Cu toate că informația este una de mâna a doua, o asemenea absurditate trebuie împărtășită. Circulă prin mass-media românească știrea despre cum papa Francisc ar fi declarat că susține parteneriatul civil, un fel de căsătorie civilă, dintre persoanele de același sex. Lucrul acesta mi se pare extrem de grav și de condamnabil.

În primul rând Biblia condamnă clar homosexualitatea. Apoi, Biserica Catolică are de asemenea în catehismul ei învățătura că așa ceva este un păcat. Cu toate acestea, cea mai proeminentă figură a bisericii contemporane și-a arătat susținerea față de trăirea în păcatul sodomiei.

Faptele apostolilor 17:30 - Dumnezeu nu ţine seama de vremurile de neştiinţă, şi porunceşte acum tuturor oamenilor de pretutindeni să se pocăiască.

https://stirileprotv.ro/stiri/international/declaratie-istorica-a-p...

Vizualizări: 237

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

In ultimul.timp. circula informatii contradictorii despre noul.papa.nu m as mira sa aflu vreodata ca au fost scoase din context ..de asemenea nu pot sa nu remarc dusman ia pe care o au nebunii de globalisti fata de tot ce inseamna crestinism...

In opinia mea ..sti rile aruncate pe piata au drept scop distrugerea crestinismuluI. .doar ca nu mor ca ii cand vor cainii .

Mie mi se pare mai mult un fel de declarație gen: Salutare lume,  să nu mă uitați, hai să zic și eu ceva. Schimbă cu ceva legile statelor? nu. Biserica catolică e cea mai mare corporație bisericească, care e scopul unei corporații dacă nu de a se extinde, menține și a rămâne în pas cu vremurile? E o mașină de făcut bani în primul rând, țineți minte asta de fiecare dată când mergeți să vizitați obiective istorice la Vatican și nu vă lasă să faceți poze, drepturile de filmare sunt vândute la licitație pe bani grei televiziunilor, ziarelor. 

Cam asta a zis papa, din câte am citit prin mass-media:

„Persoanele gay au dreptul să fie parte a unei familii. Ei sunt copiii lui Dumnezeu şi au dreptul la o familie. Nimeni nu ar trebui să fie alungat sau să fie făcut să sufere din această cauză”.

„Trebuie să creăm o lege a parteneriatului civil. În acest fel, ei vor avea protecţia legii. Eu m-am implicat în susţinerea unor astfel de legi”.

Chiar dacă aparent legea parteneriatului civil ar avea drept scop ocrotirea LGBT împotriva discriminării lor, niciodată biserica și slujitorii ei nu ar trebui să ocrotească păcatul.

Pe scurt, făcând o comparație, papa nu este de acord cu prostituția, dar totuși el va construi un bordel unde prostituatele să-și practice prostituția, asta doar că nu cumva cineva să se poarte urât cu ele și astfel să le discrimineze.

 in orice cult , organizatie, grupare, exista o lupta pentru putere , la fel si la Romano-Catolici , iar aceasta lupta nu se da prea sincer si curat , doar ca la acest cult, pe langa luptele lor interne mai sunt si "bolnavii de scenarita" , care au in mesajul lor diferite presupuneri despre cei ce stau pe scaunul pontifical , seful cultului Romano-Catolic , iar acestia incearca sa profite de orice zvon, orice afirmatie ,- acum se actioneaza dupa difuzarea unui documentar in Italia (difuzat pe 21 Octombrie)

- deci baza "bolnavilor de scenarita" e doar un documentar publicat din afara bisericii romano-catolice , nu exista ceva document oficial la Vatican

- sa nu uitam ca diversi reporteri pentru a-si vinde scrierile fac orice , unii au publicat chiar o carte de interviuri cu actualul papa, incercand sa se lege de orice poate fi reinterpretat pentru a obtine un scandal si implicit profit, dupa care "bolnavii de scenarita" ai altor culte isi gasesc un sprijin la fanteziile lor despre vremurile finale

- recomand credinciosilor sinceri sa preieie informatiile de la sursa si nu de la denigratorii vreunui cult , ultimii niciodata nu sunt 100% sinceri, ce vor sa-si motiveze incredintarea , chiar cu sferturi de adevar , reinterpretate  , ce ar fi declarat papa in vreo discutie privata nu trebuie luat in considerare intrand doar in categoria barfelor

- e gresit sa creada cineva ca in secolul XXI papa are vreo putere , nici macar in Vatican , el reprezinta doar intentia de unitate a bisericii , care e compusa din cateva mii de ordine , fiecare cu propria viziune , mai sunt si cateva culte diferite doctrinar de Romano-Catolici, ca Greco-Catolicii , atat doar ca papa e simbolul unitatii bisericii catolice , dar fiecare isi vede de propria incredintare ,

"crestinii bolnavi de scenarita" , se leaga doar de papa , nu vad nimic gresit la patriarhii ortodocsi, si nici la pastorii homosexuali, si pastoritele lesbiene din cultele protestante , pe ei ii intereseaza doar "papa" ca sa-si motiveze fanteziile vremurilor finale, deci nu cadeti in capcana intinsa de "lupii in haine de oaie" 

------

copiez un mesaj publicat de Prodocens Mesia care ar fi al  "Părintelui Francisc Doboş, preot în cadrul Arhidiecezei Romano-Catolice de București "

"Declarațiile Papei Francisc de ieri au aruncat lumea în aer:
- credincioși pur sânge de orice confesiune au rămas scandalizați și au pus mâna pe spadă spunând că a înnebunit Papa de la Roma: îl ardem pe rug.
- comunitatea gay a debordat de o veselie și mai mare și ar fi zis că papa e de-al lor.
O confuzie totală. Exagerări și de-o parte și de alta.
Lucrurile sunt mai nuanțate. Am stat cuminte să citesc ieri și azi tot felul de chemări la cruciade împotriva Papei sau de entuziasm că biserica ar fi ieșit, în sfârșit, din Evul Mediu și ar fi devenit gay friendly.
Câteva observații:
Dacă Biserica Catolică și Papa ar fi dorit să rupă pisica în două pe o temă atât de delicată și de problematică, ar fi folosit, cu siguranță, canalele oficiale: o enciclică, o scrisoare apostolică, un motu proprio, ceva. Nu un film. Logic.
Cui folosește să ne facă să credem că Papa Francisc ar fi dat un răspuns la o întrebare care nu i-a fost pusă?
S-a încercat să se acrediteze ideea că Papa ar fi de acord cu familiile de același sex. Fals. Doctrina Bisericii este foarte clară în acest sens. Iar Papa nu suferă de Alzheimer.
Papa s-a referit la faptul ca orice persoană de altă orientare sexuală are dreptul să fie primită, acceptată și iubită de și în propria familie: mama, tata, frații și surorile lui/ei.
Deci, Papa Francisc nu a dat dezlegare pentru întemeierea „familiilor” de același sex. Pentru Biserica Catolică, căsătoria este doar între un bărbat și o femeie. Alte forme de conviețuire nu sunt acceptate de Biserică. Și nu e treaba ei să le reglementeze sau să le favorizeze în vreun fel.
Dar Papa Francisc ține foarte mult ca persoanele de altă orientare sexuală să nu mai fie discriminate sau stigmatizate. Isus cum s-ar fi comportat?
Există în lume cupluri homosexuale cu copii. Biserica nu e de acord, dar nu îi arde pe rug. Să fie clar. Toate persoanele trebuie iubite, chiar dacă nu putem fi de acord cu ele.
În filmul „Francesco” Papa se referea la un cuplu homosexual care deja are copii și că ar trebui să-i introducă în viața de credință. Papa a plecat de la o stare reală de fapt, chiar dacă nu poate fi de acord cu ea.
Deci, reacțiile vizavi de așa-zisa revoluție a Papei Francisc în această privință consider că ar trebui revăzute și temperate de ambele tabere."
-------
de vazut si articolul in care un cardinal catolic afirma(papa este ales dintre cardinali) :, Atac al unui proeminent cardinal catolic la papa Francisc: "Sunt lo... ,
 (P.S. NU INTERPRETATI ACEST COMENTARIU AL MEU CA FIIND A UNUI SUSTINATOR CATOLIC , DEOARECE NU AM CUM SA SUSTIN CULTUL LOR DEDICAT SFANTULUI ANTON SAU DEDICAT MARIEI , SI NICI ALTE INCREDINTARI DE ALE LOR , DAR NICI NU POT SA NU OBSERV MINCIUNILE NEOPROTESTANTE LA ADRESA LOR )

Lasa ca nici protestantii  nu -s usa de biserica . Sa nu uitam de pastori homosexuali si multe alte nenorociri  din mediul protestant .vorba cuiva , curva cea mare isi apara ficele curve mai mici , Mare dreptate avea .

Din păcate lucrurile se mișcă deja destul de fățiș împotriba bisericii și învățăturilor ei adevărate. Urmăriți mai jos:

1) Isus are sânge păgân: Isus%20are%20sange%20pagan.mp4

2) Isus are cele mai spurcate mâini: Isus%20este%20cel%20mai%20spurcat.mp4

3) Biblia este istoria eșecului lui Dumnezeu: Biblia%20este%20istoria%20esecului%20lui%20Dumnezeu.mp4.

“Homosexualii sunt copiii lui Dumnezeu și au dreptul la o familie. Nimeni nu ar trebui să fie alungat ori să sufere din această cauză”.

Papa a spus apoi ca se refera la implementarea prin lege a parteneriatului civil: "Trebuie sa cream o lege a parteneriatului civil. In acest fel, ei vor avea protectia legii.

Bun, aceasta este declarația lui Papa Francisc.
Haideți mai întâi să definim ce înseamnă ,,parteneriat civil".

Legea parteneriatului civil va acorda partenerilor dreptul la decizii comune în viaţa de cuplu, dreptul la protecţia vieţii private şi a vieţii de cuplu, obigaţia de a-şi acorda asistenţă reciprocă, şi îngrijire şi asistenţă în caz de boală şi drepturi egale procedurale şi statut în toate instanţele şi procedurile administrative precum cuplurile căsătorite.

Cu ce ne afectează pe noi asta? Cu nimic!

Vă spun de la bun început că eu nu susțin comunitatea LGTBQ, absolut deloc. Chiar si eu la rândul meu am fost revoltată de aceste declarații ale lui. Vreau doar să nu uităm că Dumnezeu nu urăște pe nimeni și nici moartea păcătosului nu o dorește. Dacă noi arătăm ură și repulsie față de ei, cu ce suntem mai buni? Cum să se întoarcă la Dumnezeu dacă nici noi, care suntem creștini, nu ne arătăm dragostea față de semenii noștri?
Biblia, deși dezaprobă homosexualitatea, nu promovează ura față de homosexuali, sau homofobia. Dimpotrivă, creștinilor li se poruncește să arate respect față de toți oamenii.
În 1 Petru 2 cu 17 scrie așa : ,,
Cinstiţi pe toţi oamenii; iubiţi pe fraţi; temeţi-vă de Dumnezeu; daţi cinste împăratului!"
Și, credeți că noi împlinim acest verset?

Da, Papa a făcit greșeala de a declara cum că toți copii sunt a Lui Dumnezeu, dar a omis faptul că nu toți oamenii ajung sa se numeasca "copii ai Lui Dumnezeu"!
Dragi creștini, nu mai fiți atât de răi. Fiecare e liber să facă ce vrea, dar mai târziu toți vom fi judecați pentru faptele noastre. Mai bine rugați-va pentru ei, niciodată nu putem ști cum lucreaza Dumnezeu prin fiecare dintre voi.

1 Ioan 3:10 VDC

Prin aceasta se cunosc copiii lui Dumnezeu și copiii diavolului. Oricine nu trăiește în neprihănire nu este de la Dumnezeu; nici cine nu iubește pe fratele său.

Dacă toți ar fi copiii lui Dumnezeu...care mai sunt copiii diavolului, dacă nu cei ce nu ascultă de Dumnezeu? Sau ascultă doar ce le place firi lor pământești.

Dacă nu rămânem în Cuvănt, ne rătăcim. Inima e nespus de înșelătoare, sentimentele sunt înșelătoare.

Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lasat in voia unor patimi scarboase; caci femeile lor au schimbat intrebuintarea fireasca a lor in una care este impotriva firii;

 • 27. tot astfel, si barbatii au parasit intrebuintarea fireasca a femeii, s-au aprins in poftele lor unii pentru altii, au savarsit parte barbateasca cu parte barbateasca lucruri scarboase si au primit in ei insisi plata cuvenita pentru ratacirea lor.
 • 28. Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite.
 • 29. Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de inselaciune, de porniri rautacioase; sunt soptitori,
 • 30. barfitori, uratori de Dumnezeu, obraznici, trufasi, laudarosi, nascocitori de rele, neascultatori de parinti,


 ☘EℓℓA☘ a spus :

“Homosexualii sunt copiii lui Dumnezeu și au dreptul la o familie. Nimeni nu ar trebui să fie alungat ori să sufere din această cauză”.

Papa a spus apoi ca se refera la implementarea prin lege a parteneriatului civil: "Trebuie sa cream o lege a parteneriatului civil. In acest fel, ei vor avea protectia legii.

Bun, aceasta este declarația lui Papa Francisc.
Haideți mai întâi să definim ce înseamnă ,,parteneriat civil".

Legea parteneriatului civil va acorda partenerilor dreptul la decizii comune în viaţa de cuplu, dreptul la protecţia vieţii private şi a vieţii de cuplu, obigaţia de a-şi acorda asistenţă reciprocă, şi îngrijire şi asistenţă în caz de boală şi drepturi egale procedurale şi statut în toate instanţele şi procedurile administrative precum cuplurile căsătorite.

Cu ce ne afectează pe noi asta? Cu nimic!

Vă spun de la bun început că eu nu susțin comunitatea LGTBQ, absolut deloc. Chiar si eu la rândul meu am fost revoltată de aceste declarații ale lui. Vreau doar să nu uităm că Dumnezeu nu urăște pe nimeni și nici moartea păcătosului nu o dorește. Dacă noi arătăm ură și repulsie față de ei, cu ce suntem mai buni? Cum să se întoarcă la Dumnezeu dacă nici noi, care suntem creștini, nu ne arătăm dragostea față de semenii noștri?
Biblia, deși dezaprobă homosexualitatea, nu promovează ura față de homosexuali, sau homofobia. Dimpotrivă, creștinilor li se poruncește să arate respect față de toți oamenii.
În 1 Petru 2 cu 17 scrie așa : ,,
Cinstiţi pe toţi oamenii; iubiţi pe fraţi; temeţi-vă de Dumnezeu; daţi cinste împăratului!"
Și, credeți că noi împlinim acest verset?

Da, Papa a făcit greșeala de a declara cum că toți copii sunt a Lui Dumnezeu, dar a omis faptul că nu toți oamenii ajung sa se numeasca "copii ai Lui Dumnezeu"!
Dragi creștini, nu mai fiți atât de răi. Fiecare e liber să facă ce vrea, dar mai târziu toți vom fi judecați pentru faptele noastre. Mai bine rugați-va pentru ei, niciodată nu putem ști cum lucreaza Dumnezeu prin fiecare dintre voi.

Tind sa cred ca sunt facaturi ...

Albulescu Ioan a spus :

Din păcate lucrurile se mișcă deja destul de fățiș împotriba bisericii și învățăturilor ei adevărate. Urmăriți mai jos:

1) Isus are sânge păgân: Isus%20are%20sange%20pagan.mp4

2) Isus are cele mai spurcate mâini: Isus%20este%20cel%20mai%20spurcat.mp4

3) Biblia este istoria eșecului lui Dumnezeu: Biblia%20este%20istoria%20esecului%20lui%20Dumnezeu.mp4.

☘EℓℓA☘ a zis:

 • Legea parteneriatului civil va acorda partenerilor dreptul la decizii comune în viaţa de cuplu, dreptul la protecţia vieţii private şi a vieţii de cuplu, obigaţia de a-şi acorda asistenţă reciprocă, şi îngrijire şi asistenţă în caz de boală şi drepturi egale procedurale şi statut în toate instanţele şi procedurile administrative precum cuplurile căsătorite.

 • Cu ce ne afectează pe noi asta? Cu nimic!

Sunt de o altă părere. În primul rând parteneriatul civil implică printre altele mult controversatul drept de a înfia copii. Eterna întrebare pentru creștinii ignoranți este dacă le-ar conveni să le ajungă copii pe mâna unei asemenea "familii", dacă s-ar întâmpla să moară.

Apoi, o altă problemă este faptul că eu nu doresc să îmi cresc copii într-o lume în care LGBT-ul este considerat o comunitate normală și implicit o opțiune normală. Din contră, doresc să îmi cresc copii într-o lume în care oricine este din LGBT să fie considerat ANORMAL, tolerat și bineînțeles compătimit. Nu este vorba aici despre ură, ci despre ce moștenire lăsăm copiilor noștri, ce opțiuni le lăsăm ș.a.m.d. Doresc această abordare în societatea noastră dintr-o motivație absolut laică, nu una religioasă sau bisericească.

Constat din păcate că în societatea românească există următorul handicap. Aversiunea față de conservatorismul religios, mai ales la cei tineri, datorită conflictului dintre generații, a favorizat acceptarea comunității LGBT, care bineînțeles victimizează că este discriminată de biserică. De fapt, generațiile tinere bombardate sub asediul industriei filmului și a massmediei au fost și sunt încurajate la practici sexuale neacceptate altădată de societatea românească largă. Odată prinși în această capcană, fiecare dintre ei ca să își poată îndreptății deviația de la morala mentalității conservatoare, votează împotriva acestei mentalității, hulește biserica și liberalizează drepturile comunității LGBT. Și ca prostia să aibă vârf, fiecare dintre ei se mai crede și superior, mai emancipat decât cei de altădată. Tipic, după proverbul românesc: Prostul dacă nu-i fudul, parcă nu e prost destul! Cum să nu fii împotriva conservatorismului, dacă acesta te face să te simți incomod și dacă cei care ți-au liberalizat standardul moral îți spun că tu de fapt ești mai emancipat? Care crezi că va fi rezultatul? Hai să liberalizăm totul, exacerbat, chiar dacă poate nici unul nu suntem din LGBT, pentru că astfel poate vom reuși să îi reeducăm pe toți cei din jurul nostru și astfel vom opri ecoul standardului moral de altă dată, care ne deranjează atât de mult. Hai să uităm că biserica a avut un rol important în formarea acestui popor (mă refer la biserica ortodoxă și la poporul român), că bunicii noștri au murit uciși pentru ca să aibă propria lor identitate cultural-religioasă (pe când încă nici nu sperau la o identitate națională) și că părinții noștrii ne-au crescut într-o cu totul altă mentalitate. Hai ca niște dobitoci fără minte să uităm tot ce au făcut înaintașii noștri pentru noi și să le trădăm cauza. Și asta pentru ce? Pentru comunitatea LGBT. Ce a făcut comunitatea LGBT pentriu noi, în trecut, prezent sau viitor? Ce au făscut globalizatorii pentru noi, cei care folosesc brațul LGBT-ului împotriva noastră, ca să ne rupă barierele culturale și religioase? Au făcut un singur lucru: ne-au mutilat mental generațiile tinere, care nu văd ansamblul, pierduți în detaliile propriei incomodități, pe care bineînțeles acum vor să și-o rezolve, dacă tot au ajuns "emancipați". Iar sub povara presiunii generațiilor tinere sistemul cedează, lăsând loc în interiorul lui omului oportunist, condus de interese personale pe termen scurt, pentru care ne trădează identitatea de neam. Și aici mă refer atât la aparatul politic al țării, cât și la sistemul bisericesc.

Încă ceva. Și dacă nu ne-ar afecta cu nimic ca popor parteneriatul lor civil, o față bisericească trebuie întotdeauna să alăture intereselor laice și pe cele religioase, adică pe cele ale lui Dumnezeu. Cu nici un chip, un conducător religios nu ar trebui să poată fi de acord cu liberalizarea standardului moral al societății din care face parte. Datoria lui este să se străduiască să aducă pe cât mai mulți la învățătura lui Dumnezeu, nu invers.

Dumnezeu nu va ingadui niciodata ca si copiii de crestini adevarati sa ajunga infiati de asemenea familii in caz de moarte a parintilor, mai bine zis Dumnezeu nu ingaduie sa moara parintii daca s crestini adevarati.

Cand o sa se inteleaga ca Dumnezeu ingaduie si asemenea decizii cu privire la homosexuali?Nu ne putem impotrivi, si nu ne influenteaza cu nimic.,,Este ca si cum am lupta cu arme omenesti impotriva Satanei.

Răspunde la discuţie

Trafic

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter

Muzică

Paused...
 • 1.
  Îngerul
 • 2.
  Magazinul meu de vise
 • 3.
  01 Asa ai vrut tu
 • 4.
  02 Zbor curat
 • 5.
  03 Iubind te daruiesti
 • 6.
  04 Iubi-Te-voi Doamne (Ps 18_1)
 • 7.
  05 Rugaciune
 • 8.
  06 Cantec pentru Ioana
 • 9.
  07 Cantec insingurat
 • 10.
  08 Iubind te daruiesti - instr
 • 11.
  He's alive
 • 12.
  Grupul Melos~Ce-as fi fara Tine!
 • 13.
  Casting Crowns- Here I Go Again
 • 14.
  DCTalk - In the Light
 • 15.
  Casting Crowns - Love Them Like Jesus
 • 16.
  Casting Crowns - Praise You In This Storm
 • 17.
  No Silence - No silence-Mesaj
 • 18.
  Dunamis - Dunamis-Soldat adevarati
 • 19.
  Dunamis - Dunamis-Intrazneste sa visezi
 • 20.
  Dunamis - Dunamis-Tot un bagabont
 • 21.
  15 Love is in the House - Toby Mac
 • 22.
  05 More to Life - Staccie Orrico
 • 23.
  04 Dismissed - Zoegirl
 • 24.
  02 Joy - Newsboys
 • 25.
  10 Undeniably You - Avalon
 • 26.
  Decean - 02.Adonai
 • 27.
  Decean - 04.Locul Sfant
 • 28.
  Decean - 05.Maini catre cer
 • 29.
  Decean - 06.Doamne daca vrei
 • 30.
  Decean - 07.Da eu cred
 • 31.
  Decean - 11.Vis implinit
 • 32.
  Decean - 12.Ma iubesti

Fişiere video

 • Adăugare fişiere video
 • Vizualizează Tot

Fotografii

 • Adăugare fotografii
 • Vizualizează Tot

Din 27-07-2018 ora: 10:51

Flag Counter