUNDATIA DE BINEFACERE IOZSEF
RO63 RZBR 0000 0600 1647 0538 RON account
COD BIC RZBROBU
DOMNUL SA FIE CU NOI,CU TOTII!
Site: https://uceniciifbi.ro/

La 3:55pm în Februarie 22, 2017,
AUTORIZAT
Fundatia de Binefacere IOZSEF
a spus...

Galateni 6:4. Fiecare sa-si cerceteze fapta lui, si atunci va avea cu ce sa se laude numai in ce-l priveste pe el, si nu cu privire la altii;

La 2:41pm în Octombrie 21, 2016,
AUTORIZAT
Fundatia de Binefacere IOZSEF
a spus...

Eu nu ti-am spus ca n-ai sa plangi vreodata, si nici ca drumul va fi doar cu flori, dar vreau sa stii ca-S Dumnezeul Tata si-am sa te scot curand biruitor. Oricat te vezi de singur si descurajat si-oricate-amare lacrimi vei varsa, sa nu mai spui ca te-am uitat, fiindca-n greul tau vedea-vei slava Mea.
O zi binecuvântată !

La 11:14am în Octombrie 9, 2016,
AUTORIZAT
Fundatia de Binefacere IOZSEF
a spus...

Fratii mei minunati va doresc o zi binecuvantata chiar daca vremea este ploioasa si mohorata noi sa-i fim Domnului multumitori pentru toate asa cum spune Scriptura..Voi lauda pe Domnul an orice vreme si lauda Lui va fi totdeauna an gura mea..Psalmul..45:1-5..O zi binecuvantata si fie ca harul si pacea Domnului sa fie peste casele voastre.!

La 2:42pm în Iulie 5, 2016,
AUTORIZAT
Fundatia de Binefacere IOZSEF
a spus...

Intrebati-ma de cum e viata mea in Isus! ….cum merg in lumea asta corupta si lipsita de dragostea de sus….Nu ma mai intreba DIN CE CULT SUNT…….intreaba-ma ce am facut astazi pentru Domnul…..daca sunt bolnav ….nu daca sunt penticostal….sau Baptist….intreaba-ma daca am o problema la care sa te rogi…nu daca am plinatatea in Duhul sfant si vorbesc in limbii…… INTREABA-ma daca am mancat astazi ceva din Cuvant si daca am impartit si la cel sarac ….nu ma intreba daca cred in botezul cu Duhul Sfant….INTREABA –ma ce cred detinutii despre Isus nu daca am darurile profetiei ……. ASTAZI ISUS MA INTREABA …..CEA AI FACUT PENTRU MINE? Pe tine ce te intreaba? CREZI ca te va intreba daca ai darul profetiei sau daca esti penticostal? ORI DE CATE ORI…………MIE mi le-ati facut! FII CEA CE ISUS VREA SA FII! …..nu fi o docrina un cult sau PIERDUT! INTREABA-MA DE CE PLANG DE CE RAD DE CE TREC ASA USOR PRIN GREUTATILE VIETII…intreaba-ma de ce tot mereu mie foame…de ce tot cant…de ce sar in sus si bat din palme…..nu ma intreba de ce nu sunt ……..intreaba-ma cum pot iubi asa de mult nu ma intreba daca sunt pecetluit….. INTREABA-MA DE CE MA IUBESTE DOMNUL ASA DE MULT !!

La 9:40am în Iulie 3, 2016,
AUTORIZAT
Fundatia de Binefacere IOZSEF
a spus...

CE AI PROMIS DOMNULUI AI INPLINIT?
Psalmi 76:11 „Faceţi juruinţe Domnului, Dumnezeului vostru, şi împliniţi-le! Toţi ceice-L înconjoară, să aducă daruri Dumnezeului celui înfricoşat”.
Eclesiastul 5:4 „Dacă ai făcut o juruinţă lui Dumnezeu, nu zăbovi s-o împlineşti, căci Lui nu-I plac cei fără minte; de aceea împlineşte juruinţa pe care ai făcut-o”
Matei 25:45 „Căci am fost flămând, şi nu Mi-aţi dat să mănânc; Mi-a fost sete, şi nu Mi-aţi dat să beau; am fost străin, şi nu M-aţi primit; am fost gol, şi nu M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav şi în temniţă, şi n-aţi venit pela Mine.” Atunci Îi vor răspunde şi ei: „Doamne, când Te-am văzut noi flămând sau fiindu-Ţi sete sau străin sau gol sau bolnav sau în temniţă, şi nu Ţi-am slujit?” Şi El, drept răspuns, le va zice: „Adevărat vă spun că, ori de câte ori n-aţi făcut aceste lucruri unuia dintr-aceşti foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie nu Mi le-aţi făcut.”

La 6:45pm în Ianuarie 11, 2016, Duma Vasile a spus...
Dumnezeu sa va binecuvinteze in tot ce faceti. Eu sunt din Câmpia Turzii si aici suntem un grup care mergem in panitenciare in Gherla si Aiud iar din 1 Ianuarie 2015 am inceput si cu surorile la Penitenciarul din Cluj.
La 2:57pm în Iulie 15, 2015,
AUTORIZAT
Fundatia de Binefacere IOZSEF
a spus...

"un om frumos respectă orice ființă și orice lucru creat de Dumnezeu"
"un om frumos iubește chiar dacă nu este iubit"
"un om frumos așteaptă chiar dacă nu este așteptat"
"un om frumos va ierta înainte să i se ceară iertare"
"un om frumos are mereu ceva de dăruit,oricât de sărac ar fi "
"un om frumos va ajuta fără să aștepte recunoștință și răsplată"
"un om frumos va avea mereu lacrimi de dor,de compasiune,de recunoștință și pentru a plânge alături de un suflet îndurerat"
"un om frumos va avea întotdeauna vorbe calde și incurajări pentru aceia aflați în suferință,oricât de tare ar durea propriile suferințe"
"un om frumos va avea întotdeauna o îmbrățișare de oferit,chiar dacă a fost sărăcit de îmbrățișări de oamenii care l-au rănit"
"un om frumos nu este perfect și nu este fără greșeală,dar se străduiește sa fie cât mai bun"

La 2:42pm în Februarie 4, 2015,
AUTORIZAT
Fundatia de Binefacere IOZSEF
a spus...
La 3:15pm în Ianuarie 29, 2015, Danielle a spus...

Ma bucur pentru initiativa voastra si de asemenea Dumnezeu sa va rasplateasca!

La 3:29pm în Decembrie 17, 2014,
AUTORIZAT
Fundatia de Binefacere IOZSEF
a spus...

Odata cu venira frumoaselor sarbatori de iarna va doresc ca "Dumnezeul meu sa ingrijeasca de toate trebuintele voastre, dupa bogatia Sa, in Slava, in Isus Hristos" (Filipeni 4:19, si pentru anul care vine, "...tot ce este adevarat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice fapta buna si orice lauda, aceea sa va insufleteasca" (Filipeni 4:8).

La 7:46pm în Septembrie 24, 2014,
AUTORIZAT
Fundatia de Binefacere IOZSEF
a spus...

"E ușor să spui "Nu pot", "N-am timp", "Nu vreau", e mai greu însă să vrei, să poți și să ai timp. E ușor să fi invidios, indiferent, nepăsător, arogant, e mai greu însă să-ți pese și să te doară. E ușor să profiți de bunătatea unui om, e mai greu însă să fii tu la rândul tău, un om mai bun. E ușor să judeci ce nu cunoști, e mai greu însă să îți acorzi timp pentru a cunoaște. E ușor să vorbești mult și fără rost, e mai greu însă să taci și să asculți. E ușor să dăruiești o lacrimă de tristețe, e mai greu însă să dăruiești un zâmbet de bucurie."

La 9:04pm în August 2, 2014, Mariana a spus...

La 1:40am în Februarie 23, 2014,
A d m i n
Cimponer Marian{Admin crestin3d}
a spus...

La 1:39am în Februarie 23, 2014,
A d m i n
Cimponer Marian{Admin crestin3d}
a spus...

La 9:17pm în Februarie 19, 2014,
A d m i n
Cimponer Marian{Admin crestin3d}
a spus...

La 8:25pm în Februarie 19, 2014,
AUTORIZAT
Fundatia de Binefacere IOZSEF
a spus...

Doresti sa te inplici in lucrarea cu detinutii si bolnavii? ASTAZI o poti face !!! Cum ? Prin: rugaciune; material;voluntariat;financiar sau corespondenta. Pentru mai multe detalii sunati la nr. de telefon: 0731032723 Email: misiunecrestinaucenicii@yahoo.com Site: misiunecrestinaucenicii.webs.com UCENICII – OP.1 / CP.12 –Simleu Silvaniei/Salaj

În viață sunt momente dificile și de rezolvarea acestor momente depinde, câteodată, viitorul. Fie că este vorba de probleme spirituale, medicale, sociale sau de familie, crizele și problemele pot să lase asupra noastră urme definitive. Noi, cei care formăm gupa de misiune F.B.I. Ro formăm o mare familie iar familia are grijă de cei din jurul lor. De aceea, indiferent de criza cu care te confrunți, misionariii sunt gata să te asculte, să te sprijine și să îți ofere întreg suportul de care dispun. Sfaturi bine fundamentate biblic, o vasta experiență cumulată în mulți ani de slujire, rugăciune și confidențialitate, răspunsuri biblice exacte și înțelegere, sunt elementele consilierii spirituale de care poți avea parte în momentele dificile din viață. Întreg procesul de consiliere va ține în primul rând cont de valorile Bibliei în care credem cu putere. Dacă te confrunți cu probleme, trebuie să ști că nu ești singur.

Mission Holy Doctor

Parteneri

Rezultate google

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

© 2017   Created by Emil Georgescu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor