Proverbe 15:31-33 " Urechea care ia aminte la invataturile care duc la viata locuieste in mijlocul inteleptilor .

Cel ce leapada certarea isi dispretuieste sufletul, dar cel ce asculta mustrarea capata pricepere.

Frica de Domnul este scoala intelepciunii si smerenia merge inaintea slavei "

Vizualizări: 3567

Răspunde la Aceasta

Răspunsuri la Aceste Discuţii

Isaia 5:8-10 "Vai de cei ce insira casa langa casa si lipesc ogor langa ogor ,pana nu mai ramane loc ,si locuiesc in mijlocul tarii !... "
Isaia 5:11-17 "Vai de cei ce dis-de-diminiata alearga dupa bauturi ametitoare si sed pana tarziu noaptea si se infierbanta de vin ! ...dar nu i-au seama la lucrarea Domnului si nu vad lucrul mainilor Lui . De aceea ,poporul Meu va fi dus pe neasteptate in robie...De aceea isi si deschide Locuinta mortilor gura ...Si astfel ...vor fi doborati...smeriti .."
Isaia 5:18-19 "Vai de cei ce trag dupa ei nelegiuirea cu funiile minciunii si pacatul cu sleaurile unei carute ..."
Isaia 5:20 "Vai de cei ce numesc raul bine si binele rau ,care spun ca intunericul este lumina si lumina intuneric , care dau amaraciune in loc de dulceata si dulceata in loc de amaraciune ! "
Isaia 5:21 " Vai de cei ce se socotesc intelepti si se cred priceputi !
Isaia 5:22-25 " Vai de cei tari ...care scot cu fata curata pe cel vinovat ,pentru mita , si iau drepturile celor nevinovati !  De aceea ,cum mistuie ,...De aceea se si aprinde Domnul de manie impotriva..."
Isaia 29:15 " Vai de cei ce isi ascund planurile dinaintea Domnului ,care-si fac faptele in intuneric si zic : Cine ne vede si cine ne stie ? "
Mica 2:1 -5 " Vai de cei ce cugeta nelegiuirea si fauresc rele in asternutul lor ,Cand se crapa de ziua o infaptuiesc ,daca le sta in putere ,daca poftesc ogoare pun mana pe ele ,daca doresc case ,le rapesc ,asupresc pe om si casa lui, pe om si mostenirea lui .DE aceea ..."
Luca 11:39-42 "... Dar vai de voi ,fariseilor ! Pentru ca voi dati zeciuiala din izma, din ruta si din toate zarzavaturile si dati uitarii dreptatea si dragostea de Dumnezeu : pe acestea trebuia sa le faceti si pe celelalte sa nu le lasati nefacute !
Luca 11:43 " Vai de voi ,fariseilor ! Pentru ca voi umblati dupa scaunele dintai la sinagogi si va place sa va faca lumea plecaciune prin piete !

Luca 11:46-52 " Vai si de voi ,invatatori ai Legii, a raspuns Isus ,Pentru ca voi puneti pe spinarea oamenilor sarcini greu de purtat ,iar voi nici macar cu unul din degetele voastre nu va atingeti de ele

Vai de voi ! Pentru ca voi ziditi mormintele prorocilor pe care i-au ucis parintii vostri cu sabia .Prin aceasta marturisiti si incuviintati faptele...

Vai de voi ,invatatori ai Legii ! Pentru ca voi ati pus mana pe cheia cunostintei : nici voi n-ati intrat ,iar pe cei ce voiau sa intre ,i-ati impiedicat sa intre "

Luca 6:24-26 "Dar vai de voi bogatilor, pentru ca voi v-ati primit mangaierea !

 

Vai de voi ,care sunteti satui acum ! Pentru ca voi veti flamanzi !

 

Vai de voi ,care radeti acum, pentru ca voi veti plange si va veti tangui !

 

Vai de voi ,cand toti oamenii va vor grai de bine ! Fiinsca tot asa faceau parintii lor cu prorocii mincinosi !

 

 

Mission Holy Doctor

Parteneri

Rezultate google

Fişiere video

  • Adăugare fişiere video
  • Vizualizează Tot

© 2017   Created by Emil Georgescu.   Oferit de

Embleme  |  Raportare eroare  |  Termeni de utilizare a serviciilor