Un proverb sarbesc recomanda: "Spune adevarul si fugi"! Mai bine sa suferi tu din pricina adevarului decat sa sufere el din pricina ta. Un adevar spus pe jumatate este o minciuna întreaga. Parintii se supara cand copiii spun minciuni si uneori se supara de moarte atunci cand spun adevarul.

Adevarul doare, dar ceea ce ne lasa rani adanci este totusi minciuna. Uneori este la fel de greu sa spui un adevar pe cat de greu este sa ascunzi o minciuna. Sunt unii oameni care nu pot spune adevarul. Unii care nu pot spune o minciuna si multi altii care nu pot face diterenta între adevar si minciuna.


Adevarul care-i face pe oameni liberi este în cea mai mare parte adevarul pe care oamenii n-ar vrea sa-l auda. (Herbert Agar)

Vizualizări: 72

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Adevarul.... Si mai ales cele doua perechi de inimioare de la nickname- ul tau :)))!

Aveti ce aveti cu inimioarele mele !

Ma mai intrebat cineva de unde am inimioarele si ce inseamna,  le-am copiat si eu de pe aici de undeva de la un profil.  

:-)))

;)

-  nu-ti dai seama ca ai castigat  pana nu pierzi .

dorin ai punctat bine, posibil sa fie si variantele adevarul spus pe ocolite sau cu subinteles, aceste variante cred ca se aplica in cazul in care acea persoana care trebuie sa se confrunte cu adevarul poate suferi sau ceva mai rau.

Si acum sa iti raspund la intrebarile tale :

Daca ii sta parul bine este in regula  ii spun ca ii sta bine , dar daca nu ii sta bine atunci ii recomand ce ar putea sa mai "retuseze" ca sa ii stea mai bine.

Daca o fata este grasa cred ca nu ar putea sa spuna despre ea singura ca este slaba ,asta ar putea verifica cand s-ar cantarii, si daca este grasa atunci ii spui adevarul si aplici regula proverbului sarbesc : 

"Spune adevarul si fugi"

Mission Holy Doctor

Parteneri

Rezultate google

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

© 2017   Created by Emil Georgescu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor