Curvia ca meserie a fost prestată pentru un câștig.

Ezekiel 16:33  Tuturor curvelor li se plăteşte o plată; dar tu ai dat daruri tuturor ibovnicilor tăi, i-ai câştigat prin daruri, ca să-i tragi la tine din toate părţile şi să curveşti cu ei.

Câștigul unei curve este o urâciune înaintea Domnului.

Deuteronomy 23:18  Să n-aduci în casa Domnului, Dumnezeului tău, câştigul unei curve, nici preţul unui cîine, ca împlinire a unei juruinţe oarecare; căci şi unul şi altul Sunt o urîciune înaintea Domnului, Dumnezeului tău.

Domnul a interzis în Israel meseria de curvă.

Deuteronomy 23:17  Să nu fie nici o curvă din fetele lui Israel, şi să nu fie nici un sodomit din fiii lui Israel.

Leviticus 19:29  Să nu-ţi necinsteşti fata, dînd-o să fie curvă, pentru ca nu cumva ţara să ajungă un loc de curvie, şi să se umple de fărădelegi.

Copii născuți din curvie nu aveau drept de cetățenie în Israel.

Deuteronomy 23:2  Cel născut din curvie să nu intre în adunarea Domnului, nici chiar al zecilea neam al lui să nu intre în adunarea Domnului.

O curvă se îmbrăca atrăgător (să atragă privirile), mai ales cu ajutorul podoabelor.

Proverbs 7:10  Şi, iată că, i-a alergat înainte o femeie îmbrăcată ca o curvă şi cu inima şireată.

Ezekiel 16:39  Te voi da în mâinile lor; îţi vor surpa casele de curvie, şi îţi vor nimici înălţimile; te vor desbrăca de hainele tale, îţi vor lua toată podoaba de pietre scumpe, şi te vor lăsa goală, goală de tot.

O curvă se comporta atrăgător (ca să atragă privirile), mai ales prin dans.

Isaiah 23:16   „Ia arfa şi străbate cetatea, curvă dată uitării; cântă bine, cântă-ţi cântecele de mai multe ori, ca iarăşi să-şi aducă lumea aminte de tine.”

Gestul unei curve când se oferea unui bărbat era deschisul picioarelor.

Ezekiel 16:25  La toate colţurile uliţelor ţi-ai făcut înălţimi, ţi-ai necinstit frumuseţea, ţi-ai desfăcut picioarele înaintea tuturor trecătorilor, ai făcut tot mai multe curvii.

Semnul după care se cunoștea o curvă era fața acoperită (i se vedea doar fruntea și ochii).

Genesis 38:15  Iuda a văzut-o şi a luat-o drept curvă, pentru că îşi acoperise faţa.

Jeremiah 3:3  Măcar că ploile au fost oprite, şi ploaia de primăvară a lipsit, totuşi tu ţi-ai păstrat fruntea de curvă, şi n-ai vrut să ai ruşine!

Curvele aveau de regulă casa lor (curvia era o meserie bănoasă).

Joshua 2:1  Iosua, fiul lui Nun, a trimis în ascuns din Sitim doi oameni, ca iscoade, zicându-le: „Duceţi-vă de cercetaţi ţara, şi mai ales Ierihonul.” Cei doi oameni au plecat, şi au ajuns în casa unei curve, care se chema Rahav, şi s-au culcat acolo.
Jeremiah 5:7  „Cum să te iert? -zice Domnul-Copiii tăi M-au părăsit, şi jură pe dumnezei care n-au fiinţă. Şi după ce le-am primit jurămintele, se dedau la preacurvie, şi aleargă cu grămada în casa curvei!

Casa unei curve avea un pat al dragostei.

Ezekiel 23:17  Şi copiii Babilonului au venit la ea, în patul de dragoste, şi au spurcat-o cu curviile lor. Aşa că ea s-a spurcat cu ei, şi apoi inima i s-a înstrăinat de ei.

O curvă săracă stătea pe marginea drumului (în zone nelocuite, dar cu trafic intens), de regulă pe drumul care ducea la intrarea în cetate.

Genesis 38:21  A întrebat pe oamenii locului şi a zis: „Unde este curva aceea, care stătea aici la Enaim, pe drum?” Ei au răspuns: „N-a fost nici o curvă aici.”

Femeia a fost pusă sub stăpânirea bărbatului.

Genesis 1:16  Femeii i-a zis: „Voi mări foarte mult suferinţa şi însărcinarea ta; cu durere vei naşte copii şi dorinţele tale se vor ţine după bărbatul tău, iar el va stăpâni peste tine.”

Când un bărbat se culcă cu o femeie, care nu-i este soție, trebuie să se gândească (,) că ea are o stăpânire deasupra ei, mai puțin dacă este o curvă (până la căsătorie, stăpânirea peste femeie se făcea prin orice bărbat al familiei părintești, iar după, prin soț).

Genesis 34:31  Ei au răspuns: „Se cuvenea oare să se poarte cu sora noastră cum se poartă cu o curvă?”

În public, semnul stăpânirii unei femei este capul acoperit (mai exact, părul acoperit).

1 Corinthians 11:10  De aceea femeia, din pricina îngerilor, trebuie să aibă pe cap un semn al stăpânirii ei.

1 Corinthians 11:6  Dacă o femeie nu se învăleşte, să se şi tundă! Iar, dacă este ruşine pentru o femeie să fie tunsă ori rasă, să se învălească.

În Biblie, înger înseamnă trimis, făcând referire fie la mesagerii oamenilor, fie la îngerii lui Dumnezeu. În contextul din 1 Corinteni 11:10, termenul face referire la oamenii slujitori, trimiși de stăpânii lor să aducă o femeie.

Genesis 24:2-4  Avraam a zis celui mai bătrân rob din casa lui, care era îngrijitorul tuturor averilor lui: „Pune-ţi, te rog, mâna sub coapsa mea; şi te voi pune să juri, pe Domnul, Dumnezeul cerului şi Dumnezeul pământului, că nu vei lua fiului meu o nevastă dintre fetele Canaaniţilor, în mijlocul cărora locuiesc, ci te vei duce în ţara şi la rudele mele să iei nevastă fiului meu Isaac.”

Vizualizări: 839

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Cred ca si barbatii sunt la fel de stapaniti de acest duh de curvie.

Tu jeny, având în vederea că tu ești asistentă medicală ar trebui să știi că omul datorită hormonilor sexuali are dorințe carnale și nu datorită așa ziselor "duhuri". Ori când un bărbat simte nevoia de copulație înseamnă ca acea concentrație de hormoni sexuali o ajuns la secreția maximă. Atunci bărbatul pentru a-și descărca tensiunea sexuală provocată de acești hormoni, va căuta diferite metode: masturbare, împerechere cu o altă femeie (ex. curvă) sau cu iubita ori soția. Aduc încă o dată la cunoștința oamenilor că dorințele sexuale se datoreză unor substanțe chimice numite hormoni , nu duhuri

"Fugiti de curvie! Orice alt pacat, pe care-l face omul, este un pacat savarsit afara din trup; dar cine curveste pacatuieste impotriva trupului sau. (1Corinteni 6:18)" "Le scapara ochii de preacurvie si nu se satura de pacatuit. Momesc sufletele nestatornice, au inima deprinsa la lacomie, sunt niste blestemati! (2Petru 2:14)"

Materialist convins mai eşti Dorin,  păi şi cum dorinţele sexuale sunt procesate în creier  nu ne spui, decât cum apar? 

Sunt de aceiasi parere ca si Dorin, cateodata este bine sa se discute si fara ocolisuri .Asa este omul "construit" chiar in Biblie Dumnezeu recomanda omului sa se inmulteasca, lucrul acesta este frumos sa se faca in toata curatia adica prin casatorie nu concubinaj sau prietenii de o noapte.

Deci concluzia :Daca nu va puteti "stapani " mai bine cautati-va o fata si casatoriti-va , este mai bine decat sa va arda sufletul o vesnicie din cauza unor fapte  considerate inaintea lui Dumnezeu ca scarboase sau pacatoase.

Este adevarat ca barbatul si cu femeia lui este bine sa discute fara ocolisuri. Si asa cum ai spus, sexul trebuie savarsit doar in casatorie. Ce este in afara casatoriei este curvie, si curvarii nu vor mosteni imparatia lui Dumnezeu

Sau mai bine zis " si barbatii sunt niste curve" Deaia le si place sa vorbeasca despre asta..

Adevarul e ca pentru fiecare actiune facuta de om este un motiv, unii le accepta mai greu altii cu usurinta. Faptul ca faci sex doar cu un partener si ai acte cu acel om, nu te face sfant!

Sexul in niciun caz nu te face sfant ci Duhul Sfant te face sfant. Si sexul trebuie savarsit doar intre sot si sotie. Sexul in afara casatoriei este curvie. "Casatoria sa fie tinuta in toata cinstea, si patul sa fie nespurcat (fara sex in afara casatoriei), caci Dumnezeu va judeca pe curvari si pe preacurvari. (Evrei 3:4)"

Jeny si liliana, e bine ca aparati demnitatea voastra feminina si aveti dreptate, nu prea e bine sa se vorbeasca despre asta prea mult, e o tema mult prea generala. in 1 Corinteni 9:27 ne spune sa ne purtam 'aspru' cu trupul nostru. Asadar daca. nu ne indemplinim aceasta datorie e  foarte posibil sa fim in conflict cu Duhul Sfant si astfel, nu ne putem ruga. Cine este in conflict cu Duhul Sfant, nu se poate ruga.

Mai eu cred ca fratele Albulescu o incercat sa explice ca prostitutia e pacat azi.Curvia e si daca traiesti cu cineva necastorit.Si cele care practica prostitutia isi vand corpul pentru bani.Exista si barbati care se prostitueaza se numesc gigolo sau callboys in zilele moderne.Deci exista prostitutie feminina si masculina sa zicem asa.Si ce are asta de a face cu crestinismul nu stiu?Un crestin adevarat stie ce i pacat stie se intampla cu cei care merg la curve(cititi in Proverbe capitolele 5 si 6).Aici se vad urmarile curviei, rezultatele dramatice.Deci cine nu crede ce scrie in Biblie cu privire la asta si crede ca i bine asa ceva atunci o sa traga el singur consecintele.Deci indiferent ca prostituata, gigolo, adulter ...pacatul e pacat si punct.Si se plateste mai ales pacatul in trup.1Corinteni cap 6 se poate citi si vedea acolo.

Mission Holy Doctor

Parteneri

Rezultate google

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

© 2017   Created by Emil Georgescu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor