Informaţii

CAPELANI SI MISIONARI

Site Web : http://uceniciifbi.ro/
Locaţie : Zalau
Membri : 5
Activitatea Recentă : Nov 24

Doresti sa te inplici in lucrarea cu detinutii si bolnavii? ASTAZI o poti face !!! Cum ? Prin: rugaciune; material;voluntariat;financiar sau corespondenta.

Fie că este vorba de probleme spirituale, medicale, sociale sau de familie, crizele și problemele pot să lase asupra noastră urme definitive. Noi, cei care formăm gupa de misiune F.B.I. Ro formăm o mare familie iar familia are grijă de cei din jurul lor. De aceea, indiferent de criza cu care te confrunți, misionariii sunt gata să te asculte, să te sprijine și să îți ofere întreg suportul de care dispun. Sfaturi bine fundamentate biblic, o vasta experiență cumulată în mulți ani de slujire, rugăciune și confidențialitate, răspunsuri biblice exacte și înțelegere, sunt elementele consilierii spirituale de care poți avea parte în momentele dificile din viață. Întreg procesul de consiliere va ține în primul rând cont de valorile Bibliei în care credem cu putere. Dacă te confrunți cu probleme, trebuie să ști că nu ești singur.

Forum de Discuţii

ORI DE CATE ORI

Începută de Fundatia de Binefacere IOZSEF Nov 24. 0 Răspunsuri

Fundatia de Binefacer IOZSEF va vizita din nou penitenciarul din Satu Mare. De această data cu ajutorul Domnului îşi doresc să ducă celor însetaţi după Cuvânt şi libertate, ceva hainnte. Dar nevoile…Continuare

Panou de comentarii

Adaugă un comentariu

Pentru a putea adăuga comentarii trebuie să fii membru al CAPELANI SI MISIONARI !


AUTORIZAT
Comentariu publicat de Fundatia de Binefacere IOZSEF pe Noiembrie 17, 2017 la 7:34pm
Comentariu publicat de Dana- ( RUGACIUNI PENTRU COPII) pe Februarie 1, 2014 la 6:55pm

Sa faci un lucru atat de maret intr-o lume in care  mai toata lumea e interesat doar de persoana lui e ceva peste puterea omeneasca, dar nu si peste puterea divina. Sa intinzi mana  celor cazuti in  mocirla pacatului pentru ca sa-i ridici din starea lor; sa le aprinzi o Lumina in intunericul  din sufletul celor  privati de libertatea spirituala, e chiar dumnezeiesc. Cei care sunt in  inchisori, in psihiatrii, putini realizeaza ca au nevoie de o schimbare. Doar Domnul ne da autoritate asupra duhurilor rele. Domnul  sa va dea si sa ne dea biruinta prin sangele Lui sfant !! Amin.  Multumesc Domnului pentru ca  existati !


AUTORIZAT
Comentariu publicat de Fundatia de Binefacere IOZSEF pe Februarie 1, 2014 la 1:57pm

Intrebati-ma de cum e viata mea in Isus! ….cum merg in lumea asta corupta si lipsita de dragostea de sus….Nu ma mai intreba DIN CE CULT SUNT…….intreaba-ma ce am facut astazi pentru Domnul…..daca sunt bolnav ….nu daca sunt penticostal….sau Baptist….intreaba-ma daca am o problema la care sa te rogi…nu daca am plinatatea in Duhul sfant si vorbesc in limbii……
INTREABA-ma daca am mancat astazi ceva din Cuvant si daca am impartit si la cel sarac ….nu ma intreba daca cred in botezul cu Duhul Sfant….INTREABA –ma ce cred detinutii despre Isus nu daca am darurile profetiei …….
ASTAZI ISUS MA INTREABA …..CEA AI FACUT PENTRU MINE? Pe tine ce te intreaba? CREZI ca te va intreba daca ai darul profetiei sau daca esti penticostal? ORI DE CATE ORI…………MIE mi le-ati facut! FII CEA CE ISUS VREA SA FII! …..nu fi o docrina un cult sau PIERDUT!
INTREABA-MA DE CE PLANG DE CE RAD DE CE TREC ASA USOR PRIN GREUTATILE VIETII...intreaba-ma de ce tot mereu mie foame...de ce tot cant...de ce sar in sus si bat din palme.....nu ma intreba de ce nu sunt ........intreaba-ma cum pot iubi asa de mult nu ma intreba daca sunt pecetluit.....
INTREABA-MA DE CE MA IUBESTE DOMNUL ASA DE MULT !!


AUTORIZAT
Comentariu publicat de Fundatia de Binefacere IOZSEF pe Ianuarie 25, 2014 la 2:24pm
Sa nu ne impiedicam de toate uscaturile caci nu mai putem vedea padurea frumoasa ...
 
 
 

Mission Holy Doctor

Parteneri

Rezultate google

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

© 2017   Created by Emil Georgescu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor