Proverbe 15:31-33 " Urechea care ia aminte la invataturile care duc la viata locuieste in mijlocul inteleptilor .

Cel ce leapada certarea isi dispretuieste sufletul, dar cel ce asculta mustrarea capata pricepere.

Frica de Domnul este scoala intelepciunii si smerenia merge inaintea slavei "

Vizualizări: 3566

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

ATENTIE !!!

" Si voi, ca niste pietre vii, sunteti ziditi ca sa fiti o casa duhovniceasca, o preotie sfanta si sa aduceti jertfe duhovnicesti, placute lui Dumnezeu, prin Isus Hristos." (1Petru 2:5)

ATENTIE !!!

" inainte de toate, sa stiti ca in zilele din urma vor veni batjocoritori plini de batjocuri, care vor trai dupa poftele lor si vor zice :
- Unde este fagaduinta venirii Lui ? Caci de cand au adormit parintii nostri, toate raman asa cum erau la inceputul zidirii !
Caci inadins se fac ca nu stiu ca odinioara erau ceruri si un pamant scos din Cuvantul lui Dumnezeu din apa si cu ajutorul apei si ca lumea de atunci a pierit tot prin ele, inecate de apa.Iar cerurile si pamantul de acum sunt pazite si pastrate, prin acelasi cuvant, pentru focul din ziua de judecata si de pieirea oamenilor nelegiuiti ." (2Petru 3:3-7)

ATENTIE !!!

" Ce ati auzit de la inceput (adica in vremea primilor crestini), aceea sa ramana in voi. Daca ramane in voi ce ati auzit de la inceput, si voi veti ramane in Fiul si in Tatal. Si fagaduinta pe care ne-a facut-o El este aceasta : viata vesnica.
V-am scris aceste lucruri in vederea celor ce cauta sa va rataceasca. Cat despre voi , ungerea pe care a-ti primit-o de la El ramane in voi si n-aveti trebuinta sa va invete cineva ; ci, dupa cum ungerea Lui va invata despre toate lucrurile si este adevarata , si nu este o minciuna , ramaneti in El, dupa cum v-a invatat ea.
Si acum, copilasilor , ramaneti in El , pentru ca, atunci cand Se va arata El , sa avem indrazneala si, la venirea Lui, sa nu ramanem de rusine si departati de El." (1Ioan 2:24-28)

ATENTIE !!!

" Ingerului Bisericii din Filadelfia scrie-i :
- Iata ce zice Cel Sfant , Cel Adevarat, Cel ce tine cheia lui David, Cel ce deschide, si nimeni nu va inchide, Cel ce inchide , si nimeni nu va deschide : - Stiu faptele tale : Iata , ti-am pus inainte o usa deschisa pe care nimeni n-o poate inchide, caci ai putina putere, si ai pazit Cuvantul Meu si n-ai tagaduit Numele Meu. Iata ca iti dau din cei ce sunt in sinagoga Satanei, care zic ca sunt iudei si nu sunt, ci mint ; iata ca ii voi face sa vina sa se inchine la picioarele tale, si sa stie ca te-am iubit.
Fiindca ai pazit cuvantul rabdarii Mele, te voi pazi si Eu de ceasul incercarii, care are sa vina peste lumea intreaga ca sa incerce locuitorii pamantului ." (Apocalipsa 3:7-10)

ATENTIE !!!

"Ati mai auzit iarasi ca s-a zis celor din vechime : <Sa nu juri stramb; ci sa implinesti fata de Domnul juramintele tale >. Dar Eu(Isus, Fiul lui Dumnezeu) va spun : sa nu jurati nicidecum ; nici pe cer, pentru ca este scaunul de domnie al lui Dumnezeu ; nici pe pamant, pentru ca este asternutul picioarelor Lui ; nici pe Ierusalim, pentru ca este cetatea marelui Imparat. Sa nu juri nici pe capul tau, caci nu poti face un singur par alb sau negru.
Felul vostru de vorbire sa fie : <Da, da ; nu, nu> ; ce trece peste aceste cuvinte vine de la cel rau." (Matei 5:33-37)

ATENTIE !!!

" Atunci a chemat la Sine(Isus, Fiul lui Dumnezeu) pe cei doisprezece si a inceput sa-i trimita doi cate doi, dandu-le putere asupra duhurilor necurate.
Le-a poruncit sa nu ia nimic cu ei pe drum decat un toiag ; sa n-aiba nici paine, nici traista, nici bani de arama la brau ; sa se incalte cu sandale si sa nu se imbrace cu doua haine.
Apoi le-a zis :
- In orice casa veti intra sa ramaneti acolo pana veti plea din locul acela, Si, daca in vreun loc nu va vor primi si nu va vor asculta, sa plecati de acolo si sa scuturati indata praful de sub picioarele voastre, ca marturie pentru ei. Adevarat va spun ca, in ziua judecati, va fi mai usor pentru pamantul Sodomei si Gomorei decat pentru cetatea aceea. " (Marcu 6:7-11)

ATENTIE !!!

" Dupa aceea Isus a iesit afara si a vazut pe un vames, numit Levi, sezand la vama . Si i-a zis : - Vino dupa Mine !
Vamesul a lasat totul, s-a sculat si a mers dupa El." (Luca 5:27-28)

ATENTIE !!!

" Isus i-a raspuns :
- Oricui bea din apa aceasta ii va fi iarasi sete. Dar oricui va bea din apa pe care i-o voi da Eu, in veac nu-i va fi sete ; ba inca apa pe care i-o voi da Eu se va preface in el intr-un izvor de apa care va tasni in viata vesnica." (Ioan 4:13-14)

ATENTIE !!!

" Nu v-am poruncit noi ( marele preot , soborul , si batranimea lui Israel ) cu tot dinadinsul sa nu invatati pe norod in Numele acesta (Isus, Fiul lui Dumnezeu) ? Si voi iata ca ati umplut Ierusalimul cu invatatura voastra si cautati sa aruncati asupra noastra sangele acelui Om.
Petru si apostolii ceilalti, drept raspuns , i-au zis : - Trebuie sa ascultam mai mult de Dumnezeu decat de oameni ! " (Fapte 5:28-29)

ATENTIE !!!

" In adevar, daca ne-am facut una cu El, printr-o moarte asemanatoare cu a Lui, vom fi una cu El si printr-o inviere asemanatoare cu a Lui. Stim bine ca omul nostru cel vechi a fost rastignit impreuna cu El, pentru ca trupul pacatului sa fie dezbracat de puterea lui, in asa fel ca sa nu mai fim robi ai pacatului : caci cine a murit , de drept , este izbavit de pacat. Acum, daca am murit impreuna cu Hristos, credem ca vom si trai impreuna cu El, intrucat stim ca Hristos a inviat din morti nu mai moare : moartea nu mai are nicio stapanire asupra Lui. Fiindca prin moartea de care a murit , El a murit pentru pacat , o data pentru totdeauna ; iar prin viata pe care o traieste, traieste pentru Dumnezeu. Tot asa si voi insiva, socotiti-va morti fata de pacat, si vii pentru Dumnezeu, in Isus Hristos, Domnul nostru.
Deci pacatul sa nu mai domneasca in trupul vostru muritor si sa nu mai ascultati de poftele lui. Sa nu mai dati in stapanirea pacatului madularele voastre, ca niste unelte ale nelegiuirii ; ci dati-va pe voi insiva lui Dumnezeu , ca vii, din morti cum erati ; si dati lui Dumnezeu madularele voastre, ca pe niste unelte ale neprihanirii. Caci pacatul nu va mai stapani asupra voastra, pentru ca nu sunteti sub Lege, ci sub har." (Romani 6:5-14)

ATENTIE !!!

"Cel ce sadeste si cel ce uda sunt totuna ; si fiecare isi va lua o rasplata dupa osteneala lui. Caci noi suntem impreuna-lucratori cu Dumnezeu .
Voi sunteti ogorul lui Dumnezeu , cladirea lui Dumnezeu. Dupa harul lui Dumnezeu care mi-a fost dat, eu, ca un mester-zidar intelept, am pus temelia, si un altul cladeste deasupra. Dar fiecare sa ia bine seama cum cladeste deasupra. Caci nimeni nu poate pune o alta temelie decat cea care a fost pusa si care este Isus Hristos. Iar daca cladeste cineva pe aceasta temelie aur, argint, pietre scumpe, lemn, fan, trestie, lucrarea fiecaruia va fi data pe fata : ziua Domnului o va face cunoscut, caci se va descoperi in foc. Si focul va dovedi cum este lucrarea fiecaruia .
Daca lucrarea zidita de cineva pe temelia aceea ramane in picioare, el va primi o rasplata
Daca lucrarea lui va fi arsa, isi va pierde rasplata. Cat despre el, va fi mantuit , dar ca prin foc." (1Corinteni 3:8-15)

ATENTIE !!!

" Suntem incoltiti in toate chipurile, dar nu la stramtorare ; in grea cumpana, dar nu deznadajduiti ; prigoniti, dar nu parasiti : trantiti jos, dar nu omorati.
Purtam intotdeauna cu noi, in trupul nostru, omorarea Domnului Isus, pentru ca si viata lui Isus sa se arate in trupul nostru. Caci noi, cei vii, totdeauna suntem dati la moarte din pricina lui Isus, pentru ca si viata lui Isus sa se arate in trupul nostru muritor." (2Corinteni 4:8-11)

Mission Holy Doctor

Parteneri

Rezultate google

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

© 2017   Created by Emil Georgescu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor