Incepe_ti ziua cu cineva care nu doar te iubeste mai mult decat poti sa_ti inchipui dar ca are deasemenea toate raspunsurile de care ai nevoie! Dumnezeu trebuie sa fie primul caruia sa_i dai buna dimineata! Fa o pasiune de a te intalnit cu El in fiecare dimineata si El isi va petrece intreaga zi cu tine. Vom intelege raspunsul la rugaciuni petrecand timp personal in prezenta Lui Dumnezeu, mentinind o relatie zilnica cu El. Sa facem din asta o pasiune si sa ne incurajam cu mesajele pe care le are El pentru noi in fiecare dimineata.

Vizualizări: 92

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

De altă parte, știm că toate lucrurile lucrează împreună spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, și anume spre binele celor ce sunt chemaţi după planul Său.
Romani 8:28
Nu suntem singuri :Și Eu voi ruga pe Tatăl, și El vă va da un alt Mângâietor , care să rămână cu voi în veac;
Ioan 14:16 VDC

Acel Mangaietor care este Duhul Sfant il ai doar daca esti nascut din nou

Dumnezeu ne garanteaza siguranța in Hristos, dandu-ne Duhul Sfânt. Putem sa avem incredere si sa fim linistiti avand acesta siguranța. Și voi, după ce aţi auzit cuvântul adevărului (Evanghelia mântuirii voastre), aţi crezut în El și aţi fost pecetluiţi cu Duhul Sfânt, care fusese făgăduit și care este o arvună a moștenirii noastre, pentru răscumpărarea celor câștigaţi de Dumnezeu, spre lauda slavei Lui Voi însă nu mai sunteţi pământești, ci duhovnicești, dacă Duhul lui Dumnezeu locuiește în adevăr în voi. Dacă n-are cineva Duhul lui Hristos, nu este al Lui.
Romani 8:9

Adevarat, dar cand Hristos iti da Duhul Sfant te nasti din nou (Duhul Sfant iti inoieste mintea). Si adevarat ca crezand in urma auzirii Cuvantului esti pecetluit cu Duhul Sfant. SI daca Duhul Sfant locuieste in tine esti nascut din El

pecetluit cu Duhul = nascut din Duhul

Am inteles Florin Gabor, de fapt farà Duhul Sfânt nu exista viata crestina.
Dumnezeule, Tu ești Dumnezeul meu, pe Tine Te caut! Îmi însetează sufletul după Tine, îmi tânjește trupul după Tine, într-un pământ sec, uscat și fără apă.
Psalmul 63:1 Daca realizam cat de puternica este rugaciunea, sa venim cu ce avem de spus inaintea lui Dumnezeu , El stie sa ne asculte cu privire la toate lucrurile. Sa nu facem lucrul acesta ca o ultima incercare, ci ca o prima reactie. Domnul sa va asculte rugaciunile!
așa încât Hristos să locuiască în inimile voastre prin credinţă; pentru ca , având rădăcina și temelia puse în dragoste,
Efeseni 3:17 VDC . Buna dimineata Doamne, vreau sa te simti ca acasa si bine ai venit in lumea din launtrul meu. Ajuta _ma sa dau o casa primitoare Duhului Domnului si in aceasta zi. Ajuta_ma sa renunt la dispute ce poate turbura interiorul meu, alegand in schimb sa ofer iertarea si dragostea Ta.

Sa înțeleg atunci Ana ca daca cineva are un necaz si totuși face cele descrise de tine, Dumnezeu nu îl iubește? De multe ori stau si ma întreb de ce oamenii care scriu ca tine sau folosesc un limbaj spiritual, nu au totuși parte de căsătorie ori le mor soțiile sau soții. Faptul ca un om va zice în gând astfel de expresii se pare ca nu garantează ca acel om va si avea parte de o viată plina de evenimente plăcute. 

Trimite lumina și credincioșia Ta ca să mă călăuzească și să mă ducă la muntele Tău cel sfânt și la locașurile Tale!
Psalmul 43:3 VDC
Nici una din circumstanţele prin care trec nu poate anula dragostea lui Dumnezeu.
_ Deci, fiindcă suntem socotiţi neprihăniţi prin credinţă , avem pace cu Dumnezeu, prin Domnul nostru Isus Hristos. Lui Îi datorăm faptul că, prin credinţă, am intrat în această stare de har în care suntem și ne bucurăm în nădejdea slavei lui Dumnezeu.
Romani 5:1‭-‬2

Mission Holy Doctor

Parteneri

Rezultate google

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

© 2017   Created by Emil Georgescu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor