"vi se vor deschide ochii si veti fi ca Dumnezeu" - Gen. 3:5.
Suntem ca Dumnezeu si trist este ca nu acceptam si deplina Lui vointa in viata noastra.
Suntem ca Dumnezeu si alegem ca oamenii.
Am ramas doar oameni...
Ce trist...

Vizualizări: 394

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Nici asta nu este rau sa cunosti binele si raul  ci este rau daca alegi sa faci rau in loc de bine.  Si nu a fost adevarat tot ce a spus Satana la Adam si Eva ci a amestecat minciuna cu adevarul. Minciuna care a spus-o Satana a fost "hotarat ca nu veti muri" "Domnul Dumnezeu a dat omului porunca aceasta: "Poti sa mananci dupa placere din orice pom din gradina; dar din pomul cunostintei binelui si raului sa nu mananci, (Genesa 2:16, 17)" "Atunci sarpele a zis femeii: "Hotarat, ca nu veti muri (Genesa 3:5)' Si moartea despre care a fost vorba in gradina Eden, a fost procesul de imbatranire care sfarseste cu moarte. Tu prin faptul ca zici ca tot ce a spus Satana a fost adevarat, afirmi ca Satana nu este mincinos. 

Dar cum de-ai tras concluzia ca Satan a fost prezent acolo?

Satana este sarpele care a vorbit cu Eva in gradina Eden. "Atunci sarpele a zis femeii: "Hotarat, ca nu veti muri, (Genesa .3:4)" "Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit diavolul si Satana, acela care insala intreaga lume, a fost aruncat pe pamant; si impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui. (Apocalipsa 12:9)"  "El a pus mana pe balaur, pe sarpele cel vechi, care este diavolul si Satana, si l-a legat pentru o mie de ani. (Apocalipsa 20:2)" Si cum de nu stii ca Satana este sarpele care a vorbit cu Eva?

Te rog frumos; hai sa nu amestecam marfa cu ambalajul. Lasa Biblia Crestina deoparte pentru ca e pur si simplu diametric opusa de cea Ebraica. Scriptura Ebraica (ceea ce voi numiti Vechiul Testament), nu ne vorbeste nici de diavoli, nici de Lucifer (nici de Isus). Satan e un inger procuror. Nimic mai mult, nimic mai putin. E cel care, pe buna dreptate, iti va aduce acuzatii in ziua judecatii tale. Poti sa-mi demonstrezi din Scriptura Ebraica, ca "sarpele" (care defapt nici nu era un sarpe) e tot-una cu Satan?

Nu amestec marfa cu ambalajul. Biblia detine adevarul absolut. Si daca nu crezi Biblia inseamna ca traiesti in minciuna. Si Satana a fost ingerul Lucifer inainte sa mearga la Eva; iar cand a mers la Eva s-a prefacut in sarpe; si dupa ce Adam si Eva au pacatuit, Dumnezeu i-a schimbat numele din Lucifer in diavolul Satana

Bun. Pur si simplu mai lasat fara cuvinte. O seara placuta.

Marius, probabil ca ar fi nevoie de un nou topic deschis si inceput de la "ground zero", altfel eu nu am sa-mi irosesc timpul cu ... parerologisti! Eu nu discut opinii si crezuri. Eu discut lucruri factuale. Dar ma indoiesc ca am timpul necesar pentru o prezentare mai ampla. Viziteaza http://www.OrtodoxPagan.com si vorbim mai tarziu.

Vocabularul tau nu coincide cu un vocabular de " eliberat".... Mai de graba de frustrat...
Nu incerca sa te dai mai " invatat" decat esti... Vorbesti de biblia ebraica ca si cand ai citit.o de 7 ori..sunt convinsa ca n.ai vazut.o in viata ta...

Florine!  Satana ia mintit! Chiar in momentul acela le'a spus sa o faca, atunci le'a zis ca daca veti manca veti fi ca Dumnezeu.  Sanata nu avea sa cunoasca Planul de mantuire in sensula ca Dumnezeu va trimite pe  Fiul Sau la implinirea vremurilor. Doar Dumnezeu stia de Planul de salvare pt omenire, in ziua cand a cazut omul, Dumnezeu nu avea niciun plan de mantuire ci dupa mii de ani la trimes pe Fiul Sau. Satana ia mintit: versetul 4. Atunci sarpele a zis femeii: "Hotarat, ca nu veti muri, aici satan ia mintit. 5. dar Dumnezeu stie ca, in ziua cand veti manca din el, vi se vor deschide ochii si veti fi ca Dumnezeu, cunoscand binele si raul."Genesa In ziua cand veti manca din pom veti fi Dumnezeu, a doua Capcana, Salava Lui Dumnezeu nu mai era peste Adam, ia izgonit din gadina Edenului, in ziua aceia cand a mancat trebuia sa fie ca Dumnezeu.

Asta am spus si eu ca Satana a mintit. Si cu Dumnezeu nu au ramas tocmai pentru ca au pacatuit.

Domnule...daca tu acorzi credit satanei, iti voi demonstra totusi ca te inseli... Dumnezeu a zis:" in ziua cand veti manca veti muri negresit" ( pe intelesul oamenilor de rand,- din ziua in care veti manca veti deveni muritori-) Sarpele a zis: "Hotarat nu veti murii!" ( pe intelesul oamenilor de rand - hotarat nu veti deveni muritori-) Trage m*** concluzia...cine a mintit si cine a spus adevarul...

Mission Holy Doctor

Parteneri

Rezultate google

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

© 2017   Created by Emil Georgescu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor