Romani 4:18-25 " Nadajduind impotriva oricarei nadejdi , el a crezut ...Si, fiindca n-a fost slab in credinta , ...El nu s-a indoit de fagaduinta lui Dumnezeu, prin necredinta, ci , intarit prin credinta lui, a dat slava lui Dumnezeu deplin incredintat ca El ce fagaduieste , poate sa si implineasca ..."

Vizualizări: 1567

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

CE MINUNAT ! - " Si El mi-a zis : < Harul Meu iti este de ajuns ; caci puterea Mea in slabiciune este facuta desavarsita,> Deci ma voi lauda mult mai bucuros cu slabiciunile mele, pentru ca puterea lui Hristos sa ramana in mine. " (2Corinteni 12:9)

CE MINUNAT ! - " Iar a Celui ce, prin puterea care lucreaza in noi, poate sa faca nespus mai mult decat cerem sau gandim noi, " (Efeseni 3:20 )

CE MINUNAT ! - " ... cum a iubit si Hristos Biserica si S-a dat pe Sine pentru ea, ca s-o sfinteasca, dupa ce a curatat-o prin botezul cu apa prin Cuvant , ca sa infatiseze inaintea Lui aceasta Biserica, slavita, fara pata, fara zbarcitura sau altceva de felul acesta, ci sfanta si fara prihana." (Efeseni 5:25-27)

CE MINUNAT ! - " caci stiti ca fiecare, fie rob, fie slobod, va primi rasplata de la Domnul, dupa binele pe care-l va fi facut. " (Efeseni 6:8)

CE MINUNAT ! - " El va schimba trupul starii noastre smerite si-l va face asemenea trupului slavei Sale, prin lucrarea puterii pe care o are de a-Si supune toate lucrurile. " (Filipeni 3:21)

CE MINUNAT ! - " Si Dumnezeul meu sa ingrijeasca de toate trebuintele voastre, dupa bogatia Sa, in slava, in Isus Hristos." (Filipeni 4:19)

CE MINUNAT ! - " Caci insusi Domnul, cu un strigat , cu glasul unui arhanghel si cu trambita lui Dumnezeu, Se va cobori din cer, si intai vor invia cei morti in Hristos. Apoi , noi cei vii, care vom fi ramas, vom fi rapiti toti impreuna cu ei in nori, ca sa intampinam pe Domnul in vazduh : si astfel vom fi totdeauna cu Domnul.
Mangaiati-va , dar, unii pe altii cu aceste cuvinte." (1Tesaloniceni 4:16-19)

CE MINUNAT ! - " Daca rabdam, vom si imparati impreuna cu El (Isus, Fiul lui Dumnezeu). Daca ne lepadam de El, si El Se va lepada de noi." (2Timotei 2:12)

CE MINUNAT ! - " Domnul ma va izbavi de orice lucru rau si ma va mantui ca sa intru in Imparatia Lui cereasca. A Lui sa fie slava in vecii vecilor ! Amin." (2Timotei 4:18)

CE MINUNAT ! - " El ne-a mantuit, nu pentru faptele facute de noi in neprihanire, ci pentru indurarea Lui, prin spalarea nasterii din nou si prin innoirea facuta de Duhul Sfant. " (Tit 3:5)

CE MINUNAT ! - " Si, prin faptul ca El (Isus, Fiul lui Dumnezeu) insusi a fost ispitit in ceea ce a suferit, poate sa vina in ajutorul celor ce sunt ispititi." (Evrei 2:18)

CE MINUNAT ! - " Pe cand noi, fiindca am crezut, intram in <odihna> despre care a vorbit El cand a zis : <Am jurat in mania Mea ca nu vor intra in odihna Mea ! > Macar ca lucrarile Lui fusesera ispravite inca de la intemeierea lumii. " (Evrei 4:3)

Mission Holy Doctor

Parteneri

Rezultate google

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

© 2017   Created by Emil Georgescu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor