Am deschis acest topic pentru toti cei care doresc sa impartaseasca  cugetarile lor cu altii.

Cugetarile pot avea forma unui indemn sau formulari de asa natura sa dea de gandit.

Doresc ca, cugetarile adaugate aici sa fie cugatari personale si nu copiate din alte parti.

Cei care doresc sa urmareasca noile cugetari care vor fi  adaugate aici, pot sa apese pe linkul (Urmeaza) din partea stanga jos. Cei care vor adauga aici o cugetare, vor urmari automat noile postari.

Vizualizări: 7279

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Domnul Dumnezeu, Domnul ostirilor sa LUPTE pentru tine pentru ca sa ai o zi plina de biruinte!
1 Corinteni 15:57 Dar multumiri fie aduse lui Dumnezeu, care ne da BIRUINTA prin Domnul nostru Isus Hristos!
GENERALIZAREA lucrurilor...are aproate totdeauna ca si rezultat CONSECINTA cu efecte NEGATIVE.
Sa vezi si sa crezi :-) Am stiut ca Darius va fi primu care va incepe.

Amanu de ce?Lasitate,comoditate,simpla palecered e a te complace,pentru ca e greu sa-ti asumi riscurile schimbarii,uneori,chiar daca garanteaza rezultate bune. Daca acestea nu vin imediat,nu insesmna ca nu inseamna ca ...

Omul a fost, este, si va fi totdeauna CREATIV pentru ca el PROVINE din Dumnezeu.
Nu vreau sa apar rautacios, insa prin posibilitatea de SEARCH in Bibliile online, este destur de usor sa gasesti versetele potrivite. Dovada ca se foloseste optiunea SEARCH se observa de mai multe ori. Uneori chiar nu se reuseste a da un comment bine explicativ chiar din acest motiv SEARCH.
Psalm-ul 1:1,2

Ferice de omul care nu se duce la sfatul celor rai, nu se opreste pe calea celor pacatosi, si nu se aseaza pe scaunul celor batjocoritori!
Ci isi gaseste placerea in Legea Domnului, si zi si noapte CUGETA la Legea Lui!
Hehe, noțiunea de " rău" în ziua de azi are mai multe înțelesur, acest verset trebuia formulat diferit pentru a nu oferi confuzie.Aş zice mai degraba " ferice de omul care nu face rău aproapelui său indiferent de ce oameni are în jur" Ferice de omul care citeste şi observă mult, gandeste şi analizeaza mental informațiie şi apoi sa ia o decizie prin care să fie de folos semenilor săi. E mai uşor de înțeles asa.

Psalmul 1:1 nu are mai multe intelesuri ci doar un inteles. Si nu trebuie formulat diferit ci trebuie lasat asa cum este. Poate este confuzie pentru cine nu intelege Scriptura, dar pentru cine o intelege nu este confuzie. Acest verset nu este mai usor de inteles cum zici tu caci chiar tu il intelegi gresit, ci este exact asa cum scrie. Acest verset nu se refera la ce zici tu ci se refera sa nu iai parte cu cei ce faca asfel de fapte

Amin Emile

Amin,amin!Dumnezeu sä te binecuvinteze !Un räspuns cit se poate de clar ,ce sintem noi ?o minä de tärinä ... Numai Dumnezeu poate face transformarea ..sä putem  fi  Copii de Dumnezeu .SLÄVIT SÄ FIE DOMNUL !!!

INAINTE de a deveni Crestin, TREBUIE sa devi OM!

Mission Hospital Holy Doctor

Parteneri

Rezultate google

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

© 2017   Created by Emil Georgescu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor