Profetiile care sunt descrise in Evanghelie.

Vizualizări: 180

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Iar acestea toate s'au facut ca sa se plineasca ceea ce s'a spus de Domnul prin profetul ce zice:
Iata, Fecioara va purta in pantece si va naste Fiu si-L vor chema cu numele de Emanuel, care se talcuieste: Cu noi este Dumnezeu. Matei 1, 22-23.

Si a venit si a locuit in orasul numit Nazaret, ca sa se plineasca ceea ce s'a spus prin profeti, ca Nazarinean Se va chema. Matei 2, 23.

Atunci s'a plinit cuvantul spus prin Ieremia profetul:
Glas in Rama s'a auzit, plangere si tanguire multa, Rahela-si plange copiii si nu vrea sa se mangaie, pentru ca nu mai sunt. Matei 2, 17-18.

Si au stat acolo pana la moartea lui Irod, ca sa se plineasca cuvantul spus de Domnul prin profetul ce zice:Din Egipt L-am chemat pe Fiul Meu. Matei 2, 15.

Iar ei i-au zis: "In Betleemul Iudeii, ca asa este scris prin profetul:
Si tu, Betleeme din pamantul lui Iuda, nicicum nu esti mai mic intre capeteniile lui Iuda, caci din tine va iesi Carmuitorul Care-l va pastori pe poporul Meu Israel". Matei 2, 5-6.

El este cel despre care s'a spus prin profetul Isaia ce zice: Glasul celui ce striga in pustie: Gatiti calea Domnului, drepte faceti-I cararile. Matei 3, 3.

Si facandu-se seara, I s'au adus multi demonizati si El a scos duhurile prin cuvant si pe toti cei bolnavi i-a vindecat,
ca sa se plineasca ceea ce s'a spus prin profetul Isaia ce zice: Acesta neputintele noastre le-a luat si bolile noastre le-a purtat. Matei 8, 16-17.

Caci acesta este cel despre care s'a scris: Iata, Eu il trimit inaintea fetei Tale pe ingerul Meu, care-ti va pregati calea de dinaintea Ta. Matei 11, 10.

ca sa se plineasca ceea ce s'a spus prin Isaia profetul, care zice:
Iata Fiul Meu pe Care L-am ales, Iubitul Meu, intru Care a binevoit sufletul Meu; pune-voi Duhul Meu peste El si judecata neamurilor va vesti.
Nu Se va certa, nici nu va striga, nimeni pe ulite nu-I va auzi glasul.
Trestie strivita nu va frange si festila palpainda nu va stinge pana ce nu va duce judecata la biruinta;

si in numele Lui vor nadajdui neamurile. Matei 12, 17-21.

Si se plineste cu ei profetia lui Isaia care zice: Cu auzul veti auzi, dar nu veti intelege, si cu privirea veti privi, dar nu veti vedea.
Caci inima acestui popor s'a impietrit si urechile lor greu aud si ochii lor s'au inchis, ca nu cumva cu ochii sa vada si cu urechile sa auda si cu inima sa inteleaga si sa-si revina si Eu sa-i vindec. Matei 13, 14-15

ca sa se plineasca ceea ce s'a spus prin profetul care zice: In parabole imi voi deschide gura, spune-voi pe cele ascunse de la'ntemeierea lumii. Matei 13, 35.

Fatarnicilor, bine a profetit despre voi Isaia, cand a zis:
Poporul acesta se apropie de Mine cu gura si Ma cinsteste cu buzele, dar inima lui este departe de Mine.
Si zadarnic Ma cinsteste invatand porunci si invataturi omenesti" . Matei 15, 7-8-9.

Iar aceasta s'a facut ca sa se plineasca ceea ce s'a spus prin profetul ce zice:
Spuneti fiicei Sionului: Iata, Imparatul tau vine la tine bland si sezand pe asina, si pe manz, fiul celei de sub jug. Matei 21, 4-5.

Atunci Iisus le-a zis: "In aceasta noapte, voi toti va veti poticni intru Mine, ca scris este: Bate-voi pastorul si se vor risipi oile turmei. Matei 26, 31.

Atunci s'a plinit cuvantul spus prin Ieremia profetul care zice: Si au luat cei treizeci de arginti, pretul Celui Pretuit, pe care l-au pretuit fiii lui Israel,
si i-au dat pe tarina Olarului, dupa cum mi-a randuit mie Domnul. Matei 27, 9-10.

Iar dupa ce L-au rastignit, si-au impartit hainele Lui prin aruncare de sorti, ca sa se plineasca ceea ce s'a spus prin profetul: Impartit-au hainele Mele lorusi, iar pentru camasa Mea au aruncat sorti. Matei 27, 35.

Si profitile din zilele noastre ?tu crezi cä mai sint sau nu?Dumnezeu sä ne cäläuzeascä pe calea cea strimtä ,prin Duhul Säu cel Sfint .

Amin!

ai o exprimare incoerenta. care profetii din zilele noastre? vorbesti de nostradamus?

citeste mai bine ce am scris la deschiderea discutiei: "Profetiile. Profetiile care sunt descrise in Evanghelie." (deci nu are nici o legatura cu ceea ce ma intrebi)

mai bine adu contributii din Evanghelii. eu am adus din Evanghelia lui Matei.

Apreciez munca ta pentru  tot ce ai scris Adrian , Dumnezeu sä te binecuvinteze!,am citit toate profitiile pinä la Hristos ,cu Hristos si..in zilele noastre ?Nu  de nostradamus ,nici vorbä ,despre profetiile vestite de Duhul Sfint , care au fost si se inplinesc in zilele noastre si care mai sint si azi ,vestite prin prorocii Domnului Isus .Crezi tu cä mai sint sau nu?te-am fost intrebat .

Ioan16.7,-13,14,

"Totusi,vä spun adevärul :Vä este de folos sä Mä duc ;dacä nu Mä duc Eu ,Mingietorul nu va veni la voi;dar dacä Mä duc ,vi-l voi trimete.

13,"Cind va veni Mingietorul,Duhul adevärului,are sä vä cäläuzeascä in tot adevärul;cäci El nu va vorbi de la El ,ci va vorbi tot ce va fi auzit,si vä va descoperi lucrurile viitoare.

14,El Mä va proslävi ,pentrucä va lua din ce este al Meu si vä va descoperi."

doamna Flory, ma depaseste ceea ce imi cereti. nu am o cultura bogata in sensul care vreti sa dialogam. poate ca nici ortodoxia nu vorbeste mult despre astfel de lucruri.

apropo de ortodoxie, noi sarbatorim astazi floriile, asa ca va spun: sa ne traiti cu numele!

cred ca Hristos este cu noi in toate zilele, dupa cuvantul Sau din Noul Testament.

si cred ca Duhul Sfant ne-a fost dat noua pana la venirea a doua a Lui Hristos.

In primul rind doresc sä-ti multumesc pentru urare,si eu am fost ca tine Ortodoxsä si te inteleg.Da intradevär este o intrebare grea ,dar Dumnezeu te va ajuta sä intelegi dacä intradevär doresti aceasta.Dacä doresti intradevär sä fi cu EL si sä slujesti LUI ISUS ca sä poti fi cu EL o vesnicie.Eu credeam cä sint neprehänitä ,cä sint cu Isus cum crezi si tu ;fäceam toate cu credintä ,posturii,rugäciuni,slujbe ,cu fricä de Dumnezeu pentru cä asa am crescut,citind Sf. Biblie aproape  in fiecare duminicä  .Uram ca si Apostolu  Pavel pe ereticii ,pocäitii care sau rätäcit si sau  lepädat de credinta strämoseascä .Dar spre SLAVA DOMNULUI ISUS ;SLÄVIT SÄ FIE DOMNUL ISUS !!Sa indurat de mine päcätoasa si in dragostea Sa ,a pregätit o zi in care eu sä-l strig cu disperare pentru o fetitä bolnavä ,sä pot cunoste indurarea Sa.EL SE VA DESCOPERI Dacä doresti iti voi märturisi :

"Isus le-a vorbit din nou si a zis;"Eu sunt lumina lumii;cine Mä urmeazä pe mine ,nu va umbla in intuneric ,ci va avea lumina vieti."Ioan 8.12,

daca vreti sa imi vorbiti mai mult trimiteti-mi mesaj. va ascult. daca vreti sa ma ademeniti la dumneavoastra nu-mi mai vorbiti.

Dragä Adrian ,asa vorbeam si eu ca tine ,Dumnezeu sä lase indurare si luminä ca sä putem vedea si intelegea bine voia Sa  .Eu am un bäiat care il chiamä Adrian si are 27 de ani si nu pot ademeni de la nimic ,imi arde inima cind väd cum satan il poartä pe cäile lui.Eu nu pot face nimic ,numai Dumnezeu poate Mintui.Eu nu pot intoarce de pe calea perzäri  nici pe copii mei si cu durere in suflet iti zic ca si la copii mei ; Citeste Sf. Biblie ca sä poti primi credintä ,ca sä  fi salvat si crede ce este scris ,vino cu inima sincerä in rugäciune;CA SÄ-TI DESCOPERE  ,dacä cä vrei sä cunosti Adevärul ,ca sä poti fi slobot ,ca sä poti fi in cer inpreunä cu Isus Hristos.

Amin!

Amin.

Si ucenicii Sai si-au adus aminte ca este scris: Ravna casei Tale m'a mancat. Ioan 2, 17.

 

Ca sa se plineasca cuvantul profetului Isaia, pe care l-a zis: Doamne, cine i-a dat crezare auzului nostru? Si cui i s'a descoperit bratul Domnului?

De aceea nu puteau sa creada, ca a mai zis Isaia:
El ochii lor i-a orbit si inima lor a impietrit-o, pentru ca ei cu ochii sa nu vada si cu inima sa nu'nteleaga, ca nu cumva ei sa-si revina si Eu sa-i vindec. Ioan 12, 38-39-40.

 

 

Nu despre voi toti graiesc; Eu ii stiu pe cei pe care i-am ales; ci ca sa se plineasca Scriptura: Cel ce mananca painea cu Mine a ridicat calcaiul asupra-Mi. Ioan 13, 18.

Mission Holy Doctor

Parteneri

Rezultate google

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

© 2018   Created by Emil Georgescu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor